| AnemonaP a întrebat:

X-( Familia mea ma inebuneste mereu:imbracate, ia geaca pe tine, incalta-te cu sosetele, bluza cu maneca lunga, pantaloni.Ma exaspereaza.Recunosc ca sunt si eu mai sensibila dar nu mai suport.Cand toti sunt in maneca si in pantaloni scurti eu trebuie sa am bluza cu maneca lunga, geaca pe mine si sotele. Ce sa le spun sau sa fac ca sa ma lase odata in pace sa fiu normala? Funda +vot
P. S. Fara raspunsuri stupide

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Trebuie sa le explici dorinta ta si sa le spui :
''Cand erati voi mici, parintii vostri va obligau, vara, cand afara sunt peste 20 de grade, sa va imbracati cu sosete, geaca su bluze? Eu nu cred? Cum puteti sa`mi faceti mie una ca asta? Inteleg ca ma iubiti si ca incercati sa ma protejati dar deja este prea mult si zic STOP! Nu se mai poate asa`! Prietenii` mei ma ignora deoarece sunt imbracata in halul acesta! Va rog sa ma intelegeti si sa ma lasati sa ma imbrac cum vreau eu! ''

Eu asta le-am spus parintilor mei si a functionat. Acum afara port maieu si pantaloni scurti. Deci` sunt mult mai fericita asa, iar parintii mei nu s`au suparat deloc!
Sper ca te-am ajutat!

4 răspunsuri:
| adee_6203 a răspuns:

Pai ar trebui sa le spui ca iti este foarte cald sau sa le dai exemple de prieteni care se pot imbraca cum vor incearca sa vorbesti mai mult pe tema asta baftha! FUNDA pls?:X

| RominaMaria96 a răspuns:

Porti o discutie cu mama sau tatal tau (depinde de cine esti mai apropiat) si le spui ca te-ai saturat sa iti poarte atat de mult de grija si ca acum esti destul de mare incat poti sa te imbraci si singura funda?

| ChildrenOfBodom a răspuns:

Păi nu este ceva anormal. Ei gândeşte'te că vor să aibă grijă de tine...Se gândesc că eşti încă acel copilaş care îl schimbau ei şi îmbrăcau pe la 4 anişori happy Şi se gândesc cum să fie mai bine pentru tine.

Poţi să le spui că. nu mai eşti un copil şi şti singură cum să te îmbraci. Dar dacă răceşti tot pe banii lor răceşti :p

Sau poţi să îţi iei o geacă groasă şi şosete şi când nu se uită ei poţi să îţi iei într'o plasă schimburi. În cazul în care nu înţeleg.

Have fun happy

| Bibi_2446 a răspuns:

Poti sa le spui ca,in ciuda faptului ca esti sensibila,nu trebuie sa porti mereu bluza cu maneca lunga sau altele de genul acesta,pentru ca pielea ta trebuie sa respire in aceasta perioada a anului,enorm. Si mai rau risti sa te imbolnavesti,luandu`ti atatea haine pe tine! Crede`ma, stiu cum e! Eu asa le-am zis alor mei, si acum ma lasa in pace!winkingwinking Sper ca ai tai sa faca la felbig grin