Mi-a luat ceva timp sa-ti decifrez scrisul
oricum cred ca tipul vrea sa-si bata joc de tine...mai bine te indepartezi de el...incearca sa-l uiti...acum decizia e a ta
bafta!
N-am inteles absolut nimic, desi am incercat. Poti rescrie in romana din respes=ct pentru noi?
Frate...cat mi-a luat sa inteleg ce scrie aici... :O
Cred ca l'ai stresat la maxim pe sarmanu' baiat...ar mai putea sa te placa? Te invarte pe degete, chiar nu observi? Deschide ochii!
In primul rand, invata sa scrii corect, eventual si niste gramatica.
Daca chiar vrei sa aveti o relatie impreuna, petreceti mai mult timp singuri, fara prieteni sau prietene.
Aolo nu te supara dragutzo da esti proasta tare cum sa mai iubesti o asemenea creatura :-| ai inebunit? lasa-l dumnezeule sunte miliarde de alti baieti mai cumsecade care te asteapta pe lumea asta nu il astepta pe asta care nu vrea decat sa iti faca rau
NU te place te asigur eu... sti ce vrea de la tine? ceeace ce vor majoritatea baietilor din ziua de astazi o noapte intr-o camera de hotel si gta a doua zi nici nu te mai recunoaste mai ales daca zici ca are si ceva situatie materiala
prefate ca nu il vezi ca e inexistent nu te mai uita nici tu la el pentru de aia insista fiindca vede ca tie inca iti mai pasa de el desi el e o haimana ca sa nu ii zic altfel
shmekero lasa-l in colo... tu de fapt nu il iubesti... e doar o obsesie
sti ca nu o sa poti sa il ai nici odata(si nici nu ar trebiu) si de aia ai impresia ca iti place
oricum UITAL si IGNORAL
pup sper sa reusesti;-)
La povestea pe care am scr atat de mult, intrbebarea mea este daca ma place sau ce vrea de la mine, ca nu stiu?
Diorrus întreabă: