| GulDan a întrebat:

Ziceti-mi si mie metode naturale experimentatehappy sa scap de puncte negre si cosuri rapid si pentru o perioada indelungata! Mersi!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta-ma bine.Pe vremea cand eram eu in perioada cosurilor, nu existau creme si toate alea din ziua de azi.Nefolositoare in general.Doar sa dai banii. Daca vrei sa scapi de puncte negre fa in halul asta:

Faci un ceai de musetel intr-o cratita cam cat fata ta de mare. Dupa ce ai facut ceaiul, pune fata deasupra si acopera cu n prosp, in asa fel incat sa stai cu fata in acei aburi, cat de mult poti suporta. Bun. Apoi iei o pasta de pix si te duci la oglinda.Pui pasta de pix pe un cos negreu si apesi usor.Cosul fiind "innmuiat" va iesi imediat. Intelegi cum sa aplici pasta de pix da? Nu cu varful si cu partea celalalta unde mai suflam noi cand nu scrie pix-ul. Deci, repeti figura cu toate cosurile. Dupa ce ai terminat cu astea, te speli pe fata cu un sapun. Daca faci asta si iti inmoi cosurile in aburii aceia de ceai, vei fi surprins cat de repede vor iesi. Ianinte nu erau creme sau mai stiu eu ce, si aveam si noi destule probleme cu aceste puncte negre. Succes. incearca macar la un punct sa vezi ca am dreptate.Va raane o gaurica in locul puntului, dar se va regenera.

| mynayo a răspuns:

Spala-te pe fata cat mai des.Mai ales inainte sa te culci si cand te trezesti...cu apa calduta iti uzi fata si dai cu un strat de spuma ca si cum ar fi o masca si o dai jos cu mana umeda nu aruncand apa pa fata sau frecand pielea.Si incearca sa nu mananci mancare grasa sau foarte dulce mai ales ciocolata, fa si putin sport. Sper ca te-am ajutat. :-)