Și?
Cum e aia că o să știi numai de muncă?
Sâmbăta și dumineca sunt zile libere.
Si sambata si duminica lucrezi, daca esti la magazine, la depozit etc!
Dar îți dă zi liberă în compensare, să te vezi cu iubita și să faci copii.
Nu vreau copii? Daca ma razgadesc fac copii de la 30-35 de ani in colo
Și până la 30-35 de ani ce faci? Cu cine? Și dacă ea vrea copii, să te aștepte până și dacă poate te răzgândești tu?
Pai e legal sa stau cu o fată de 15 ani, si nu ma gandeam sa intretin relatii sexuale ea, ca nu numai la sex imi sta capul, sa faca si ea 18 ani parerea mea, nu e mare 3 ani diferenta!
Si daca ma vede taicasu sigur si-ar forma o parere buna despre mine, pentru ca sunt cumte, baiat finuț!
Tu măcar ai noroc frate. Sper că nu ai uitat ce vocal mi-a dat aia atunci pe messenger și brusc nu am mai primit vreun răspuns de la ea. Doar seen...
Salut! Asculta la mine ce iti spun..nu te complica cu fete mai mici mai ales ca tu ai 18 ani.Ea ca creste, te uita, cauta alti baieti.Sufera,treci peste.Dar nu te complica, pentru ca ai suferi mai mult.O fata pana la 18 ani, rare ocazii, ramane cu acelasi baiat.Nu duce lipsa lumea de fete.
Ba,nici nu stau sa citesc tot, e complicat, zi i ceva de genu uit eu te iubesc tu cel putin ma placi, vrei sa iesim la o intalnire? ca doara dac nu ii zici nimic e ca si cum te a respins, mai bine iei sansa sta.
Am mai iesit, in parc pe o banca am mai discutat na e mai complicat cu ea
misauratcuviata întreabă: