| ღClauuღ a întrebat:

Ziceti`mi si mie niste carti frumoase care v-au placut voua mai mult de preferat de dragostelove struck dau funda la cele mai frumoaselove struck

Răspuns Câştigător
| UnleashedPsycho a răspuns:

Regina Margot, Laleaua neargă, La picioarele eşafodului - Al. Dumas
Scaramouche - Rafael Sabatini
Invitaţie la vals - Mihail Drumeş
Enigma Otiliei - George Călinescu
Astea sunt singurele pe care le-am citit de dragoste [Primele 4 sunt combinate].
Sayonara!

6 răspunsuri:
| georginika a răspuns:

Iti spun cateva din cartile pe care le-am citit in ultima vreme
Dama cu camelii- Alexandre Dumas-fiul
Cartea Mironei-Cella Serghi
Maytreyi-Mircea Eliade
Mos Goriot-Honore de Balzac...e o dragoste de parinte.M`a impresionat foarte mult cartea

| birdie14 a răspuns:

Bună.Chiar vara aceasta am citit o carte care mi-a plăcut foarte mult:La răscruce de vânturi de Emily Bronte.Ţi-aş mai recomanda câteva, dar nu ştiu ce vârstă ai, deci...cred că înţelegi.Mai poţi citi Enigma Otiliei sau Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război.
Baftă.

| Elisabeta_Andra_1994 a răspuns:

Carti foarte frumoase din cate am citit ma impresionat Catia Maxim are un mod de a scrie si o gandire inovatoare. Una din cartile care am citit-o in repetate randuri a fost " Ghici pe cine iubesc eu?", Sper ca o sa iti placa cartile ei nu au varsta :->

| love26 a răspuns:

Pai dupa parerea mea the vampire diaries este cea mai frumos carte pe care am citit-o vreodata si nu glm.eu nu prea citesc dar pe aceasta am citit-o la indemnul unor prietene iar apoi le citeam intruna e fantastica merita citita.ai sa intelegi ce spun daca o vei citi ...bafta