| Jenerenco_Angela_1995 a întrebat:

Zambim pentru ca celalalt zambeste. Zambim ca sa alungam tristetea si sa inducem entuziasmul. Zambim pentru ca zambetul constituie cea mai subtila si rafinata metoda de a comunica, suplinind cu succes cuvintele. Zambim pentru ca ni s-a spus ca zambetul este calea cea mai sigura spre fericire si multumire.

4 răspunsuri:
| Indestructible a răspuns:

Fericirea altor persoane nu mă înveselește, ci mă dezgustă. Nu zâmbesc atunci când vreau să alung tristețea. Nu consider că zâmbetul e o metodă de a comunica. Iar cei care spun că zâmbetul este calea cea mai sigură spre fericire și mulțumire, sunt ultimii oameni de pe Pământ.

| Jenerenco_Angela_1995 explică (pentru Indestructible):

Imi pare rau ca ai o gindire atit de pesimista. Sa stii ca zimbetul tau aduce fericirea celor din jur.Ore crezi ca parintii tai, fratii, surorile si prietenii tai nu merit azimbetul tau? Tristete e si cauza lipsei de siguranta facindu-te sa cedezi mai usor tuturor provocarilor vietii.Deci incearca sa zimbesti si lumea av fi mai bun cu tine! Crede-ma chiar se merita...

| Indestructible a răspuns (pentru Jenerenco_Angela_1995):

Dar ce te face să crezi că lumea nu se comportă frumos cu mine? Sau că lumea are nevoie de zâmbetul meu?
Aberezi și tragi concluzii pripite, fato.

| ionghidonHD a răspuns:

Da asa este.cu un singur zambet, satisfactia e mare