Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Un prieten de la Arad (e sefa la un magazin de jaluzele) a inceput transferul de bani (5500 lei) pe 14 iulie seara. Eu vreau un televizor 4k mare (am camera mare) si nu mai am rabdarea suficienta....? (mai mult)
Buna! Pentru a vinde un produs pe Olx trebuie sa platesc livrarea? Si daca da, cat?
Buna. A lucrat cineva vreodata pentru operator-flexibil.com?
-I s-a întâmplat cuiva de aici să i se dea un bonus atunci când și-a dat demisia? Sau dacă nu, poate știți despre ce întreb. Întrebarea e, în ce condiții se dă acest bonus?
In companiile private, cei care planifica campaniile promotionale sunt din departamentul de marketing sau din departamentul administrativ (cei care planifica bugetul, planurile pe viitor, idealurile...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt anul 3 la Facultatea de Management si anul viitor am de prezentat licenta, iar pentru scrierea acesteia am nevoie de o firma pe care sa fac studiul de caz. Stie cineva cum pot sa gasesc...? (mai mult)
Buna! Am 13 ani si incerc sa strang bani pentru un tel nou. Stie cineva ce as putea face vara asta pentru a face rost mai repede de banii necesari? In afara sa cer de la parinti... (sunt din Iasi)
Salut, doresc sa ma apuc de CPA Marketing dar nu stiu ce site este bun si legit, ofer funda!
Am sa imi deschid o afacere si nu stiu de unde toate afacerile cumpara bauturi racoritoare de la prima mana. Cum gasesc acei furnizori care vand foarte ieftin?
Bună, știe cineva cum poți cumpăra membru pe YouTube cu paysafe card?
Cat inseamna 140.000 de lei in bani vechi? Cate milioane ar fi?
Am 17 ani și ce joburi pot sa găsesc pe Eforie Nord?
Cel mai probabil nu am ales corect categoria :)) Buna. Deci as vrea sa ma mut singura, gen sa am "casa mea". Problema e ca nu stiu cum sa fac asta și la chirie nu e cel mai sigur și cum chiriile...? (mai mult)
Salut, am văzut pe Revolut oferta aia sa Invit un prieten și da câștig 200 de lei, am invitat, persoana pe care am invitat o a făcut toți pașii și mai trebuia sa își alimenteze contul și ...? (mai mult)
Ce documente am nevoie ca să îmi deschid un card la banca Transilvania am 14 ani.
Salut TPU, trebuie declarate veniturile din Youtube?
Salutare! Un PFA și un SRL pot avea ca sediu profesional/social, aceeași adresă? Mulțumesc anticipat!
Pot sa folosesc cardul Edenred de vacanta al altei persoane? (nu-l foloseste si vrea sa mi-l dea mie sa cheltui banii). Imi cere buletin sau ceva sa confirm?
Bună, am o altă idee de o afacere, însă vreau să cer niște păreri, pentru a- mi face și eu o idee despre acest tip de afacere. M- am gândit la o afacere de producție gheață (pentru...? (mai mult)
Este afișată pe undeva lista cu cei mai bogați oameni din țară, în afară de Wikipedia?
Cum vand un nft?
Buna ziua! Daca am cont de Banca Transilvania in lei il pot folosi in Anglia? Pot depune lire pe el si sa il folosesc normal?
Cum schimb nr.de telefon cu care am înregistrat contul de Pay-Pal?
Salut! O întrebare pentru cei care investesc în acțiuni/ETF(SPX500, NSDQ100) pe ce platforma investiți sau recomandați? Fără etoro
Am euro si pence în monede, unde as putea să ii schimb?
Activitati fizice pe care le pot face contracost fara contract de munca si imi pot aduce profit?
Idei de meserii care sunt cautate si necesita munca fizica? Profitabile de exemplu: faiantar, gradinar, fotograf
Buna! Tocmai am auzit la televizor un caz în care o angajată de la o bancă din Timișoara, Unicredit Bank, cred, a furat din conturile clienților foarte multi bani. Nici în banca nu mai ai...? (mai mult)
Buna tuturor, de ceva timp fratele meu a luat bani de la camatari exact 3000 de lei, i- a dat o data 3000 si plus 30000 dobanda si acum ei mai vor inca 3000 de lei tot dobanda, problema e ca dacă nu...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau sa lucrez in străinătate și voi activa pintr-o firmă românească. Ideea e că, îmi găsesc veniturile obținute în străinătate la ANAF?
Salut, am un debit card pentru minori(nu pot sa trimit bani de pe el, pot doar sa primesc si chestii de genul). eu vreau sa- mi fac un cont de paypal si sa asociez cardul, credeti ca- mi anuleaza contul...? (mai mult)
Pentru fiul nostru in varsta de 13 ani avem nevoie de ajutor pentru pregatirea mesei de pranz si livrarea acesteia la scoala. Fiul nostru este alergic si are un regim alimentar. Unde as putea posta un...? (mai mult)
Bună ziua! Lucrez la o mică afacere cu produse personalizate și m- ar interesa cu ce pot broda sau coase numele persoanelor pe articole textile. Mă refer la ceva mașinărie, nu manual. Aștept răspunsuri...? (mai mult)
Buna, ma poate ajuta cineva cu codul CAEN pentru o sala de biliard si alte jocuri de masa(ping pong, air hockey, dar si darts)? Nu stiu daca este chiar 9319 sau 9329, poate stie cineva mai bine. ...? (mai mult)
Hey, am 2k€ si as vrea sa-i inmultesc nu sa imi stea in banca. Ce as putea sa fac? Se exclude din start bursa si crypto
Salut! As vrea sa ma angajez la Glovo/Tazz. Am 17 ani si detin peemis de conducere cat. A1 si as vrea sa fac delivery cu scuterul. Unde m- am informat eu am vazut ca se cere varsta de 18 ani dar eu am ...? (mai mult)
Salut TPU! Cum aș putea deveni miliardar până la vârsta de 30 de ani?
Buna! Bunica mea a primit acum 10 zile un card de ala social pentru alimente și văd ca nu intra banii pe el. Cardul e activ totul e ok dar banii nu intra și nu știu de ce…. Are cineva vreo...? (mai mult)
De la ce varsta iti poti face un card, pentru tranzactii online, etc?
Cat inseamna 14000 de lei in bani vechi? Cate milioane sunt?
Pot face mai mult de o comanda pe SHEIN? (Prima comanda 14 Iulie, a doua comanda 17 Iulie)
Salut, In cat timp se realizeaza refinantarea unui card de credit? Si dupa cat timp de la obtinerea lui se poate face refinantare? Multumesc
Ce poti pati daca iti faci public codul IBAN?
Buna ziua! Ce ziceti, unde merita sa promovezi un produs? Pe google ads sau Facebook ads? Dau funda!
Buna, am un card brd si nu l-am folosit demult. Acum nu mai pot plati nimic cu el, desi am bani pe card. E nevoie de activarea cardului din nou la atm?
De ce s-au scumpit toate numai salariile si pensiile raman mici?
Care ar fi cel mai rau lucru care s- ar intampla daca vrei sa trimiti cadou unui prieten la sediul firmei respective deoarece nu cunosc domiciliul iar factura sa fie pe numele firmei chiar daca o plateste...? (mai mult)
Buna! Vreau sa stiu daca unul dintre parinte poate merge sa ceara desfasuratorul cardului meu eu avand 17 ani
Salut TPU, cum poti face bani, copil de 14 ani? De exp eu vreau sa strang 100 de lire sa imi cumpar ceva dar nu stiu cum sa strang acei bani, m- am saturat de metodele alea basic care nici macar nu ...? (mai mult)
Salut, am lucrat in Suedia si am plecat acasa iar salariul mi l-a trimis acasa pe cardul meu BT patronul, dar au trecut 8 zile si nu mi-a intrat nici acum, cat dureaza sa intre pe contul meu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?