| pspspsps a întrebat:

Ziceti-mi si mie cum trebuie sa arate o fata frumoasa (culoarea parului, a ochiilor, a tenului, cate Kg, etc). Ca multi imi spun ca sunt cea mai frumoasa. Vreau sa va stiu parerea. Cel mai rapid raspuns care sa imi si placa primeste FUNDA nu nu mai la intrebarea asta. ci si la altele la care imi raspunde!

3 răspunsuri:
| bbyyyyyyyy a răspuns:

Pentru mine o fata perfecta ar fi bruneta, cu ochii mari caprui sau albastri, tenul nu foarte deschis dar nici inchis. Kg deping de varsta daca ai 12 - 13 ani vreo 40 de kg cred ca e ok. Daca ai 14-15 cam 45-50 maxim.

| Glittărr a răspuns:

O fata bruneta, cu ochii verzi, c tenul nici prea inchis la culoae dar nici prea deschis.kg depinde de varsta, de inaltime si de greutatea oaselor asa ca 50 maxim

| Mysteriouss a răspuns:

Uite fiecare dintre noi are cate o concluzie despre frumusete, fiecare e frumos in felul lor,daca ar exista perfectiune,sau am fii toti k ochii capri,kg/, inaltime/, ar fi naspa auzi si pana la urma te deranjeaza ca lumea spune ca esti frumoasa? nu cred...pai spui k multi iti spun k esti cea mai frumoasa, pai poate tu esti, felul tau de a fi, pentru ei tu intruchipeaza frumusetea.love struck