Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare. Credeți că economia României se poate redresa dacă s-ar da o serie de măsuri asemănătoare cu New Deal al președintelui Franklin Roosevelt sau Obamacare?
Buna TPU! As vrea sa ma apuc de tranzactionare de cripto pe termen scurt si nu stiu cu ce platforma sa lucrez deoarece vreau comisioane cat mai mici. Ce imi recomandati?
Cum pot transfera bani de pe skrill pe un Mastercard?
Salut. Am o întrebare. Vreau sa bag 60 milioane în crypto și nu știu în care cryptomoneda sa bag. Eu as vrea sa bag în ETH sau în alta voi ce mi-ați recomanda sa bag?
De ce unii comercianți cumpără mai multă marfă decât le trebuie și o înghesuie neghiobește pe rafturi? Am lucrat în probă la un mini- market iar acolo venea marfă de vreo 6 ori pe zi, era...? (mai mult)
Buna. Aveti idee cum pot face niste bani mai urgent cat sa imi pot da avans la o casa ...imi trebuie cat mai urgent risc sa ajung pe strada cu copilul?
Ma poate ajuta cineva cu aplicația revolut junior? Mi- am făcut recent un cont cu ajutorul părinților, dar 1 cum pot adăuga contul in aplicația "portofel" (iphone)? 2 pot plăti, cu telefonul...? (mai mult)
Help me cu un raspuns. Eu, firma neplatitoare de tva trebuie sa facturez o iesire catre un client din Cipru, apare in Vies. Cum ii voi emite factura? Taxare / scutita? O declar in 390?
Bună dimineața.Mă numesc Constantinescu Emilia și vă rog foarte mult spuneti-mi cum activez cardul social electronic eden red.
Cam cat credeti ca e salariul (suma de bani aproximativa in lei) pe care il castiga majoritatea larga a romanilor din tara?
Exista site uri unde poti lucra online sa castigi bani?
Ce as putea face cu 100 de lei? I-as putea investi undeva? :)) Ma refer in cryptomonede
Salut, vreau sa vând niște produse pe eBay, însă când încerc sa introduc codul zip îmi spune ca este invalid, nu se poate vinde pe ebay din Romania? Mulțumesc pentru atentie!
Salut, eu am 2 rate platite, pot sa o fac si pe a 3 a?
Salut, am 18 ani lucrez și am un salariu de 4 mi de lei, problema este ca trag foarte tare, ridic greutăți toată ziua, ma doare spatele de acum dar pe viitor…am doar 12 clase fără bac unde credeți...? (mai mult)
Mi- au fost transferati niste Euro pe card RON si nu am primit banii nici pana in ziua de azi, de 2 saptamani si ceva, celui ce mi- a transferat banii ii spune ca au fost trimisi banii. As suna la BT...? (mai mult)
Dacă vreau să-mi înființez o firmă și nu am capital necesar, pot lua un credit de la o bancă anume sau pot să iau bani de la stat, prin Start-Up Nation sau alt program de genul?
Bună, cunoașteți pe cineva care angajează persoane sa pune bilete la pariuri de acasa? Am auzit asta de la cineva. Dar nu știu cum sa ii găsesc.
Știu că dacă cumperi lucruri second hand, spre exemplu haine, pantofi, mașini, laptopuri și apoi le vinzi pe diferite platforme( OLX) la preț mai mare, poți face bani frumoși. E adevărat?
Care e suma maxima pe care o poti castiga pe luna incat sa nu trebuieasca sa o declari la anaf din activitati extra?
Salut TPU! Stie cineva daca pot retrage banii de pe TikTok cu contul de PayPal al altei persoane? Multumesc anticipat!
Mihai Galbur, vă zice ceva? Pretinde că vă ajută cu profit din criptomonede, te pune să trimiți bani pentru a începe și după îți cere fel și fel de taxe, a mai avut cineva probleme cu el?
Buna! Ce se intampla daca expira cardul si nu il mai reinoiesti sau inchizi? Poate sa iti vina dupa o perioada un fel de amenda?
Hi! Are cineva la UniCredit un cont in Euro? Daca da, cat este costul pe luna a contului deschis? Iar daca cineva vrea sa imi faca transfer din Spania, printr- un card UniCredit se poate? Gen sa- mi ...? (mai mult)
Un prieten vrea sa imi transfere niște banii (el fiind din Rep Moldova).Eu, sunt din Ro.Cat comision se ia pentru a îmi trimite banii pe cardul meu?
Bună, o prietena mi- a trimis prin Raiffeisen 50 lei, eu am banca brd și as dori sa știu când îmi vor veni, pentru ca de la ea din aplicație au plecat banii și la mine nu au ajuns încă. În...? (mai mult)
Cine a lucrat ca agent imobiliar sau are rude in domeniu? Va rog spuneti- mi daca se poate trai din domeniul asta. De 2 luni jumate activez in domeniu, imi place domeniul in sine, sa vorbesc cu...? (mai mult)
Care este cea mai buna varianta pentru a pune de exemplu 2000 de euro deoparte. Este mai avantajos sa ii depui intr-un cont de economii sau dobânda?
Care e lista actualizată cu cele mai bogate comune din România?
Știe cineva vreo idee cum pot înmulți aprox 400-500 lei?
Aș dori să știu dacă e o idee bună, un terminal de plată într- un restaurant. Terminal de plată cum e cel de la selfpay de exemplu. Terminalul acesta din restaurant, să fie implementat...? (mai mult)
Bună, as dori sa știu dacă pot face bani online in afara de only
Bună ziua. Îmi poate spune cineva care este diferența dintre un depozit la termen cu dobânda și capitularizare și un depozit cu dobânda fixa si scadenta unica?
Bună ziua. Este safe dacă doresc sa țin o suma de bani intr- un cont de economii? Ma refer la o suma de aproximativ 3000 de euro. Lunar sau când am posibilitatea vreau sa continui sa adaug bani la...? (mai mult)
Ce legatura este intre ozone.ro si retailerul rusesc Ozon?
Cum scap de oameni care tot imi cer bani imprumut?
Salutare, daca imi fac cont la super bet și folsoesc buletinul personal(am 26 de ani), va apărea undeva că am jucat la păcănele cu acel buletin? Intr- un sistem care nu are legătură cu pacanelele...? (mai mult)
Care credeti voi ca este cea mai mare diferenta sau cele mai mari diferente dintre oamenii bogati si oamenii mai putin bogati? Vorbim despre bogatii aia care au facut bani din munca lor si LEGAL.
Ce pot lucra ca liceean de 17 ani? Dați-mi va rog niste idei ce pot face de acasă pentru niște bănuți
Ce fel de afaceri pot deschide pe bani puțini și care pot fi foarte profitabile? Eu m- am gândit ori la o firmă de panouri solare, ori la o spălătorie auto self- wash, ori la o franciză( Spartan...? (mai mult)
Bună, unde aș putea vedea ce tipuri de băuturi ar merge ca afacere? Cafenele există prea multe. Bubele Tea - nu știu dacă merită să deschid o locație dacă deja există două locații,...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire. Am gasit un anunt imobiliar printr- o agentie si am facut un contract de intermediere imobiliara. Nu am semnat vreun alt contract de vanzare cumparare sau altceva.Doar acela. Daca...? (mai mult)
Unde pot sa-mi caut un job online? -de exemplu vânzări de haine online, etc - Am încercat pe Facebook, olx, etc dar nu am găsit nici un site care promovează acest "domeniu"
Bunaaa.Am dat pe data de 14 iulie o comanda la sinsay. A trecut o săptămână, 2 săptămâni și deja comanda părea ca nu o sa mai ajungă. Am sunat la un consultant sinsay iar el mi- a spus ca ...? (mai mult)
Buna! Pentru utilizatorii cardului Standard de la Revolut, de la ce atm- uri pot retrage limita de 800 lei pentru a nu avea comision? Auzisem ceva de banca ING, dar as dori pareri din partea celor care...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa îmi deschid un cont la CEC Bank, pentru a încasa bursa din toamnă de la facultate, dar și pentru a putea primi bani de la părinți, însă sunt mai multe tipuri de conturi....? (mai mult)
Salut, are cineva vreo căsuța la tara care ar dori sa fie îngrijită după o perioada de timp pot plăti și o mica suma de bănuți drept chirie? Suntem o familie la început de drum
Bună, știu că am mai pus întrebarea care urmează să o pun din nou, însă nu am primit răspunsuri, care să aibă și păreri și sfaturi care să ma ajute. De aceea o să repun întrebarea cu...? (mai mult)
Hey people, ce faceți? Azi, m- am gândit dacă exista cineva pe aceasta platformă care cunoaste pe altcineva care face hanorace personalizate și are nevoie de un partener. Daca știți pe cineva...? (mai mult)
Salut! Foloseste cineva blockchain? Aveti probleme la incarcarea aplicatiei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!