In nici un caz. Ar fi ca si cum ai incerca sa apropii aceiasi poli ai unui magnet: se resping! Bineinteles, se poate reusi pana la urma dar, ca si in cazul magnetilor - unde e nevoie de multa forta - ar fi nevoie d emult lucru la acea relatie. Insa o relatie, cu cat este mai lucrata cu atat este mai frumoasa si mai de durata.
Sunt sanse impartite de fericire.Se pare ca in cele din urma o relatie va decurge perfect.Se inteleg in trasaturile lor definitorii-analiza, ordine, scrupulozitate, discrete, etc.si daca vor intelege si ca au fiecare limba la fel de ascutita, atunci totul va fi in regula.In caz contrar e recomandabil sa nu te asezi intre doua fecioare
De ce au unii impresia ca zodiile au vreo importanta intr-o relatie? n-o sa inteleg niciodata chestia asta. mie mi se pare o prostie. ori te intelegi bine cu o persoana, ori nu.nu cred ca zodiile au vreun amestec in asta.
Daca ai sa te iei dupa zodiac, esti ca si mort.ca nu mai ai viata personala.ci doar cum iti dicteaza zodiacul.asa ca ori traiesti ca fiinta libera si iei decizii dupa gandirea si libertatea ta, ori te iei dupa zodiac si te ingradesti cu toate prostiile ce le auzi dimineata la tv sau pe internet.ca zodiacul il urmaresc si eu de vreo 30 de ani da, nu m-a ajutat cu numic niciodata fiindca nimic nu era adevarat si nici nu credeam ca ma va ajuta cu ceva. da tu. dai inainte si daca e de rau sa nu iesi din casa ca zodiacul stie.cat esti de fraier. tu trebuie sa demonstrezi cat esti de liber si de inteligent.succes.