Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Foloseste cineva blockchain? Aveti probleme la incarcarea aplicatiei?
Bună, pentru retragerile de numerar de la Ghișeele de la băncile BCR, trebuie neapărat programare sau nu? De obicei, la BCR, când ai o problemă trebuie să îți faci programare. Însă ...? (mai mult)
Salut TPU, am facut o comanda online de pe altex si am platit cu cardul dar de pe aplicatie imi arata ca suma are statusul "Blocat". Banii mi- au fost luati din cont? Cumva sunt in stare de verificare...? (mai mult)
Hello! La cardul BT am observat ca am valoarea de 700 lei la sume blocate. Asta inseamna ca ni se vor retrage banii aia sau cum? Dupa fiecare tranzactie am verificat daca s- au tras banii din cont si da...? (mai mult)
Dacă ești freelancer ocazional si câștigi o sumă nu prea mare, cum declari la anaf? Am avut două proiecte individuale din România, unde la ambele am primit 2000 de lei. Deci am in jur de 4000 ...? (mai mult)
Salut. Amazon/dhl/hermes sau gls in Germania si de ce? Argumentati va rog!
Salut,imi poate explica cineva cum functioneaza o schema piramidala?
Ce înseamnă adeverinta eliberata de furnizorul de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca, prin care se certifica data înregistrarii persoanei în evidentele proprii, în ...? (mai mult)
O spălătorie de covoare ar merge? Și pe lângă asta să fie și curățătorie de haine? Eu am o astfel de spălătorie pe strada unde stau. Merge destul de bine, au foarte mulți clienți. Însă,...? (mai mult)
,,Banii putini se fac greu, banii multi se fac usor". Cum comentati voi fraza asta?
Bună, sper ca aceasta să fie categoria potrivită pentru această întrebare. În cazul în care nu este, rog adminii să o mute la categoria bună pentru a primi răspuns la ea. Mulțumesc! Aș...? (mai mult)
Salut, ce afacere poti începe asa cu bani mai putin aproximativ 15.000 de euro dar care sa si mearga bine? Ma gândeam la un magazin de sh sau un outlet, ma gândeam sa- mi deschid un salon de make up...? (mai mult)
Ca să îți înființezi propria companie, indiferent de tipul ei(S.R.L., S.A., P.F.A. etc.), de câți bani, minim, ai nevoie?
Salut, are ceva daca duc la șefa de la munca extrasul de cont de la alta banca? Ea mi-a spus că lucrează cu BRD dar eu am de la bt și vreau să știu dacă merge și cu alta banca
Hey,îmi caut un job online.Am mai lucrat online,dar vreau sa-mi caut un job în care sa vând haine online, contra cost! Știți pe cineva? Mă revanșez, dacă ma ajuta cineva!
Sunt foarte multi oameni, de orice varsta, dintre adolescenti si batrani, care se lauda (plus cei care nu se lauda) ca au "milioane de bani". Daca milioane de astfel de oameni au milioane de bani, ...? (mai mult)
Daca am un cont in RON pot face unul in Eur cu acelasi iban?
Bună ziua, știe careva dintre voi pe cineva care vinde haine online și are nevoie de un coleg? Adică, eu le promovez, preiau comanda și sefu' distribuie comanda.Pot însă să lucrez numai pe Instagram,...? (mai mult)
Cum pot deschide un cont in euro bt pay online, am unul in lei?
Salut, a incercat cineva hustlers academy? In ultimul timp multa lume vorbeste despre fratii Tate si despre academia asta si sunt curios a incercat- o cineva? Stiu poate o sa ziceti ca e o piramida si...? (mai mult)
Cum pot strange bani fiind pre-adolescenta?
Bună! Știe cineva dacă cardul de România poate fi utilizat și in străinătate? Ma refer dacă plec într-o țară straina si am card de România, pot sa-mi pun salariul pe el sau scoate bani?
Bună, merită deschiderea unui magazin alimentar? Având în vedere că sunt foarte multe în tot orașul?
Stie cineva cât timp trece până când tranzacțiile facute (în cazul meu la Banca UniCredit) mai apar pe extrasul de cont? Cât de vechi trebuie să fie ca să nu mai apara pe extras?
Merită deschiderea unei florării, care să vândă și coroane funerare? Sau nu prea? Știu, că sunt multe florării în oraș și că unele merg și unele nu, însă dacă ar fi și coroane pentru...? (mai mult)
Bună. Eu vreau să vând niste monede de colecție doar că nu știu ce preț să pun.Am următoarele monede : 20euro cent 2018, 20 euro cent RF 1999, 10 euro cent G 2002, 5 euro cent 2007 funf ...? (mai mult)
Hei! Vreau să-mi inchid contul unui card(cec bank), întrebarea este dacă îl pot închide la orice banca CEC BANK sau trebuie sa merg neapărat la cea care l-a emis și unde l-am făcut.
Îmi puteți spune ce anume pot achita cu cardul firmei mele? (Ex motorina, haine, mâncare) Mulțumesc
Bună TPU. Despre fondurile europene am câteva întrebări, adică nelămuriri. Am 22 de ani, vreau să deschid o mică afacere. Legat de producția porumbului, ovăz etc. Avem pamânturi care...? (mai mult)
Buna! Dacă am Avg Bascket 650 RON cu 22 de bonuri, care ar fi vânzarea? Mulțumesc!
Buna TPU, o sa incerc sa descriu ceea ce vreau sa intreb cat mai logic posibil si sper sa ma intelegeti. Stiti ca mare parte din celebritatile si milionarii lumii isi obtin resedinta in tari precum Emiratele...? (mai mult)
Salut tuturor Ce părere aveți despre site ul sondajeledecomparatie.ro? E adevărat că poți face bani de pe acest site sau este doar țeapă? Mulțumesc, ofer fundita!
Bună! Sunt studentă și am o pensie de urmaș pentru că tati e decedat, dar pensia vine la maică- mea și nu mi- o dă pe toată. Îmi tot ia din ea. Cum pot rezolva? E dreptul meu atâta timp cât...? (mai mult)
Am un cont la BRD deschis pentru salariu,dar de ceva vreme sunt plecat din Ro și nu am mai pus banii in el, acum e gol Care sunt consecințele?
Ce tip de afacere ar merge de acasă? Adică să îmi deschid o firmă, dar să fac treaba de acasă. Aș dori idei din domeniul vânzărilor. Aș dori să vand ceva online. Însă, nu știu ce s-...? (mai mult)
Buna ziua, o intrebare legata de codurile CAEN, daca doresc sa dau spre inchiriere aparatura foto, (Camera, lumini etc.) ce cod/coduri CAEN sunt necesare?
Am vrut sa scot niste bani de pe un site de pariuri, mi- au cerut iban- ul si dupa vreo 2 zile am vazut ca acolo scrie: EUR, dar contul meu de bt in ron si imi scrie tranzactie efectuata, ca banii s-...? (mai mult)
Salut! Sunt băiat, am 17 ani și sunt în căutare de un job online sa lucrez de acasă. Îmi este indiferent cât de greu sau ușor este. Ma pricep pe calculator și ma acomodez foarte repede.
Am nevoie de niste sfaturi...ce trebuie sa fac pentru ca un email sa nu ajunga in spam?(email marketing)
De ce angajatorii nu maresc salariile asa de mult si se ajunge sa ai marire semnificativa mutandu- te la alta firma? Si, uneori, se intampla sa angajeze pe cineva in locul tau pe un salariu la fel de...? (mai mult)
Salutare! Am trimis ieri euro prin WesterUnion către o persoană din alta țară iar azi am aflat că nu are WesternUnion în zona lui. Așa că am fost înapoi la centru de la care am trimis banii să...? (mai mult)
Nu avem o situație financiară mai bună. Cum să câștigi banii online? Fără țepe. Vreo 1000 de lei pe luna sau chiar mai mult daca se poate.
Exista vreo banca ( în special cu sediu în străinătate evident ) la care sa îți poți face cont ca roman și la care anaf sa nu aibă deloc acces? La băncile din România mai nou și la revolut ...? (mai mult)
Am un card BT, de ce mi se ia în fiecare lună o taxa de 5 lei? Celorlalți prieteni ai mei nu li se ia de pe card 5 lei, ce as putea face pentru a stopa asta?
Nu stiu daca am nimerit catergoria corecta. Daca este categoria gresit rog un moderator/admin sa nu- mi stearga intrebarile si sa le mute in categoria potrivita. Am cateva intrebari si sper sa fie cu ...? (mai mult)
Salut TPU, pot sa imi fac buletinul daca am 14 ani pe alta adresa decat al parintilor?
Buna ziua! Trebuia sa primesc un transfer bancar din Moldova pe cardul meu Revolut, dar cel ce mi- a facut transferul a trimis pe IBAN- ul pentru lei românești, nu pe cel SWIFT. Ce anume se întâmplă?...? (mai mult)
Bună, aș vrea să știu părerea voastră. O tonetă cu porumb fiert merge pe litoral? Adică s-ar vinde sau nu?
Buna, am 4 lei pe paysafecard, ce ar trebui sa cumpar cu ei? Ms :)
Buna ziua, pentru infintarea unui SRL ce pune la dispozitie aparatura ( camera, lumini etc) pentru videochat de acasa, ce cod/coduri CAEN sunt necesare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.