Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Stie cineva cât costa tortul Iuliana Beregoi și prăjitura aia din tort sau bucata aia din tort?
Salut internatiune, Mi-au mai ramas 2.5€ pe paypal idei de cum sa ma scap de ei, pe ce as putea sa cumpar :)? Cu stima si respect StormRo
Buna TPU, ce parere aveti despre TBI bank sunt de încredere, să îmi fac un credit la ei?
Salut, pot adăuga bani pe card OTP din alte bănci gen BCR de pe acele aparate? Sau am auzit de un bancomat euronet pot adăuga bani pe card cu el?
Bună! Știe cineva o modalitate prin care aș putea face bani online de acasă? Ceva serios. Spre exemplu îmi place foarte mult tehnoredactarea. Exclus revistele care vând produse...
Cei care se pricep la afaceri vă rog să- mi răspundeți. Să zicem că un patron are un lanț de minimarket- uri sau supermarkete, cum sunt cele din România. Se cheltuie mulți bani pentru aprovizionare+...? (mai mult)
Salut TPU, Intrebarea mea de astazi este: Cum pot face bani online? Am vizionat tot felul de materiale video pe YT, dar nu am gasit nicaieri un video in care sa explice indetaliat fiecare pas pe care...? (mai mult)
Cat castiga o manichiurista in 2022?
Salut! Am și eu o întrebare Ați lucrat până acum că ospătar sau chelner? Dacă da puteți să- mi ziceți experientele voastre? Eu am găsit în București la tratoria Unde am înțeles că...? (mai mult)
Mi-a venit și mie asa să intreb, e cineva pe aici care se ocupa cu tradingul? :)) Forex, crypto?
Buna! Mi- am schimbat cardul si incerc sa schimb datele si la plata cu uber. Completez anul expirarii, cvv- ul de trei cifre dar nu pot schimba nr cardului vechi cu cel nou. Oricat apas acolo sus, nu...? (mai mult)
Știe cineva ce salariu ia un designer grafic în România? Mulțumesc frumos!
Buna! Cum se calculeaza un salariu? Salariul brut= salariul de baza? La un salariu de baza de 5700 cu spor 50%, cat ramane sa iau in mana?
Buna! Vreau sa ma angajez ca secretara la o firma de imobiliare. Mi s- a spus ca trebuie sa imi fac PFA si apoi ei imi vor face contract de colaborare. Nu sunt prea familiarizata cu PFA- ul. Credeti ca...? (mai mult)
Hello! Spuneți- mi vă rog, cineva care se pricepe, de ce mai exista leasing auto dacă poți sa mergi la orice banca, să- ți faci credit de nevoi personale și in urma acestuia iti poți cumpara...? (mai mult)
La ce vârstă ați făcut primul credit?
Salut, Mi- am facut ca prostul mai multe credite la diferite ifn- uri si vreau sa ma scap de ele. Vreau sa accesez un credit la o banca pe o perioada mai mare si sa le platesc pe toate, asa platesc...? (mai mult)
Hei, am făcut o comanda online în rate pe altex, prin credex, pe numele tatălui meu. Am făcut procesul de identificare, am primit ca cererea e aprobata, acolo pe site, am selectat cate rate si...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un magazin online ca marketing afiliat, parteneriat, drop shipping, cu diferite branduri (nike, adidas, puma, etc)? Vad tot mai multe companii producatoare care au o astfel...? (mai mult)
Buna! cunoaște cineva site sau aplicații serioase care sa plătească cel puțin 100lei/zi? ceva real, un suplimentar după serviciu... mulțumesc!
Buna! Medicii rezidenti pot face credit pentru un apartament? Intreb asta deoarece angajarea este pe o perioada determinata de timp. Multumesc anticipat!
Buna ziua! Recent am băgat bani într un joc, plata am făcut- o online, cu cardul. Pe chitanța de la Google Pay scrie ca suma este de 14.99 lei, și include TVA de 2.39 lei. Vreau doar sa știu dacă...? (mai mult)
Buna ziua, o societate comerciala (SRL, PFA.) daca in loc de angajati are contract de colaborare cu acestia, producand astfel cifra de afaceri, este munca la negru?
Cat castiga un psiholog in Romania? (in 2022)
Salut! Am 15 ani si vreau sa fac ceva bani, vara asta. Am strans deja 6.000 euro. Imi puteti da idei de obiecte pe care le pot cumpara mai ieftin si vinde mai scump? Multumesc!
Bună! Sunt absolventă de facultate și aș dori să mă angajez. Credeți că site- urile de căutat joburi sunt eficiente? Se va uita cineva peste aplicația mea și voi fi chemată la interviu? Dacă...? (mai mult)
Buna, cum imi fac un card de debit ca sa imi intre pensia de handicap in acel card? Mama mea imi opreste toata pensia si nu imi da nici macar 100 lei.
Bună TPU! Pe luna iunie nu mai intră alocația? Normal în iunie am terminat liceul
De ce a crescut așa mult dolarul? Dacă am niște economii, merita sa schimb și in dolari?
Bună, îmi poate spune cineva mai multe detalii despre aplicația FameUp? ( Cine foloseste/ a folosit aceasta aplicație). Doresc sa știu, cât mai multe detalii despre aceasta aplicație.
Buna! Mi-am făcut recent cont de fame up și am 35 de lei, dar de câteva zile nu îmi mai trimit reclame sa postez, cine are fame up și știe, mai trebuie sa mai aștept?
Buna! Imi poate explica cineva cum este sa pleci la munca in strainatate? Un demers al lucrurilor cand te hotarasti sa pleci in strainatate, mai detaliat ( de exemplu : caut loc de munca, cazare etc....? (mai mult)
Mi-am făcut card revolut, am văzut în aplicație ca se poate învestesti în tot felul de monede bitcoin și altele. Oare este vreun castig?
Unde as putea sa ma duc la munca in Anglia timp de o luna acum pe timp de vara daca tocmai am terminat clasa a 12- a si am luat 9.66 media la bac? As vrea ceva in care sa vorbesc cu oamenii, pentru ...? (mai mult)
Buna. A scos cineva bani din chestionare de reclame online? Cum a procedat, cat a facut si cat a durat pana i-ati scos/
Buna ziua! As vrea sa incep o afacere in curierat parteneriat Sameday, Fan, Cargus sau ce imi recomandati voi ca fiind mai profitabil, initial daca se poate as incepe cu o singura masina, evident daca...? (mai mult)
Stie cineva sau ofera cineva un job online pentru tot restul verii?
Buna! Am trimis zeci de colete prin platforma colete- online.ro și am ales ca acestea sa fie transportate de către Nemo Express. Pe site scrie ca rambursurile se transfera expeditorului in 1- 2 săptămâni....? (mai mult)
Buna TPU! Am fost pacalit sa smenez statul de plata in avans intr- un loc de munca unde mi- am dat demisia si am trimis si ITM- ul dar din moment ce am semnat nu am rezolvat nimic dar pe plicul de la ITM...? (mai mult)
Am auzit pe cineva ca s- a dus pana in Lisabona cu masina si i- a luat 4 zile pe drum. De ce unii oameni fac asa si nu iau un avion? Nu cred ca e mai ieftin asa. Si daca ti se strica masina pe drum ce ...? (mai mult)
Unde pot scoate bani in afara de bancomatele de la banca, de ex in afara sunt la benzinarii
Salut, există vreun serviciu de curierat care nu necesită plata cu cardul pentru a trimite un colet? Nu am un card, vreau să plătesc curierul când vine să ia coletul. Am nevoie de răspuns rapid...? (mai mult)
De la ce varsta iti poti deschide un LLC DELAWARE?
La ce banci poti scoate contactless cu telefonul bani? In afara de Banca Transilvania
Salut TPU, Eu am inceput sa lucrez pe data de 22 o da primesc plata pe 14 avand in vedere ca am doar 3 saptamani lucrate?
Salut. Știe cineva dacă aș putea să fac un credit pentru avans la bancă și avansul să-l folosesc la obținerea unui apartament, prin programul Prima casă?
Buna.Ce parere aveti de jocul de facut bani pe telefon? A retras cineva pana acum? Cand fac 100$ minim pot retrage?
Salut, vreau sa investesc intr-un ETF de la ishares ce urmareste s&p 500, as vrea sa stiu ce inseamna "AEB" si "IBIS2" in denumirile acestora.
Buna ziua. Am facut o solicitare de credit intr- o aplicatie mobila a unei bănci și din greșeală am ieșit inainte sa semnez on line. Apoi cand am vrut sa întru iarasi a aparut un mesaj de eroare,...? (mai mult)
Lucrez cam de un an si tot incerc sa economisesc la genu ca imi trag si de la gura, nu imi iau nici un suc cateodata etc dar am ghinionul ca mereu sa mi se intample ceva sa nu am norc la bani. De exemplu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!