Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Pot obține credit la card avantaj cu buletinul expirat?
Daca am vandut pe olx sa zic de 10000 lei si nu am declarat nimic(sper ca nu se incadreaza ca comercializare) si vreau sa imi infiintez o firma, pe cazierul fiscal va aparea ceva? Multumesc
Bună, a mers cineva prin firma Go Tour în străinătate?
Buna ziua, am o societate comerciala platitoare de tva, cod caen comert cu auto Am o masina pe firma pe care am cumparat o cu tva inclus si nedeductibil regimul marjei, firma nu a avut nicio prestare...? (mai mult)
Pot fi un vindecător și să am afacerea mea cu ajutorul acestei cărți? Exista o carte Tu, vindecătorul, terapie prin metoda Silva de Jose Silva.Visez sa ajung in viitorul îndepărtat un vindecător...? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare vreau sa ma apuc de Bolt full time adica sa fiu angajat doar acolo sa am programul meu si sa traiesc din asta, sa combin utilul cu placutul, ador sa conduc. Bun!, sa...? (mai mult)
Este posibil ca in Romania sa iei fonduri europene nerambursabile? Din cauza birocratiei eu nu cred ca poti dar vreau sa aud parerea vostra
Maine vreau sa imi duc sticlele la reciclat, pentru mine va fi prima oara am vazut la altii cum baga sticlele la reciclat si primesc un fel de bon, ce trebuie sa fac ca sa primesc banii de la sticle?
Bună! Vând niste lenjerii de pat, mi-ați putea da niște sfaturi vă rog cum aș putea să mă promovez? În prezent postez pe Facebook, pe difirite grupuri.
Cardul Mastercard este tot un Visa?
Salutare ...cineva din București..care poate sa ma ajute sa ma bage într un grup de munca pe whatap?
Doresc sa transfer dolari din contul Payeer an contul PayPal. Ma poate ajuta cineva cu sfaturi? Multumesc anticipat!
Buna ziua. As avea o intrebare. Eu am lucrat la un salon de coafura din Timisoara, unde normal unele cliente care mi- au venit mi- au cerut datele pers (nr tel si insta). Desi sefa mea a spus ca nu e etic...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum sa investesc in imobiliare, în primul rand ce înseamna sa investesti în imobiliare? Adica tu practic din banii tai construiesti apartamente si dupa le pui la vanzare sau la ...? (mai mult)
Ce banci fac imprumuturi si pentru pensionari? Si care e varsta maxima? Mersi!
Cum inchid contul de cumparaturi btdirect? Am platit toate ratele, toata datoria si ma trezesc ca vine factura cu "Comision de administrare 6. 50DB" "Sold precedent 13.50" "Suma minima de plata 0.00" ...? (mai mult)
Buna ziua...trebuia sa primesc un transfer international pe cardul meu revolut, dar din greseala am dat contul iban local in loc de cel swift...stiti cumva daca am pierdut acei bani, sau vor intra in...? (mai mult)
Buna! Am facut retragerea baniilor de pe soldul vinted la contul meu bt. Banii ar fi trebuit sa ajunga in maxim cinci zile si totusi nu au ajuns, am contactat vinted- ul si mi- au spus ca pentru ei ...? (mai mult)
Salut, acum ceva timp am girat pe cineva la un C.A.R. pe langa alte 8 persoane. Titularul a decedat, stie cineva ce se va întâmpla cu rata? Va fi platita de restul sau se incheie din cauza...? (mai mult)
Dacă plătesc cu promptitudine cheltuielile de bloc la administrație, când va fi o problemă de rezolvat ce ține de asociație, asociația mă va trata cu promptitudine?
Salut grup am trimis un colet cu niște pinioane i- am zis domnului ca au uzura ft mica i am trimis chiar videoclip și poze a zis ca în regula când au ajuns după 1 sapt mi- a zis ca nu le mai vrea ...? (mai mult)
Salut îmi spune si mie cineva idei ca sa ai bani lunar mereu de ex milionarii ce fac investesc în imobiliare? Cumpara apartamente si le baga la inchiriat sau? Va rog ajutati- ma ca nu stiu cum sa- mi...? (mai mult)
Cei care faceți reselling, merită și este de încredere site- ul thehustle- lab.com? Am vazut 2 comentarii pe tik tok in care ziceau ca au asteptat 4 luni si nu a venit comanda... poate ei nu ai confirmat...? (mai mult)
Buna ziua,am o firma cu activitate comert cu auto,pe firma am un autoturism care este inmatriculat, cifra de afaceri este 0 si sunt in pierdere Se poate considera asta evaziune fiscala?
Va salut, am o firma cod caen comert cu autoturisme. Am o masina cumparata pe firma care este inmatriculata si platesc asigurare rca si casco, firma este fara activitate deoarece nu am reusit sa vand...? (mai mult)
Bună, aș dori să mă angajez ca vânzătoare la un magazin, acesta ar fi primul meu job. Îmi spuneți vă rog drumneavoastră ce experiențe ați avut lucrând în acest domeniu? (fie el supermarket,...? (mai mult)
Bună ziua, Sunt în proces de achiziționare a unui imobil. Am căzut de acord cu vânzătorul pentru 100000€. La notar am fost informați ca prețul minim de referință al pieței este de 110000€...? (mai mult)
Buna! Am dat vineri o comanda de un telefon+un adaptor și îmi apare expediție#1 livrare in 29-07-2024. Știe cineva când ar putea ajunge?
Buna ziua. Am și eu o întrebare. Cum rezistați cei cu salariu de 2000 de lei în București?
Salut, am comandat un card skrill fizic, stie cineva daca ia bani si la transport cand ajunge? ca nu imi scrie undeva daca ia sau nu, multumesc
Ce parerere aveti despre ore suplimentare adica in mare parte lucratul sambata suplimentar adica sacrificarea wikendului. Parerea mea este ca nu merita sa muncesti suplimentar decat rar adica cam o sambata...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de resell, dar nu stiu unde sa vand hainele. Pe OLX toate produsele sunt la preturi mai mici deoarece ori sunt replici, ori sunt purtate, deci va fi greu sa le vand, si pe Vinted la...? (mai mult)
Salut TPU cineva mi- a transferat banii din aplicatia bt pay pe aplicatia neo bt, aceeiasi banca doua conturi diferite si doua aplicatii diferite iar au trecut vreo 20 de ore si tot nu am primit banii...? (mai mult)
Salutare. Îmi puteți spune ceva despre programul prima casa pentru studenți? Doresc sa știu dacă acei bani pot fi folosiți la achiziționarea unei case/apartament sau nu.
Știe careva în cat timp se restituie banii de la Apple pentru o aplicație care ți-au tras banii fără voia ta?
Buna, TPU! Stiti in ce masura e nevoie de asociatie/orice fel de persoana juridica in demararea unui proiect? Nu as deschide un ONG doar pentru un proiect de ocazie. :D
Cati bani trebuie sa am pe cardul virtual revolut ca sa-l pot folosi? Am deja 40 lei din crypto.
Mi- am facut card online de la BT iar pinul are 6 cifre. Cand am vrut sa platesc cu cardul fizic o comanda in oras (a ajuns intre timp cardul fizic), am introdus pinul de 6 cifre si mi s- a zis ca trebuie...? (mai mult)
Salut, am cautat pe olx terenuri și mi- am salvat ceva dar vreau mai multe anunțuri din cauza la serv ca sunt obosit rau nu prea mai am timp sa ma uit, asa ca va rog dacă aveți anunțuri cu vânzare...? (mai mult)
Salutări. M-am împrumutat la cineva 500 lei, cum pot sa-i dau înapoi? Bani eu nu mai am niciun leu nici pentru mine. Ce pot face?
Am câștigat la pariuri 10 mii și vreau să-i transfer pe card BCR, mă ia anaful? Trebuie sa declar ceva? Dau funda
Salut T.PU! As vrea să știu cam cat ar trebui sa primească un ospătar per eveniment: nunta/botez/majorat/revelion etc orice eveniment in general
A avut careva vreodată să iise facă o rambursare raportată celor de Apple și să întâmpine probleme?
Mi s- a inchis contul de Superbet. Ca sa ma loghez folosesc ultilizatorul si parola, totul fain frumos pana cand dau sa mi se activeze si ma pune sa bag iar contul. Bag acelasi utilizator si aceeasi parola...? (mai mult)
Salut TPU, m-am gândit să iau cu chirie niste garsoniere și după sa le pun in regim hotelier, dar nu știu absolut nimic despre acest domeniu. Cine mă poate ajuta cu niste sfaturi dau funda
E necesar să înregistrez la ANAF contractul de colaborare cu editura? Am publicat un e-book. Dacă nu o fac ce pățesc?
Ce parere aveti despre taxerea progresiva?
Ce ar trebui sa se intample ca sa se desfiinteze ANAF-ul?
Ce parere aveti despre CNP-ul fiscal pentru cumparaturi?
Buna, Daca eu am imprumutat o persoana cu suma de 12 000 de euro prin transfer bancar, iar acum acea persoana imi restituie banii cu 1000 € pe luna, as putea avea probleme la Anaf sa mi se spuna...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!