Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Daca am bani pe minus pe card se poate intampla ceva? Gen sa mi-l blocheze sau nimic? Am Visa Banca Transilvania
La raiffeisen bank, demult era optiunea de logare folosing un dispozitiv dat de banca. Bagai cardul in el + pinu si iti genera un cod. Mai foloseste cineva aia? Am incercat sa ma loghez dar nu reusesc...? (mai mult)
De ce la banci se impune ca unele operatiuni sa se faca numai online? La caserie mi- au spus ca ele nu mai fac asa ceva, ci sa descarc aplicatia si fac online. Daca eu nu am incredere in online, ...? (mai mult)
O sa mai creasca dobanzile la depozitele la termen in perioada imediat urmatoare in cateva saptamani sau luni etc?
Salut, Ar trebui sa ma angajez si am înțeles ca trebuie sa merg la medicina muncii sa scot fisa medicala. Oare ce consultări, verificări face? Și ce preturi sunt?
Buna dimineata! Ma puteti ajuta cu o idee, va rog frumos? Am dorit sa trimit pe mail dovada unui ordin de plata insa aplicatia nu mi- a oferit aceasta optiune pentru acest ordin de plata. Stiind ca aplicatia...? (mai mult)
Salut! Recent am fost victima unui site de tip phishing.Mi- am pus datele și am dat submit.Imi spunea că trebuie cel puțin 500 de roni pentru a putea sa se facă tranzacția, iar apoi am ieșit și...? (mai mult)
Salut! Recent mi- am introdus datele cardului pe un site de tp phishing(olx).Am pus toate datele dar dupa un timp imi scria ca trebuie sa am cel putin 500 de lei in cont. Apoi am dat cancel si am reintrodus...? (mai mult)
Buna Am un inel de argint 925 cu pietricele cam cât iau pe el la amanet? Si am o tableta vonino magnet g50, la fel vreau sa o vând dar nu stiu cât aș lua pe ea
Credeti ca ar merge afacerea daca as vinde dulciuri/sucuri (snacksuri) la liceu? Gen majoritatea copiilor ar dori sa manance ceva dulce dar le e prea lene sa mearga la magazin(o sa vreau sa imi ofer si...? (mai mult)
Buna tuturor! De curând stau acasa si caut ceva sa mai fac un ban. Am experienta de 3 ani in traduceri, market research si sondaje de opinie.Pot opta si part time pentru un call center ceva. Astept...? (mai mult)
Salut tuturor, am nevoie sa depozitez bani la BCR, problema este ca am exact acelasi program ca sucursalele lor, respectiv L- V 9- 17. Am vazut ca in mall- uri exista sucursale ce sunt deschise in ...? (mai mult)
Cam la toate bancile din Romania trebuie sa specifici niste detalii cand transferi cuiva bani prin virament bancar? Uneori chiar habar n- am ce detaliu sa scriu in momentul in care vreau sa trimit unui...? (mai mult)
Salut! Mi- au fost retrași de pe card 200 lei, de la nu stiu ce google ads. Eu nu am făcut nici o achiziție si nu stiu de ce mi- au fost luati banii, stie cineva ce s- a întâmplat si daca îmi pot...? (mai mult)
Cine știe ceva site-uri în care îți poți promova onlyfans-ul?
De ce nu imi cumpara lumea NFT-urile? Ceva idei cum sa fac NFT-urile mai bune? Dau funda :))
Bună tuturor! Cine știe alte site-uri asemănătoare cu onlyfans?
In opinia voastra, credeti ca Revolut ar putea inlocui clasicul cont bancar si clasicul card de debit, cum ar fi sa imi primesc salariul in contul Revolut precum si toate celelalte drepturi viitoare?
Salutare, care sunt cele 'mai căutate' cursuri de calificare? Aș dori un job, o meserie într- o fabrică, uzină habar n- am, de pe urma căreia să pot câștiga niste bănuți, atât în țară...? (mai mult)
Bună, doresc să îmi deschid o mică afacere în domeniul alimentației. (Covrigărie, plăcintărie, gogoserie, cafenea și ce mai există etc), însă aș dori ceva în franciză, să nu investesc...? (mai mult)
Există vreo posibilitate să îmi pun niște bani în contul bancar dacă nu funcționează bancomatul pentru depunere de ieri? Trebuia să am azi niște bani în cont. Bani am dar nu știu cum să îi...? (mai mult)
Tipul de afacere cu aranjamente florale din săpun, spumă, hârtie creponata floristică cum vi se pare? Sunt multe persoane care vând astfel de aranjamente însă nu știu cât de bine se vând. ...? (mai mult)
Am nevoie de un împrumut rapid pe care îl pot returna în minim două săptămâni. Ce soluții de accesare credit îmi puteți recomanda? Mulțumesc!
O persoană cu pensie, varsta de 58 de ani, ar putea lua un credit de locuinta pentru a cumpăra o garsoniera in valoare de 15000 euro, si de platit in vreo 5 ani, mai ales daca este ajutata de...? (mai mult)
Heii, TPU! Va rog mult. In afara de cursuri gene/machiaj/coafat/ unghii ce alte cursuri asemănătoare credeți ca se mai caută și se pot realiza pe timpul studenției, ori in timpul liber pentru ...? (mai mult)
Salut! Stie cineva metode bune si profitabile de facut bani online, pe internet? Ma gandesc la un venit extra, peste salariu. Poate fi de orice natura, sunt deschis la metode noi. Multumesc mult!
La raiffeisen imi scrie ca daca fac o tranzactie nu imi mai ia taxa de administrare cont de 10 lei/luna. "e sufiecient o plata cu cardul la un comerciant" - Adica de merg la un supermarket si cumpar ...? (mai mult)
Salut.Ce locuri de munca online recomandati?
Salut,am niste bani strânși…ceva idei sa investesc sa fac altii?
Credeti ca generatia mai tanara isi mai permite sa-si achizitioneze o casa si sa-si mai intemeieze familii? Eu o sa incerc sa fac toate astea chit ca am si probleme de sanatate
Bună seara! Oare știți cumva dacă am nevoie de firmă SRL/PFA în România ca să vând pe Etsy? Din câte am înțeles, ca și vânzător pe Etsy, plătești taxe la ei. Dar mă întrebam dacă ...? (mai mult)
Salut vreau sa știu și eu dacă exista vreun loc de munca care sa lucreze de acasă țin sa menționez ca lucreze deja 8 ore dar a- si mai vrea un venit în plus am încercat sa fac livrare la domiciliu...? (mai mult)
Salut. Am o problemă. Am vrut sa returnez banii cash pentru un produs dar am apasat din greseala pe returnare pe card. Acum nu pot scoate z. Ce pot sa fac?
Salutare! E cineva pe aici șofer pe Uber/bolt în Sibiu? Cât câștigați din asta? Mulțumesc!
Salut, daca am trimis un colet la posta cu ramburs 350 lei si valoarea minima de 20 de lei, eu cati bani voi primi pe acesta?
Eu vin din Rep. Cehia (Mama mea este Româncă, tata este Ceh) și sunt interesat sa cumpăr niște real estate properties in Romania, ca dupa aia sa le închiriez. Este recomandat acest business scheme?...? (mai mult)
Salut.Cei care ati facut Glovo cu masina, cati bani ati castigat pe saptamana in afara de combustibil si darile la stat?
De la ce varsta ma pot angaja la starbucks ca barista?
Salut, am si eu o nelamurire:)), o a sa incep munca peste vreo 2 zile(25 iunie), managerul mi- a spus ca ziua de salariu este pe 10, nelamurirea consta in faptul ca nu stiu daca voi fi platit salariul...? (mai mult)
Știți ce licee/colegii economice au camin?
Unde pot vinde urgent un telefon mai vechi dar funcțional Vision Touch V5q? (pe Olx dureaza prea mult, la gsm și amanet nu-l primește ) Unde se poate vinde?
Cum vi se oare ideea de a amplasa, automate cu suc de portocale în locurile aglomerate? Mall, supermarket, licee școli, etc? E un tip mic de afacere. Credeți că ar merge sau nu? Mai ales dacă ...? (mai mult)
Bună. Îmi puteți spune..., tipuri de afaceri mici, la care amplasezi de exemplu un aparat de genul vending machine cu mingi de cauciuc, etc într o societate școală etc. Nu doresc acest tip...? (mai mult)
Cum pot face mai mulți bani lucrand la tazz?
Salutare! Știe cineva dacă pot plăti cu PayPal fără sa am un card atașat la la cont? Sau dacă pot sa pun banii pe paypal de la aparatele acelea electrice care se găsesc prin diferite
Salutare, Ce indice este mai stabil pe termen lung IRCC sau ROBOR? Explicați vă rog.
Cum imi pot creste ratingul la tazz?
Am un card de la fostul loc de muncă. Cardul are termen de valabilitate până la 27/4/2022. Aveam 110 lei pe el din care am cheltuit 100. Dacă i- a expirat termenul de valabilitate dar eu mai ...? (mai mult)
Salutari. Este cineva care foloseste aplicatia Mode earn app? Daca da, imi spuneti o parere.
Salut, acum 3 saptamani mi- am transferat niste bani din Paypal in contul bancar, am tot asteptat sa imi primesc banii dar fara succes, azi cand am sunat la cei de la Banca Transilvania mi- a raspuns...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!