Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Bună, mi- a venit o idee de o afacere micuță. Este vorba de amplasarea în magazine, supermarketuri de "Vending Machine", cu gumă, bile cauciuc și capsule care au în interior o jucărie. Credeți...? (mai mult)
Bună! De ce studii ai nevoie pentru a deveni organizator de evenimente? Cat castiga un începător, dar un avansat pe lună in Romania?
Știți cumva o aplicație/site de făcut urmăritori (de promovat), (cumpărat urmăritori) pentru un cont de Instagram unde se poate plăti cu paysafecard sau paypal? Menționez faptul că știu ...? (mai mult)
Ce sunt sindicatele si la ce ajuta?
Cum pot sa invat sa fac bani online?
Cam cat castiga lunar un curier Glovo dintr-un oras obisnuit din Romania? E o meserie placuta si bine platita, cum zic unii?
Buna ziua! Ce parere aveti despre platforma www.curier-online.ro? Mi-am creat un cont acum cateva zile insa nu sunt foarte familiarizata cu platforma...
Salut, Unde este cel mai bine sa faci livrari la tazz? Ca sa primești mai multe și mai repede. Mulțumesc
Salut, o metoda de a face bani online? Ceva ce nu necesita neaparat un skill. As vrea un exemplu de la cineva care a facut bani din asta. Multumesc!
Hey TPU. Aveți cunoștințe, prieteni care fac onlyfans? Chiar se fac bani așa ușor cum se aude?
Salut TPU, Trebuie sa ai diploma de bac pentru a-ti deschide propria ta firma/ afacere? (ex:Service Auto, Spalatorie Auto, magazin alimentar etc) Dau funda
Vreau și eu un loc de munca, am doar 17ani și sunt in vacanța, ceva bun și sa se câștige cât de cat.
Merita sa blocam banii in bitcoint? Funda!
Daca parintii vor să-mi ofere un avans de bani cash (sa zicem 30.000 lei), îi pun in contul bancar, Anaf ar putea sa ma întrebe, iar eu sa justific de unde am banii acestia?
Vreau sa fac un credit in banca. Am salariu brut de 2850 lei si diurna 75€ pe zi. Stie cineva daca diurna se ia in calcul? Nu este trecuta in contract, este cu act aditional.
Cei de la Anaf spun ca vor controla persoanele fizice daca ascund bani sau nu? Îi va implica si pe cei care au strans bani fizici (nu in conturi la banci) peste ani si au acumulat sute de mii de...? (mai mult)
Va salut! La aceasta intrebare, prefer sa- mi raspunda oamenii care locuiesc in Romania si sunt deja in campul muncii sau urmeaza sa intre in scurt timp. Intrebarea este: Cata incredere aveti voi ...? (mai mult)
Unde trimit datele daca vreau sa ma angajez la Glovo prin propriul PFA? Mentionez ca sunt din jud CT.
Salut, as dori sa ma angajez la ipec doar ca nu gasesc un site unde pot depune CD sau cum se numeste sau cerere de interviu, cine imi poate gasi si asta?
Lucrează cineva la 15 ani? Daca da, in ce magazine sau dacă cunoașteți. Sunt din Bacau sa fiu mai specifica, chiar m- ar ajuta mai mult dacă știți din orașul acesta. Am tot căutat ceva sa lucrez...? (mai mult)
Ce poți face pos-ul? Dacă ți-l cere cineva
De ce e mult zgomot ca e foarte periculos sa cumperi o locuinta acum, dobanzile fiind variabile? Sunt la inceput de drum, am 24 de ani și îmi trebuie urgent o locuinta, in cateva luni, datorita...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa comand ceva de pe Ebay. Daca presupun corect, majoritatea vanzatorilor sunt din America. Vreau sa comand un produs un pic mai...costisitor si presupun ca am nevoie de faimosul document...? (mai mult)
Ce trebuie sa stii daca vrei sa faci curse saptamanale in afara?
Buna TPU! Mi-am deschis de curant cont de economii la ing. Vreau sa va intreb, in caz ca nu imi ajung banii la urmatoarea plata din contul curent, se vor extrage bani din contul curent?
Știți unde găsesc un ATM în Timisoara care suportă rețeaua Interlink? Am primit recent un card de debit Visa international de la o companie din America, am reușit să fac câteva tranzacții...? (mai mult)
As vrea sa stiu in cati bani m-ar putea duce cheltuielile la o garsoniera de 24mp in CLUJ. Tin sa precizez ca lucrez cate de 12h pe zi, aproape in fiecare zi
Mai este obligatorie licenta de transport?
Buna ziua TPU, ma numesc Alexandru, am 24 de ani si am credite neachitate (IFN) am nevoie de o suma de bani urgent undeva la 3000 de lei, pentru a imi plati scoala de soferi. Am fost avansat la locul...? (mai mult)
Salut TPU! Cum este mai bine să strângem banii sa facem economii? Sa strangem in euro sau in lei? De ce? Funda mare!
Se poate retrage numerar dintr-un bancomat folosind un card de credit?
Am și eu card ISIC de la BRD și vreau sa știu dacă pot sa fac aplicația YOU BRD?
Bună ziua. Întrebarea mea este următoarea. De ce aprobări am nevoie pentru a deschide un service detailing auto?
Buna! Daca cineva trebuia sa-mi trimita niste bani prin IBAN dar a gresit o cifra la final, mai poate sa opreasca tranzactia?
Buna seara! Azi am platit din aplicatia george, in cont de brd, prima rata la o masina, imi apare ca plata e efectuata, banii luati insa n- am primit niciun mesaj pe telefon de confirmare, oare am...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă am amanetat ceva pentru 30 de zile și după acele 30 de zile, nu mai vreau obiectul? Mai trebuie să fac ceva sau asta e tot și o sa îmi vanda obiectul și eu nu mai trebuie...? (mai mult)
Salutare, Cât credeți că vor mai urca prețurile la pompă? Vor ajunge la 15 lei/litrul? Ce soluții propuneți pentru a stopa aceste scumpiri?
Buna! Din toamna vreau sa incep sa merg la targuri (cu mancare, de ex. mici, cartofi, carne, peste, etc.). Ce fel de firma trebuie sa- mi deschid? Care va fi sediul firmei? Pot sa trec sediul firmei...? (mai mult)
Ce comision imi percepe o retragere de la o alta banca in afara de la cea care am cardul? Sunt la BRD si vreau sa retrag de la BCR.
Bună! La revolut junior, pot da sa închid contul? Dar după aceea sa fac altul tot pe numele celui vechi doar sa selectez pe altcineva ca și părinte! Sper ca m-am făcut înțeles, Funda!
Care este diferența dintre comision și dobânda?
Guvernul intenționează creșterea dură a cotei de impozitare a câștigurilor din jocuri de noroc, de la 1% la 40%. O sa mai joace cineva, ce credeti? Daca se ia masura asta, evident.
Salutare, Cum vedeți evoluția inflației până la sfârșitul anului 2022?
Am fost astăzi la ei și i- am rugat sa activez in grădiniță și m- au refuzat teribil, au zis ca nu pot face față acestui job de servitoare și le- am explicat cât de mult vreau sa lucrez iar ...? (mai mult)
Salutare, Ce banca stiti ca ofera o dobanda mare la depozitele in valuta? Sau nu neaparat banca daca e ceva sigur.
Cum poți face bani ușor și repede?
Cum se citește această sumă de bani: (3, 437.66)? Nu locuiesc de 16 ani în România și mă încurc.
Buna, vreau sa va spun de un caz ce mi s- a întâmplat astăzi, m- am angajat servitoare in grădiniță pe 10 ore, astăzi a fost abia a doua zi, am plecat de la serviciu cu o oră înainte fără...? (mai mult)
Hei TPU, incerc sa inteleg cum functioneaza treaba cu actiunile si bursa si am o intrebare care poate parea stupida pentru cineva care stie cum functioneaza lucrurile. Cati actionari are tesla spre...? (mai mult)
Salut, am 4000 de euro și nu știu în ce as putea investi ....imprimat 3d, fotograf, un site online etc ....multe altele, este plin netul de idei, dar îmi poate spune cineva ceva concret?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!