Porecle pentru fete : Xoxy [in caz ca e mereu mai draguta cu pupici], Sweety, Nicy, Pisy, Kissa, Lovy Crazyca [Creizica], Creata, Fetisca.
Porecle pentru baieti : Boy, Traficantu', Crazyloopul [Creizilupul], Tonyx, Bombux, Piggy, Porchy .
Fete:Miky, deea (andreea), iza (izabela), ely, riri, Ela(Rosella), Ina(madalina), veve (veverita) kidzoor, mumulica, geonela(ionela) nikita(grasa) monkey(fumator) etc
Baieti:piciu, sarpe, pana, focu, piticot, butoi, gandac, cotoi, gascan, drakkxz, pantera, ciocoflendăr, ciury bury, lexu, tapu, linxu, vierme, dopu.bless,ovi,poney,pisicosu',
pomelo.
Asteas toate caremi vin prin minte
. fundita?
Pentru fete : zuzulyna, creata, elly, niko, lora, geops, mita, motata, blondina, roscovana, alintata, ciresika, capsunika, mititica
pentru baieti : piggy, ceorcil, nebunu, roscovanul, xilo, nebunul, max, miky, pici, grasul, veve, gogoasa, gorila, pericol
Fete : Pufulici, Pufulete, Nebunia, Kidda, Kiddu, KIddo, Bubblesita (se citeste Babalsita), Piticot, Miss pitiq, Scumpilici, Suitii, Missy, Nunfa, Shtrumphix, KiddoX, Krissu, Minnie, Hubba Bubba, Chingo, Biscuite, Nina, poti sa pui un nume care iti place tie strain Roberta sau Abigail cunosc persoana si e destul de cul, Crizy (Crazy) Mutulica, pitica, acadeua, lolipop, broscuta, pisi, kitty, blonda'mea (sa alinti tu o prietena buna), balerina, frunzulita, razna!
Baieti : Ciutix in scris poti prescurta Ctx, Pingu, Melcu, pufu (poate fi si pentru boy), baiatu, rebelu, fulgeru, pisoiu, sooricelu, nume pericol public, kid, copilu!
Nu prea mai am inspiratie! Sper ca ti-am fost in ajutor!
Fete : zuzu, zozo, zozole, zuza nebuna, zuzy, zuzyk, lala, lulu, lola, lili, bubu, bobo, bimbo, buba, ciufy, fyfy, fluffy, veve, dido, didi, copilu`, kidu` no1, fefe, krisu`, cataluna, kitty, vuvuzela, gotica, tinkerbell, amy, tzooca, krissy, lolita, meme, mary, lolo, pingu, ale, printesa, fufy, fyfy
Baieti : soarece, sarpe, traficantu` de mentosane, cocolino, coco, ciudatu`, steaua, tocilaru`, ala cu matematica, copilu`, gogoasa, fulgeru`.
Cam atatea imi vin in minte....
Fundita?
Blondisa
katy
shutchi
mistok
teasta
sexy
piti
gabare
alexu
popik
butz
sobo
pleantz
marijuana
fluturas
puffy
stiks
musila
ciurik
emo
kinder
limbutza
fratzi cercei
fratii jder
bitzu
pamela
tilik
taifun
manta
blondu
izvor
saghi
Pt fete:kidda pusy coditza bubu adda Ella roKy lavy sweety 3lly
Pt baieti:sarpe alexeyu pwf nick robii
Nu sunt pre misto dar ori cum asa are colegi mei poreclele
Porecle fete; Kim von B
Misii
Dede
Kinder
Kid
Pixie
Hannah
Zozole
Zuzu
Abby
Gargaritza
Bebitsa
Miky
Didu
Did
Fulga :]] [Porecla mea ]
HidaekiKuno
Pitikot
Kida
Duda
Wahaha Kida
Didi
Akira
Katy
Ketamine
Pinkenstein
Duda von Dudanstain
Vanilla
Kuky
Kittykz
Briosa
JoJo
Vanity
Lexa
Truxie
Cokie von S
Pufu
Pufulicii
Teddy
Kido
Loxo
Vandaa
Kiwa
Nirvana
Alis
Ariel
Perry
Mazare
Puky
Lolla
Mona
Kira
Naty
Yumy`Chan
Zupy
Pastyla Verdee
Pufy
AkaFoxy
Kuky
Iuky
Portocalaa
Pandaa
Mena
Dio
Lina
Vava
Skell
Chuky
Fluffy
Milli
Porecle baieti : Bless
Mouse
Bobbie Da
Keep out
Lex
Kendor
Griffo
Akara
Tinii
Verdes
Maximilian
Diko
Feary
Camm atatt Fundaa?
Pentru Fete :Zgriptzi,Nebunatik,Creata,Stropinela,Asfaltina,Kiki,Blo, Caprioara
Floricica
Papusica
Ursulet
Porumbita
Pasarica
Minciunica
Portocala
Craiasa,BeBe
KidoO
Tzupy
BOoDoO
Reduchta
MiriapoD
Nebunatik
YePe, Trottinella,Stropinnella,Brettonella, Bubu,Coco,Deeu daca te cheama Andreea.,Tweety,Rada-rada,pestishor, brotacel,cipita,meebo, muzzy, lolla, Buduu:-x, BoBo, Cuppydon, Kyttuh, myky, pisi funky, tuyty, Chitz
Bubby
Zuzu
Crisu(daca te cheama cristina), Cryssy ( Cristiana )ZuuZulina Bezea Si pentru Baieti: Robotel, Pikaciuu [Sau cum se sccrie da se pronunta Picaciu] Nebunaticuul Rebeluu BoOy, Mikky Zapacittu Miky DuuDuu DoOnald, Smiileey[Daca e zambaret] BooBooO. fundita? Is Multe
ale0409 întreabă: