Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! O persoana mi-a cerut POS-ul. La ce mai exact s-a referit?
Ce afacere v-ați deschide și în ce domeniu? Și de ce?
Salutare. Am cateva bătăi de cap cu ARR- ul. Trebuie să- mi schimb sediul ca sa pot obține licenta de activități conexe transportului rutier. Problema este ca nu stiu care sunt criteriile de analiza...? (mai mult)
Salutare! Pot trimite euro într-un cont tot de euro la orice banca sau?
Ce parere aveti de banca cec?
Bună, ce tipuri de afaceri merg cel mai bine acum (având în vedere ceea ce se întâmplă acum... )? Și merită să deschizi o firmă în acest domeniu?
Salut, am si eu o problema..pe data de 2 luna asta am vrut sa depun 3100 lei la un bancomat bcr dar i- a înghițit bancomatul, era sambata la ora 1 noaptea..nu aveam ce sa fac atunci, am zis ca las ...? (mai mult)
Bună, pun această întrebare pentru că consider că e categoria bună. Doresc să spun, că pun această întrebare cu scopul de a afla niște informații, nu pentru amuzament. Probabil "UNII" vor...? (mai mult)
Hey, am 17 ani și aș dori să fac bani online.Cum aș putea începe, din câte știu îmi trebuie si ceva card și cum aș putea să îmi fac card. Cum as puteasă câștig din ce aplicatii și cum ...? (mai mult)
Salut! Ieri șeful meu mi- a spus că mi- a trimis banii în cont și să verific după ora 13:00. Well, e ora 20:00 și nu am primit nimic. Cât durează să se facă o plată de la banca transilvania...? (mai mult)
Pot sa primesc euro prin money gram dacă am 17 ani? (nu western union! Ca acolo aia îs mai stricți și acolo poți doar lei primiti în Ro nu și euro dar la money gram se poate cu comision relativ ...? (mai mult)
Salut! Care este salariul minim net in Olanda?
Salut, niste idei sau sfaturi pentru a scăpa din "rat race", adică a munci toată viața până la moarte și a fi sclavul altora în sistem...și pentru a deveni independent financiar?
Ce alte aplicații asemănătoare cum e "Revolut" există? Adică să îți faci cont, să se poată face de minor, să vină cardul acasă? O aplicație care e 100%sigură. Revolut, deja mi-...? (mai mult)
Bună, mă poate ajuta cineva cu informații despre "Revolut Junior"? Doresc să îmi deschid cont, însă nu știu unele lucruri. De la ce bancomat se pot scoate banii? Am văzut, multe chestii...? (mai mult)
Pot depune bani la ATM-urile ING din alte tari pe cardul facut in Romania?
Pentru cei foarte buni la matematica. Cat înseamnă suma de 100000000 de lei in euro. Dupa 1 3 de zero alți 3 de zero și încă 2 de zero în final. FUNDA!
Aveti idee de ce zice ca am fonduri insuficiente daca vreau sa bag de pe un cont de raifaissen care are pe el 965 de lei 190 de euro in cont de revolut?
Ce comision imi ia Revolut daca transform 937, 11 RON in 190 de euro pe cardul de revolut, câți lei?
Buna TPU, as vrea sa stiu daca as face pahare de plastic cu diverse stikere pe ele (de exemplu cum au cei de la gamer supps) as pati ceva? Adica daca este legal sa imi fac pahare si apoi sa le vad si ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si nu am mai avut card pana acum si as vrea sa imi fac, am nevoie pentru plati online unde poti plăti doar cu card de credit din ce am auzit poti transfera bani doar între aceleași...? (mai mult)
Dacă azi am fost sa îmi fac card, cât timp durează sa mi-l trimita de la banca Transilvania?
Buna, acum un an un prieten mi- a recomandat sa fac și eu un card la raiffeisen bank pentru ca îți dădea 50 de lei (ceva chestie cu invitație) sincer nici măcar nu am activat cardul și nici nu ...? (mai mult)
Pot sa imi bag 100 lei de pe un card de raifaissen pe revolut si sa îi transform in euro, daca da cum?
Salut tuturor, ce părere aveți, merita sa investesc într- un aparat foto? Ador sa fac fotografii și as dori sa fac din asta un hobby in timpul meu liber, de fel sunt bucatar, se pote câștiga ...? (mai mult)
Ce salariu are un medic de la urgențe stomatologice?
Salutare.Azi am fost la bancomat sa verific soldul și când am apăsat acolo pentru această opțiune mi-a scris că cică tranzacția nu a fost efectuată.Ce înseamnă asta?
Pot retrage din paypal pe un card mastercard? ( sau paypal accesta strict doar visa )
Dacă faci/creezi o aplicație pe MagazinPlay, o sa fii plătit? Dacă lumea o descarca adica.
Salut TPU. Stie cineva cu ce se ocupa compania asta LTD Dublin, ca imi ia bani de pe card cate 19 lei pe luna, am avut un abonament la Microsoft dar m-am dezabonat
La înșirat margele se poate sa găsesc pentru acasa?
Bună, merită să deschid ceva în legătură cu transportul de turisti, pentru turul orașului într- o stațiune de la mare? Nu doresc anula acesta. Ci în viitor. Anii viitori. Cu "trenuleț ...? (mai mult)
Buna! Se poate plati prin aplicatia revolut la magazine fizic? Inca nu mi- a ajuns cardul fizic si as avea nevoie sa platesc cumva direct din aplicatie. Am android. Stie cineva cum se procedeaza?...? (mai mult)
Daca castig un salariu de 1700 lei net si primesc tichete de masa pot sa aleg sa nu primesc tichetele si sa primesc cei 1700 lei direct pe cardul meu?
Daca am bt pay pot sa primesc si euro? Nu doar RON
A participat cineva la o sesiune de identificare online video pentru inregistrarea in Spatiul Virtual Privat al ANAF? La ce va asteptati sa stie o persoana fizica simpla care nu a avut niciodata vreo intalnire...? (mai mult)
Contul de revolut standard este total gratis? Se percep comisioane de administrare cont anual sau ceva de genu daca il tin deschis si nu il alimentez ca de exemplu?
Bună Seara TPU! Pentru clienții Băncii Transilvania care au card de credit as vrea sa știu ce părere aveți? Am un card de la BRD și vreau sa îl închid și sa vin la BANCA Transilvania? Ce ...? (mai mult)
Ce se intampla in cadrul identificarii online prin sistem audio-video in scopul aprobarii cererii de inregistrare in SPV?
Bună Seara TPU! Pentru cei care au card sau cau carduri de credite. Am un astfel de card de la BRD în valoare de 4000RON, vreau să- l închid si sa îmi deschid la BANCA TRANSILVANIA? Voi ce ziceți?...? (mai mult)
Sunt un tanar de 17, care ar vrea sa fac bani din mediul online. Cum as putea face bani?
Salut, sunt un băiat de 14 ani care vrea să își obțină proprii bani fară a mai cere de la părinți. Știți vreo metodă?
Salut, știu ca nu este tocmai o platforma potrivita pentru a pune aceasta întrebare dar totuși din nevoie și curiozitate as întreba: Ce as putea face în ziua de azi pentru a câștiga un ban decent,...? (mai mult)
Bună. De mult timp mă gândesc să îmi deschid o firmă, afacere. Însă nu am găsit nimic pe placul meu. Am avut multe idei, dar nu am pus nici una în practică. Acum, am o nouă idee. "Trenuleț...? (mai mult)
Salut! Oare daca am trimis 1.25€ de 10 ori de pe Paypal pe cardulmeu in cam 5-10 minute, sunt sanse sa imi inchida contul sau sa patesc altceva? Funda!
Ce este POS-ul? La ce se foloseste
Știe cineva unde pot lucra part time în Botosani dacă am 15 ani pentru o lună?
Saluut, oare cand mai baga pe shop-ul lui Codrin halba de bere Bazooka? E sold out de vreo 5 zile :(( si vreau sa achiziționez una pana in 2 august
Cum poti verifica vechimea de munca din strainatate?
Buna. Mi- au dispărut 235 de lei de pe card fără sa fac vreo tranzacție. Efectiv atâta mai aveam pe card și acum sunt pe minus. Și nici nu pot suna la ei ca e Weekend și Roboțelul nu ma ajuta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!