| dizzycrezyboy a întrebat:

" Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.", zambeste chiar daca pe interior iti vine sa tipi de furie, zambeste! M-am obisnuit sa zambesc din orice, pentru a nu da satisfactie, iar asta ma ajuta sa am mai multa incredere in mine. Zambeste, caci acel zambet de pe fata ta, cu timpul se va reflecta si in sufletul tau. Acel zambet va fi ca o masca care te va proteja de rautatile lumii, mai mult sau mai putin. Zambeste azi, caci maine poate fi mai rau, zambeste-acum, maine nu stii daca vei mai putea, zambeste-atat cat traiesti, maine s-ar putea sa nu mai fii, traieste-ti viata, traieste fiecare minut la maXim caci nimeni nu stie cand va pleca… nimeni…

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După o perioadă în care "nu mai ştiam'' să zâmbesc pentru că nu o făceam prea des, m-am obişnuit cu gândul că "Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them". De asemenea, Oscar Wilde a lăsat un citat care mă îndrumă deseori("Always forgive your enemies - nothing annoys them so much").În plus, un zâmbet înseamnă atât de mult, s-a dovedit ştiinţific că îţi ridică moralul.