Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta, crezand ca eu inca te astept.vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea, insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult. vei plange atunci cum am plans si eu, dar va fi prea tarziu.
• vezi cum pleacă, cu ochii goi. eşti prea mândru să o opreşti, crezând că vine înapoi.
• trag un zâmbet fals pe care toată lumea-l crede, numai ca să-i arăt prostului ce pierde!
• Acum cauti melodii care sa-ti aminteasca de noi. Îti pare rau. si mie. da nu te mai vreau înapoi.
• O vezi? nu e trista, chiar deloc zambeste suav, are privirea de foc. e o dulce, o iubesti, stii bine dar ea, deja nu se mai gandeste la tine
• Si daca el no sa-ti mai zica [Noapte Buna ]...Shi daca nici pe strada n'o sa-ti mai zica[Buna]ai prietene care sa-ti spuna esti de 1000 de ori mai buna decat cea pe care o suna
Buna:*
Te uiti ca fraieru'n trQt...Shi'tSi dai seama ce'ai pieRdut
Iubeshte'0 nu'mi pasa...Pastreaz'o de tot... Iar pe mine priveste-ma si Lingete pe Both!
Ai avut`o de mult. Dar acum n`o mai ai. Ai incercat s`o inlocuiesti. Dar nu puteai. Caci o iubeai :X
Te doare cand vezi ca nu imi pasa.Si iti zic mereu "Nu mai conteaza. lasa"
Oriunde ai fi, Oriunde te`ai afla, Nu vrei decat o domnisoara, Care seamana cu ea
• Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •
Sper sa-ti placa si sa-ti fie de folos
Te pup:*
...il ador atat de mult si mereu o sal ascult...si scrie niste stelute: ***
Bn uite aici : Sunt buna nu nebuna asa ca aleg ce-i mai bun doar pentru mine, in afara de tine .; Iubesc un baiat pe nume A... adica un al nume nu al iubitului tau , poti pune un nume de vedeta. Sau sa scrii la st : El e mai bun ca tine sau chiar Iubesc 2 tipi! , ceva de genu;. fundita?
Sper sa te ajute acesta:
Te-am iubit dar mi-a trecut, am mers mai departe, u ai fost in trecut, eu sunt in prezent si il iubesc doar pe el.
Sper sa-ti placa!L-am inventat eu acum... e singura idee care mi-a venit in cap Pa-pa
Hmmm pai sa ma gand:mama cel iubesc p tipu ala.sau:doamne da ce bine arata (pui si tuh un nume). sau: cred ca m-am indragostit da nu stiu de cine. sau: (pui un nume) vii sa ma ei d acasa? sau: waw miai cerut sa ma combin cu tine?(pui si nume daca vrei). gasesti tuh :*
Andreutsaaa întreabă:
Twister09 întreabă: