Nu este buna pentru cosuri, ci pentru uscarea tenului gras, curatire si inalbire - este de fapt un acid, ca si otetul (citric si acetic). Prea multa, poate arde pielea. Intra mai mult in componenta mastilor de ten.
M-am interesat pe net si am gasit niste solutii pentru ten. http://www.mayra.ro/......diat.html. In site-ul de mai sus sunt mai multe solutii. http://www.kudika.ro/......suri.html. Incearca aici pentru tratamente de cosuri.
Sa nu incercati niciodata combinatiiile de mai sus cu scortisoara si lamaie. de ce? pentru ca scortisoara pur si simplu iti arde fata si in combinatie cu lamaia e si mai si. din proprie experienta am invatat
Deci tratamentul asta face minuni.Ani intregi am umblat pe la dermatologi degeaba.Numai publicitatea e de toate cremele de pe piata in rest nimic. Dupa 4 ani de lupta cu acneea am incercat intr-o seara lamaie cu scortisoara.Am amestecat am facut o pasta din acestea si am aplicat-o pe fata. Dupa o ora mi-am clatit fata.Eram uimit.Cosurile aveau o culoare uscata.Am 12 zile de tratament si peste jumatate de cosuri mi-au disparut.Va spun asta pentru ca am dat milioane si milioane in 4 ani de cautare a unei creme perfecte.Cand stai si te gandesti ca ai dat atatea milioane cand puteai sa cumperi o lamaie! Suna atat de aiurea! INcercati nu veti regreta!
Cate minute se tine pe fata?
Si cu ce trebuie sa te speli dupa aceea?
Imi apar cosuri numai inainte de mentruatie dar imi apar multe si sunt incomode dar am incercat masca de argila preparata cu lamaie si mi-a fost de mare ajutor, chiar am ramas uimita pentru ca rezultatele au fost vizibile de la prima utilizare! partea mai rea este ca ma ustura ingrozitor cosurile cand imi aplic masca dar dupa 5 min imi trece! incercati cu incredere, merita si e si foarte ieftini! sa aveti o viata fara cosuri!
Am o prietena care are numai ceme in casa, si imi zice ca asi da cu ele pe fiecare seara, dar nu se vede niciun efect, eu seara imi aplic lamaie cu miere, si e incredibila, acum mai am decat 1 cos sau 2, dar este normal ca orice fata domnisoara, credeti-ma nu mai dati bani e toate prostiile de crema incercati ceva natural e incredibila solutia mea, v-am pupat si mult zucces
Si eu tot produsele de la Thursday Plantation, va recomand pentru acnee, au dat rezultate bune si la mine
Nu stiu ca e de buna zeama de lamaie pentru cosuri, dar daca ai o acnee mai puternic iti zic din experienta ca aceste tratamente de casa nu functioneaza.
Eu am avut mult timp acnee, am incercat multe produse si cele mare au reusit sa ma scape complet de cosuri si puncte negre sunt pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation.
La mine aceste produse au functionat foarte bine. Mi-au curatat tot tenul de cosuri si puncte negre. Recomand mai in primul rand de la ei dimineata si seara o spuma naturala, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee. Multa sanatate!
Este buna dar nu o folosi in combinatie cu scoartisoara asa cum zice cineva de mai jos.Lamaia cu scortisoara iti poate provoca o arsura usoara, o roseata.Stiu din propria experienta ..nu a durat mult roseata, cateva zile dar m-am speriat (
Daca aveti cosuri incercati sa va abtineti la ciocolata sau Cola si incercati tratamentul cu lamaie. cel putin 1-2 luni rezultat incredibil! Success All
Am citit si eu intr-o carte care mi-a dat-o o prietena si scria ca lamaia este foarte buna pentru ten.si mary nu toti avem aceleasi reactii la un produs. daca tie nu ti-a priit asta este altceva.merita incercat.eu am incercat asta si au aparut rezultate multumitoare tratamentele naturiste sunt mult mai bune si mai ieftine decat cremele si toate prostiile care sunt pe piata.o spun din proprie experienta
Da asa este. Lamaia este buna pentru a indeparta porii(cosurile). si mai este buna si pentru par daca ai matreata. si pentru. a indeparta bronzul dupa piele.
Buna,am 14 ani si e prima data cand il folosesc si te ustura un pic dar cred ca e bun, pentru ten nu am cautat dar uite aici site cu niste tratamente simple :* http://www.google.ro/......http?/url
d3utzsa întreabă:
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: