Să-i spui direct asta, întreabă-l ce simte pentru tine. Nu mai evita atât, spune-i direct, nu ai nimic de pierdut. Baftă!
Spune; i ca il placi.Totusi va tineti de mana.Baiatul ala e cam indecis. E cu una, si se tine de mana cu tine? Ar trebui sa aleaga intre voi 2.Bate si tu cateva apropouri despre prietena lui, intreaba'l daca mai sunt impreuna, si cand o sa se desparta de ea . si daca spune ca inca e cu ea, spune'i ca vroiai sa ii spui ceva. dar nu mai conteaza. Dupa o sa fie curios, si asa iti va fi mai usor.
Pai sincer cel mai usor ar fi sa ii spui. Si sa vezi ce zice si el. Poate acea fata nici nu exista si zice asa sa vada ce zici... Si din cate spui si lui ii cam place de tine. Mai bine vorbiti. Pentru ca am si eu o prietena careia i s-a intamplat la fel adica iesam cu ea si cu acel baiat afara in fiecare zii. Si pana la urma a el a observat ca ei ii place de el si ii cam placea si lui de ea si dupa un timp au inceput sa iasa mai rar afara si din mai pana acum nu au mai iesit deloc abia au mai iesit ieri.. Asa ca eu zic ca cel mai bine e sa ii zici direct ceea ce simti.
Eu zic ca e o idee foarte buna sa fiti impreuna.Pai cheama-l intr-un loc mai retras si spune-i ca il consideri baiat de treaba si ca ai vrea sa fi cu el...nu trebuie neparata sa iti dea raspunsul pe moment spune-i doar sa se gandeasca.... Good Luck