| Torres92 a întrebat:

Zilele trecute am fost la un supermarket (kaufland)
Am luat de la casa,(ca tot omul)o cutie de prezervative
Cand,aia de la casa(o tufa)a pus mana pe cutie,s a uitat lung spre o colega de a ei,si le a bufnit rasul.

M am simtit aiurea,nu am vrut sa le injur, ca m a scoteau gorilele(paznici) afara

Ce parere aveti despre ea/ele, e normal asa?
Vi s a intamplat si voua?
Cum trebuia sa reactionez atunci?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Am patit-o si eu la farmacie. Eram maritata si luam niste medicamente complet interzise in sarcina, asa ca am vrut sa fim 101% siguri. Nu am bagat-o in seama, dar nici in farmacia lor nu am mai intrat. Nu de rusine, ci fiindca nu ma merita ca client

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca esti asa sigur ca radeau de tine, trebuia da le spui ca vrei sa discuti cu managerul sau sefu de tura sa faci o reclamatie

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Asa e românul, ride din orice poate că ele nu au ris de tine, poate in momentul acela si au amintit un banc, si le a bufnit risul ca proastele in tîrg, nu poti stii care e cauza risului, poate că nici nu ave au legatură cu marfa cumpărată de tine, nu ai cum să stii ce este in mintea lor. Asa că nu te m ai enerva, si bine ai făcut că nu le ai injurat, că iesea scandal mare, asa sinte m noi oamenii, ne amuzăm sau ride m din orice fara să ne dăm seama

| neutrino a răspuns:

Nu trebuie sa te simti ofensat, cele doua doamne si-au facut meseria, cei drept usor exagerat: ele sunt obligate sa serveasca clientii cu zambetul pe bune, iar ea/ele au intrecut usor masura, probabil, si-au adus aminte de tineretea lor.

| gingergirl1 a răspuns:

Ce proasteee laughing
In locul tau le faceam o gafa straight face

| Torres92 explică (pentru gingergirl1):

Daca imi explicit ce ai vrut sa zici aici "In locul tau le faceam o gafa" iti dau funda. happy

| Green66 a răspuns:

Îi spuneai așa „ Nu crezi că știu să le folosesc? Ok, hai cu mine să-ți demonstrez".

| Ezeru a răspuns:

Ar trebui sa le lasi in lumea lor. Nu este ceva normal sa te buhneasca rasul.
Adica este un lucru normal sa te duci sa iti cumperi prezervative, dar eu ti-as sugera sa te duci la farmacie. happy

| angemon500 a răspuns:

Nu le baga in sema sunt niste fufe. Ele nici macar nu folosesc asa ceva. in plus tu ar trebui sa raazi de ele, cat de proaste sunt.

| cretinoid a răspuns:

Astea ar trebui sa se vanda la secret altfel incepi sa fii atent la cei din jur daca te'au deconspirat, sa'i suspectezi de priviri, de barfe, de ganduri, cel putin asa mi se intampla -> o fi intrebat colega cat costa si i'a zambit ca la randul ei a intrebat'o "pai nu stii?" lol