| maria_4448 a întrebat:

Yupiii Tutu Adrian a castigat! Va bucurati? pentru ca eu sunt in extaztongue

Răspuns Câştigător
| BellsC a răspuns:

Am plans de fericire cred ca aveam mai multe emotii decat el.
Nu mi-a placut ca a fost ultimul am asteptat toata noaptealaughing in rest toata bune si frum. daca nu ar fi fost 12:30 ceasul...as fi iesit afara sa tip si sa dau de baut la vecini...dar avand in vedere ca era tarziu numai aveam forta sa ma ridic din patlaughing
Melodia de aseara a fost adevarata...el nu s`a legat de greutati si ne-a aratat ce a putut, e ROMAN DECI POATE!

14 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Eu am dublu extaz: primul, c-a câştigat Adrian Ţuţu; iar al doilea, că ai acelaşi nume ca al meu şi-ţi place de el. love struck

| ascovit a răspuns:

Da, ma bucur.

O intrebare se poate?hee hee. Stiu si eu ca cei ce au aceasta perere vor intra la aceste intrebari si vor comenta din plin, dec e spuneti ca majoritatea voturilor au fost de la fete, in jur de 14 ani pentru. ca este frumos?laughing Nu e asa de frumoslaughing, e uratel, hai sa spunem acceptabil, si singurul lucru care mai ramane atunci, e talentulhee hee

Oricum eu ma bucur, l-am si votat pentru. ca merita.

| Lavy a răspuns:

Nunu pentru ca erau alte multe momente frumoase care meritau sa castige! dar a casigat el... ma rog parerea fiecaruia!

| Lavy a răspuns:

Nu pentru ca erau alte multe momente frumoase care meritau sa castige! dar a casigat el... ma rog parerea fiecaruia!

| Lavy a răspuns:

Nu pentru ca erau alte multe momente frumoase care meritau sa castige! dar a casigat el. ma rog parerea fiecaruia!

| annna a răspuns:

Da ma bucur mult pentru el:X:XX merita sa castige elwinking

| Biby a răspuns:

Buna.
Nu ma bucur deloc.
De ce m-as bucura ca a castigat cineva care nu trebuia sa castige? Ce ati vazut la el,fetelor? Felul cum arata si povestea lui? Da,are o poveste tragica dar concursul se numeste ROMANII AU TALENT! Ma rog, fetele au votat pentru cum arata, pentru ca la talent e varza.Canta si el 2-3 melodii si gata e celebru.
Acum fanele Tutu sa nu sariti pe mine ca injuraturi pentru ca intrebarea a fost:"Va bucurati?" deci am voie sa-mi spun parerea.Doar nu vreti sa auziti:"Oooooh! Adrian Tutueste cel mai tare! Canta mai bine ca Eminem!".Nu prea conteaza acel premiu pentru ca juriu a spus ca ceilalti o sa-si faca o cariera mare, nu ca Adrian, la care au lesinat cateva fane amarate si este celbrum.Plus ca ceilalti au muncit foarte mult pentru finala si s-au pregatit din timp.
Gusturile nu se discuta!

| ēน a răspuns:

noormall imi placee cum a cantat si ee atta dee draguuutzz!:X:Xlove struck

| mariamar1997 a răspuns:

Mam bucurat din prima clipa cand am auzit ca el a castigat. A meritat!

| maria_4448 explică:

Karatista ai dreptate e fffffff dragut :X:-x

| maria_4448 explică:

Deci mie mi se pare foarte dragut deci... voi spuneti ce vreti eu tot cu parerea mea raman tonguetonguetongue deci nu e uratel deloc e chiar dragut tonguehappy

| maria_4448 explică:

Deci ascovit mie imi place tongue acum fiecare cu parerea lui... pup

| Knight_2136 a răspuns:

A castigat cine trebuia.

| Deea_9987 a răspuns:

Normaal love struck. Ţuţu e cel mai tare! Rulz. Strigă : Sunt român, deci pot!