Deci jocurile aparute pana in prezent merg aici conteaza si procesorul placii de baza, eu zic sa ramai la asta ca e pe 1600 mhz daca vrei ceva mai bun sunt placi video de 2 gb nu foarte scumpe dar alea merg la alte frecvente 1033... 1333 nu la 1600. ai grija frecventa procesorului sa fie compatibila cu placa video care ti-am dato.
Nu ai specificat suma care sti dispus sa o aloci. Memoriile alese nu sunt compatibile cu acea placa de baza deoarece placa de baza suporta maxim 1333 memorie ram ddr3 iar tu ai ales rami de 1600 mhz deci nu e bine. daca vrei sa iti faci un computer din componente alese de tine fii atent la detalii ca sa nu arunci bani in vant. da un raspuns aici si o sa te ajut. o zi buna!
Http://www.cel.ro/......it-pcie-l/ eu iti recomand asta avand in vedere ca tii neaparat sa fie pe 1600 frecventa pretul e cam marisor, sunt placi mai ieftine si mai bune dar pe 1333 mhz. Recomandat pentru aceasta placa video si pentru acesti rami ar fi o sursa de 400 wati si sa iti alegi o placa de baza cu slot PCI Express. Sper ca ti-am fost de folos o zi buna!
Deci jocurile aparute pana in prezent merg aici conteaza si procesorul placii de baza, eu zic sa ramai la asta ca e pe 1600 mhz daca vrei ceva mai bun sunt placi video de 2 gb nu foarte scumpe dar alea merg la alte frecvente 1033... 1333 nu la 1600. ai grija frecventa procesorului sa fie compatibila cu placa video care ti-am dato.
boboboy98 întreabă:
dany1219 întreabă:
Äđĺĺ întreabă:
alexandra63 întreabă:
elfwarrior întreabă:
Andrei67y5 întreabă: