Doamne este oribil. Absolut oribil.Nu imi vine sa cred cata brutalitate poate dezvolta un om.Chiar nu-mi vine sa cred.
Am un videoclip pentru tine, cei slabi de inger sa nu acceseze(sau faceti ce vrei ca putin imi pasa)
www.meatvideo.com
E crud ce fac.mai simplu si rapid ar merge prin electrocutare.cea mai rapida moarte.Dar sa nu lasam sentimentele sa orbeasca ratiunea:: acelasi lucru se intampla cu porcii cu mieii sacrificati de Pasti su pasariele care le mancam. magazinele mari si macelariile sunt pline de carne .mezelurile.astea cum se fac? intre aceste animale si canini sau pisici nu e nici o diferneta; toate se intrebuinteaza pentru consum.sau sa nu mai mncam carne? dupa animale ce urmeaza.si plantele sa-si ceara dreptul?
Legea junglei/existentei este dura.dar aplicata de catre om e cruzime!
Cu avansul actual al tehnologiei lucrurile se puteau face mult mai altfel in China.
Woow este oribil, ingrozitor, crud, acei oameni nu au inima. nu imivine sa cred... ei cred ca daca sunt animale nu au inimima. si ele au dreptul la viata ca oricare dintre noi. nu este deloc corect ce fac acele creaturi in china cu bietii caini.
patrizia696 întreabă: