| sky_6636 a întrebat:

Ziceti`mi si mie va rog ceva statusuri de dragoste pierduta sau la care ar trebui sa renunti... mersi anticipat fundita

4 răspunsuri:
| Pιxxιε a răspuns:

starChiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme...tot as glumi! pentru ca stii.viata e grea si lumea e rea.cum as putea sa rezist, daca nu m-as purta asa!
Crezi Ca Ma Faci Geloasa? Nu Fraieree! Nu Ma Intereseaza Oricum Te Doare Inima Cand Te Uiti La Poza Mea Asa Ca Ai Grija De Nasoala Ta! Te PuPa Sora TA! •

starZambeste chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi
nu sunt singura in ploaie si vant. am cei mai buni prietenei de pe pamant.love struck

Aud v0cea de deasupra mea. Spunându. mi că nu eşti bun pentru mine. Dar inima îmi spune ca te vrea în preajmă.`

Eu Sunt Aeru` Sh Vantu`/Tu Ejt| Cerul Sh Pamantul/Eu Sunt Dragostea Curata/Tu Iubirea Adevarata!love struck

Orice drum parcurs, e mai frumos in doi…"

N`am iubit p nimeni cu atata dor... si de-a fost ceva... a fost trecator.

As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru minemi-am readus la loc zambetul pe care odata il credeam pierdut! love struck
¦• Đącą cinevą iti spune Tє ¥µbєsc, są`i spui ca minte. cąci iubireą nu se spune ci se simte...•

• Tine`ma aproape pentru ca s`ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant, in timp ce tu erai ocupat sa colectionezi pietricele. ♥

Degeaba incerci sa te mintzi ca m`ai uitat si ca nu`ti pasa de mine... oricat de departe ai pleca...SUNT O PARTE DIN TINE!

Ma vezi? Sunt AltawinkingInchei niste etape. Nu din orgoliu. Nu din neputinta sau mandrie. Ci pur si simplu unele lucruri si persoane nu se mai potrivesc cu viata mea..."
Nu sunt toate stralucite. dar sper satsi placa!:*

| Noname_4934 a răspuns:

Dragostea si-a pierdut culoarea intr-o lume gri... o lume in care oamenii sunt mai mult morti decat vii.

| NCL a răspuns:

"Sa poti sa fi acelasi când totul e schimbat. Sa poti sa fi indiferent când totul te-a marcat!" Am invatat ca dureaza ani sa castigi increderea si doar intr-o secunda poti sa o pierzi!" - Cum vrei sa ai cand nu iti doresti? Cum poti sa ceri daca nu iubesti?" Dragostea este ca un fulg de nea… coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste

| purplestar14 a răspuns:

1) De obicei am tot ce imi doresc,iar ceea ce nu-mi mai e folositor arunc.Tu nu mai esti aici,ceea ce inseamna ca erai inutil.
2) Vreau sa uit tot ce a durut.Sa intoarc pagina si sa spun:"A trecut".Nu-mi pasa ce afost candva.Alta sunt acum.Shi alta e viata meah!~tongue
3) Am ganduri interzise, dar imi sunt permise nu mai sunt cum eram, acum zambesc, atunci plangeam`
4) Iubirea are preţ pentru cel ce o dă. Cel mai adesea ea nu înseamnă nimic pentru cel căruia îi este dată.
5) De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang!