| dEutSa_8892 a întrebat:

Ziceti`mi si mie retete de mancare, usor de pregatit thinking
Sau exemple de sendvisuri care obisnuiti sa le mancati, dar ceva mai deosebit.nu dati exemple : 2 felii de paine, unt, sunca si gata sendvisu`hee hee

Răspuns Câştigător
| deutSa a răspuns:

1 felie de paine, data cu putin unt, cascaval/branza, ceapa, salam/sunca presata/muschi file, castravete/rosie si le bagi la cuptoru cu microunde =p~

6 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Mie imi place sa combin branza sau cascavalul cu carne, orice fel.sendvis cu rosie si cascaval, ...nu ma prea complic, k nu-mi mai intran gura sendvisutongue

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Anul asta, sotul meu si-a amintit o veche reteta armaneasca pe care o stia de la o gazda de la mare din copilarie, foarte usor de facut si foarte gustoasa.
Intr-o tigaie de teflon se pun doua lingurite de ulei, apoi doi-trei ardei grasi taiati fasiute subtiri, ca pentru ciorba. Se lasa 3-4 minute amestecand mai mereu, apoi se adauga 3 rosii decojite si taiate cubulete. Se lasa vreo 10 minute pana scade zwama de la rosii, amestecand din cand in cand. Apoi se pune branza de oaie grasa, taiata cubulete sau sfaramata intre degete si se amesteca bine vreo 5 minute. La o adica se pot pune si 2-3 oua batute bine cu un praf de sare si piper.

| elena a răspuns:

Retete de mancare usor de pregatit?
dimineata... 1 ou fiert sau prajit, 2-3 masline negre, 2-3 feliute de cascaval, 2-3 feliute salam...si intotdeauna o salata...fie de varza, sau de varza cu rosii, sau numai de rosii, sau castraveti cu rosii, cu ceva verde /neaparat/telina, patrunjel, marar...am retete si pentru sandviciuri... f f f bune...

| christabell a răspuns:

Sandwich in toaster:ungi 2 felii de paine subtire cu unt.Pe una asezi o felie de sunca, un inelus de ananas presarat cu menta uscata si putin ardei iute rosu taiat marunt, o felie de branza topita, inchizi cu cealalta felie si rumenesti in toaster.Este sandwich-ul meu preferat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doua felii de paine unse cu unt si intre ele oua fierte tari taiate rondele, sarate, patrunjel verde tocat sau o frunza de salata si gata.

| devilll a răspuns:

Iei o tava pentru cuptor prajesti niste carnati picanti taiati marunt i lesi pana is aproape gata la prajit in cuptor apoi arunci peste carnaciori vreo 7oua [sau cate iti plac] o branza topita [adaugi condimente daca doresti si dupa bunul plac] amesteci toate le mai bagi in cuptor vreo 4 minute pana se fac ouale si gata mancare calda si buna asta fac eu cand sunt la lucrulaughing sa stii ca e ffff bun succes si pofta buna