Nu e din viata mea dar e din viata unei prietene bune...
Eram la bunici la un rau de pe acolo sa facem baie.In unele locuri apa e mica si apoi brusc mare si iar mica si tot asaPrietena mea era pentru prima data acolo si nu stia sa inoate. O alta fata s-a prefacut ca se ineaca(unde era apa mai adanca de 2 m) ca sa ii sperie pe baieti, iar prietena mea stiind ca ea glumeste a crezut ca e in apa mai mica, si ca sa se dea ea in talente a sarit in apa si a cazut si pe saraca fata din apa s-au scufundat amandoua si nu mai puteau iesi.La inceput toti am fost speriati si nu am stiut ce sa facem, dar pana la urma leau skos baietii din apa Radem acum pana la lacrimi cand ne aducem aminte
Sau alta data tot la tzara...de revelion, dansam pe o masa cu o fata si s-a rupt masaeu m-am prins de grinzile de pe tavan si am ramas acolo atarnata si prietena mea BUFF pe jos
Bineee...
Alaltaieri sau saptamana asta am fost la sala(ca sa fac sport, nu muschi, stii tu.alergi pe banda.bicicleta,ridicari de picioare etc.); na si cand mergeam pe banda, mi-a cazut prosopul(il tin intr-un loc de pe banda)si dom' profesor mi l-a ridicat. Apoi mi-a pus un fel de clama pe pantaloni si a zis ca atunci cand o sa cad, acela se va desprinde si banda se va opri.Cum tot imi stateau prost pantalonii, i-am spus ca daca o sa-mi pice pantalonii... o sa se opreasca banda
Sau...
Nu mai stiu, dar asta a fost tare.
Imi spui si tu?
Prima cand am fost cu o fata impreuna la 12 ani si 2º cand am intrat ca sofer pe camion ca meserie
ღღBomBonikNuMitaALLyღღ întreabă:
bomboniqueeeeeeeeee întreabă:
Andrei67y5 întreabă: