1. Adevărata prietenie nu constă în numărul de prieteni, ci în devotamentul şi valoarea lor.
2. Nu da explicaţii niciodată pentru că prietenii tăi nu au nevoie de ele iar duşmanii tăi oricum nu te-ar crede
3. Puţine prietenii ar supravieţui dacă toţi am şti ce se vorbeşte în spatele nostru
4. Dacă ai succese, poţi câştiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi. Încearcă oricum ar fi
5. Caut dar nu stiu ce, vreau sa vorbesc dar nu stiu cu cine, un cuvant magnific dar eu nu il stiu, o prietenie falsa ce o gasesti foarte des!
6. Intr-o zi iubirea s-a intalnit cu prietenia. iubirea o intreaba pe prietenie: daca eu exist, tu ce rost mai ai?::prietenia raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima
7. Sa nu-ti fie teama de dusmani! Ei pot doar ucide! Fie-ti teama de prieteni!
8. Ea a fost mereu langa mine cand restul m`au lasat Si a fost mereu cand toti pe la spate m`au acuzat Ea m`a ajutat incet, incet sa devin ce sunt acum Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun
9. Mi’a fost alaturi zile bune si noptsi grele cand plangeam din despartsiri sau barfe rele.
10. Nu sunt singura in ploaie si vant, am cei mai buni prieteni de pe pamant
11. Vrei sa`mi devii prieten? Demonstreaza`mi ca meritzi
PRIETENIA. Prietenia este un legamant intre doua sau mai multe persoane, care se bazeaza pe incredere, sinceritate si mult timp liber pentru a descoperi cu adevarat accea persoana.
Eu cred ca am zis cam tot, nu trebuie. romane, ideea se poate dezvolta.
MaryIngerPazitor întreabă: