Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, vreau să trimit un colet cu plată ramburs prin serviciul de curierat cargus dar e prima oară. Cum primesc banii? Mi-i aduce curierul acasă?
Am 14 ani si imi trebuie neaparat un part-time job in Medias.
Este un credit care se ofera studenților la universități din Romania, iar aceștia să nu plateasca nimic in perioada studiilor? Am auzit ca FINS ofera credit pentru studenti, iar acestia nu platesc...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de niste idei, dar si despre niste pareri pentru afaceri. Doresc sa imi deschid un PFA de inceput... As dori cateva idei despre un produs usor de facut, dar si care se cauta. O idee ...? (mai mult)
Buna! Este cineva care a incercat inchirierea contului de google? Am aplicat in prima instanta dar nu era foarte bine explicat si mi- au trimis un mesaj pe wapp pentru confirmare. Poate fi periculos?...? (mai mult)
Buna. Cat iau pe un tv care a costat 1800 la amanet? Acum costa 1800, 2500, 2300 (1800 tot in acelasi loc, restul preturilor la alte magazine online)are 1 an de cand il am cel mai ieftin de pe ...? (mai mult)
Te rugam sa introduci parola Master Card Secure Code, în câmpul de mai jos, pentru a valida această tranzacție. Aceasta informație nu este comunicată consumatorilor. Sunt pe PayPal, și îmi cere...? (mai mult)
Salut TPU, recent am venit din afara cu o suma de bani și m- am gândit să îmi cumpăr o mașină 8+ 1 și să încep să fac curse internationale, întrebarea mea ar fi daca e nevoie sa- mi fac firma,...? (mai mult)
Daca platesc in rate cu cardul de ce nu imi merge sa comand numai daca am intreaga suma? De aia iau in rate ca nu am toti banii, nu?
Salutare TPU! Mi- am luat țeapă pe olx si i- am dat din prostie acces la cardul meu, l- am inchis cat de repede am putut, mai poate face ceva cu el? Si daca inca are informatiile poate sa deschida ...? (mai mult)
Bună ziua. Știe cineva de unde își procură lumea haine pentru a le revinde? Tot vad pe grupurile de pe Facebook fel și fel de haine de vânzare la preturi mici. De undeva le iau oamenii, dar de ...? (mai mult)
Buna Ziua, La amanet se pot da tigari electronice? Acolo unde se pot da laptopuri sau camere foto. Dau funda!
Ce credeți ca se va întâmpla cu bitcoin? Pe net părerile sunt împărțite și foarte vagi în sensul ca unii zic ca va depăși 100k€ iar alții ca va ajunge la 0. Voi ce părere aveți? A fost...? (mai mult)
Buna.Pentru cei care au putina experienta cu amanetul. Am un telefon de 1800lei la liber in prezent. La mana a-doua la altex resigilat e de 1500 lei. Cat iau la amanet pe el, aproximativ cat %?
Buna ziua,am o datorie la TBI, e IFN, de 4000 lei, în cazul în care sunt executat silit, la cât ar putea ajunge maxim suma? Luând în calcul taxele lor
Salutare TPU! Am transferat cativa euro de pe contul meu de paypal pe cardul meu Visa de la Cec Bank, am pus prin instant transfer, acolo zicea ca bani o sa ajunga in cateva minute si a trecut deja peste...? (mai mult)
Salut prieteni. Știe cineva, cu aproximație, când vor începe să crească crypto monedele?
Trebuie neapărat să am o firmă pentru a avea un POS?
Salut. Știe cineva ce fel de companii deține Alex Bodi, adică câte firme are și ce fel de activitate au ele mai exact? Dau fundă.
Salut TPU, Am 17 ani și m- am hotărât sa ma angajez timp de 2 luni pana la finalizarea vacantei.M- am gândit intr- un magazin de articole sportive:Decathlon, Various brand, Hervis etc. Cam ce ...? (mai mult)
Am in jur de 2.5k-3k euro de investit, sugestii?
De ce nu mai merge sodexoul? Când vreau să plătesc el îmi selectează automat cardul brd din Google pay. Mulțumesc anticipat
Buna, locuiesc la tara si sunt crescătoare de gaini brahma, de ceva timp îmi doresc sa fac un proiect pe gaini, însă nu stiu prea multe si in ce consta, poate este cineva care ma poate ajuta, va...? (mai mult)
Salutare TPU, dețin 30. 000euro sunt din Timișoara și as dori să- i investesc în ceva încă nu știu exact. Ideea principala mi- ar fi imobiliare dar nu prea am cum să- mi permit cam deloc la suma...? (mai mult)
De ce nu sunt eliminați casierii când există case self pay? De ce să plătești un casier când poți avea casă self pay? Ce dracu, suntem în anul 2022.
Dacă are cineva card de credit la Cec Bank îmi puteți traduce și mie cât am de plata? Eram convinsă ca am terminat cu ratele când au început sa vina scrisori cu suma minima de rambursat 0 lei DAR...? (mai mult)
Cum trăiesc cei 10% vieți libere fără să își vândă timpul ca proletariatul sau banii ca bogații și cine sunt ei?
Salut TPU! Am nevoie de ajutor din partea voastra :) Am 15 ani si m- a pasionat programarea de cativa ani! Am inceput recent sa vand SCRIPT- URI scrise de mine in python si castig un venit mai mare ...? (mai mult)
Exclusiv pentru jucatorii de jocuri de noroc intrebarea, in special pariuri sportive. Acum cu noua lege legata de impozit in care guvernantii nostri retardati si tampiti au decis sa puna un impozit masiv...? (mai mult)
Buna, TPU. Aud adesea la TV expresia, , , cifra de afaceri' cam de fiecare data cand se vorbeste de o firma, companie, etc. Ce e aia cifra de afaceri m- am lamurit deja. As dori sa stiu incepand ...? (mai mult)
Unde pot munci cu ziua? Sa fiu plătită la zi?
Bună, Am 17 ani și aș vrea să merg in Germania la munca sezoniera cu o mătușă. Oare este posibil?
Bună, sunt Alper, sunt cetățean al Turciei. Vreau sa deschid o farmacie in Romania. Sunt absolventă a Universității Ovidius, Facultatea de Farmacie. Există cineva care să- mi dea informații...? (mai mult)
Vreau să-mi fac card la BCR. Care e diferența dintre card de credit și debit? Ce îmi recomandați sa fac?:)
Buna seara, ieri am creat un anunt pe google ads, insa nu s- o intamplat nimic, imi arata ca este activ anuntul si la stare scrie ca eligibila (invata) "Au mai ramas 5 zile pentru invatare". Trebuie...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt studenta la Facultatea de Management la ASE si am terminat anul 2 si caut o firma care sa ma ajute cu informații pentru licența. Știe cineva cum as putea face rost? Sau sa ma ajute...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am nevoie sa fac un transfer bancar catre un cont BRD pana luni, 4 iulie. Problema este ca eu am card BCR, si la BCR poti pune banii intre luni si vineri, intre orele 9- 11 ca...? (mai mult)
Bună seara, cat comision imi ia banca Raiffeisen, daca scot o suma de 3000 lei cu card BRD?
Salut TPU. o, nu am pus niciodată la pariuri sportive, cum pariez? Adică ce trebuie să scriu pe acea foaie de hârtie de exemplu dacă joaca Real Madrid - Fc Porto în finala Ucl? Cum scriu ca ...? (mai mult)
Buna ziua, proiectul de start up se face in fiecare an? Anul asta nu cred ca o sa apuc dar ma gândesc la anul și vreau sa stiu dacă e
Salutare! Am o colecție de bancnote din întreaga lume și aș vrea să știu cam cât valorează... Există un loc sau cineva din Brașov care ar putea estima? Mulțumesc anticipat!
Ați aflat? ANAF va impozita banii trimiși de rudele voastre din străinătate prin Western Union și Moneygram. Sursa : ziarul Național.
Ce banca este mai ok pentru spațiul crypto că vreau să-mi fac card și de aia întreb
Salut TPU. Am terminat liceul anul trecut si mi- am facut card de debit la BCR. Nu sunt angajat, mai lucrez cu ziua unde gasesc si imi mai dau bani parintii. Eu am economisit pana la cateva mii de lei...? (mai mult)
Merita sa iti promovezi o afacere mica cu Facebook Ads?
Salutare. Ce salariu net vi se pare corespunzator pentru 2 operatori call center pe reclamatii care preiau in medie 80- 90 apeluri pe zi(fiecare), verifica video- uri pe whatsapp cu probleme la produse,...? (mai mult)
Salut. Sunt elev la liceu si as dori sa fac niste bani. Imi puteti da va rog niste idei de "afaceri" (aka bișnițe) unde nu trebuie deloc sau foarte putini bani de inceput? Va rog dati- mi raspunsuri ...? (mai mult)
Am făcut o comandă și nu am primit codul AWB, aveți idee cum îl pot afla?
Stiți ceva joburi remote la 17 ani sau mai bine zis surse de venit oricat de mici:)?
Salutare! Pe Revolut poti sa ai si un card fizic si unul virtual dar exista un cont de lei. Daca cineva iti transfera bani pe acel iban, pe ce card se duc banii? Sau se poate folosii de pe ambele si isi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?