| LoveYouBaddBoyy a întrebat:

X.Hei Guisshappy

x.Nu vreau raspunsuri Tampiteelaughing
x.Luna trecuta mi-a venit menstruatia[ciclul] pe 19 [mentionez ca e prima data pentru mine [am 11 ani.]
x.Si luna aceasta nu mi-a venit deloc.
x. E normal?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,chiar este.S-ar putea sa-ti vina si peste 6 luni, depinde de fiecare fata.
Se regleaza dupa aprox.2 ani.
Vorbeste cu mama ta, sau intra pe noifetele.ro.

| ketanal a răspuns:

Da, este foarte normal la aceasta varsta.
Sunt femei si la 30 de ani care nu au ciclul regulat, imagineaza-ti la 11 ani cand hormonii de abia decid unde si ce sa faca.

| yaVanilla a răspuns:

Da este normal.
Menstruatia dureaza cateva zile - intre 3 si 7 zile.
Majoritatea femeilor au menstruatie in fiecare luna. Intervalul intre prima zi a menstruatie si prima zi a urmatoarei menstruatii este de aproximativ 28 de zile dar la unele femei poate fi mai mic sau mai mare.S-ar putea ca ciclul tau menstrual sa nu fie foarte regulat.S-ar putea sa nu ai menstruatie timp de 2-3 luni, iar atunci cand apare, sa dureze 1 zi sau 10. nu te ingrijora - e normal.Organismului tau ii ia timp sa se adapteze la un ciclu regulat.

| SummerSmile97 a răspuns:

Da este normal! Pana la o anumita varsta nu va veni in fiecare luna si nu va veni la data la care ar trebui! Nici mie nu imi vine regulat si am 14 ani!winking Stai fara nici o grija! happy

Sper ca te-am ajutat!

Raalucaa ^.^

| TheG1rl a răspuns:

E normal.Nu iti fa griji.Asa e la inceput.Pana cand vei avea menstruatia regulata.asta dureaza cam 2 ani.sau depinde de organism. vorbeste cu mama ta sau daca ai o sora mai mare. aa si sa nu uit www.noifetele.ro