Poate doar de cumparat-vandut arme de colectie, insa asta presupune o investitie uriasa la inceput. Mai e si riscul sa nu te dezvolti si sa nu ai cumparatori pentru ca nu prea e piata pentru asa ceva in Romania, cel mult la muzee sau rari colectionari. La tv le merge atat de bine pentru ca sunt vechi in domeniu si daca nu s-ar pricepe nu ar mai aparea.
Salut,
In urmatorii 4-5 ani sunt 99% sigur de faptul ca afacerile pe internet vor ajunge la un nivel foarte mare.
Daca tot esti pasionata de arme ai putea incerca cu un magazin online de arme. dar nu prea stiu de ce anume ai nevoie.
Daca tot vrei sa faci afaceri atunci nu te opri aici... cerceteaza si pe http://www.afaceri-profitabile.com
Pai cred ca in ultimi ani a inceput sa se practice si la noi sportul Painball destul de mult si ar fi o afacere profitabila daca ai cumpara un teren cu niste cladiri dezafectate pe el cateva arme cu bile de vopsea si cateva costume de camuflaj. Sau daca nu ai putea incerca AirSoft cam acelasi lucru numai ca sunt arme cu aer comprimat si folosesc ca munitie bile de plastic, care au si ele ceva putere.
Eu consider ca ai putea sa iti faci un club de TIR. Asta presupune ca trebuie sa tragi si bine cu armele in special pistoale cu aer comprimat.
anonim_4396 întreabă:
sorin8256 întreabă: