Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cei care monetizeaza continutul din Youtube, Facebook și altele (chiar si un blog pe wordpress), pot primi banii pe persoană fizică, fără nici-o problemă, atât timp cât plătesc taxele?
Cum ar putea oferi banca un credit de locuinta pentru cineva care lucreaza part time? Care ar fi limita in acest caz?
Dacă as fi freelancer(SRL), ce criterii ar avea nevoie banca pentru a-mi ofere un credit pentru locuinta?
Buna! Acum cativa ani aveam cont la Raiffaisen iar banca mi l- a inchis fiindca nu il mai foloseam. Acum in prezent am nevoie de un cont bancar. Intrebarea mea este, il pot redeschide pe cel vechi sau...? (mai mult)
Ca si copil cu varsta de 16 ani, exista vreun loc de munca, call center, site, absolut orice ONLINE, sa lucrez de acasa? Chiar si 4 ore pe zi dar cu garantia ca primesc bani? Neimportanta suma.
Salut, mi- am luat ceva in rate de la altex cu credex, si vreau sa stiu daca se poate plati mai devreme rata aceea, eu am selectat ziua preferata a platii pe 20, dar am decis sa o platesc mai devreme,...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare scurta si vreau un raspuns la fel de scurt si la obiect. Avand in vedere ca stau o perioada lunga pe zi in fata calculatorului, ar fi vreo metoda de a face si bani fara sa pierd...? (mai mult)
Hey! cat castiga un tatto artist care lucreaza particular, nu la stat?
Există vreo aplicație unde a- și putea să- mi văd soldul de pe card? Am card de la cec bank si de când s- a închis aplicația Cec Pay nu mai pot să- mi verific când îmi intră bursa, și mereu...? (mai mult)
Salutare TPU Nu vreau să credeți despre mine că sunt vreun escroc, acum sunt asistent de vânzări la un magazin de electrocasnice și am colegi care vând foarte multe garanții extinse și nu ...? (mai mult)
În ce merită să investesc 10.000 de lei? Ceva din care să creez o altă sursă de venit. De exemplu să cumpăr o mașină și să o închiriez. Aveți alte idei mai bune?
Buna Durează mult sa bagi în Insolventa o firma cu datori către stat?
Salutare. Aș vrea să cumpăr niște monede pe TikTok, dar am 17 ani și minimul e 18. Aveți idee dacă trimit poza cu buletinul mamei îmi va da accesul sau trebuie sa am numele ei in setările...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, probabil stupida:daca aplic pentru Work and travel, merita sa discut pentru obținerea unui job într- un domeniu in care as vrea sa ma specializez? De exemplu, eu sunt student...? (mai mult)
Ce părere aveți despre tipul asta de cursuri de făcut bani? https://banimarunti.ro/cristian-chifoi-face-bani-in-somn/ Merita sa platesti un astfel de curs, sau sunt praf in ochi?
Buna ziua, daca este cineva care a mai trecut prin problema mea sau care are o solutie.Deci am un credit la banca si altele la ifn- uri si doresc sa gasesc o solutie sa scap de alea la ifn- uri sau sa...? (mai mult)
Salut TPU Discutam zilele astea despre inflație cu un var și am ajuns la concluzia ca cât de mult sa devalorizat leul românesc. El este mult mai înaintat in vârsta si mi- a spus ca acum 15 ani...? (mai mult)
Buna,vreau sa-mi deschid propria afacere de vanzari online
Salut sunt nou in domeniu Binance. Ma puteti ajuta cun fac sa cumpar cripto USDT, cum sa transfer si cum aflu adresa portofelului eventual si retragere dupe Binance pe cardul ing dau funda pentru un ...? (mai mult)
Salut TPU. vreau sa mi deschid o afacere! Eu cumpăr produsele de pe eMAG mai ieftin și le dau mai scump. Bani clienților mei sa îmi fie virați în cont și eu sa dau comanda de pe eMAG direct la client...? (mai mult)
Am fost azi la McDonald's pentru interviu Și au zis că mă sună luni daca au nevoie (mi-au salvat și numărul) sunt șanse să mă sune PS: am mai lucrat la ei
Hei TPU care este adaosul comercial la restaurante in Romania, stiu ca difera in functie de zone si de calitatea pe care o oferi, dar vreau sa stiu un procent orientativ... cat poate sa fie adaosul...? (mai mult)
Hei TPU 1 unde gasesc un notar? 2 daca veau sa infiintez o firma (srl ), care este primul loc in care trebuie sa merg si ce trebuie sa fac
Hei TPU imi explica cineva ca si unui copil de liceu care a lipsit de la orele de economie cum se procedeaza in momentul in care o firma vrea sa isi plateasca angajatii? din ce const se trimit banii...? (mai mult)
Salut, am o intrebare la care sunt nedumerit, am 90 de euro pe paypal. Daca ii scot pe card, o sa mi-i scoata in lei? sau ce trebuie sa fac sa i pot face in lei. Multumesc anticipat
Cine știe cum poți face 5 lei pe zi pe internet?
Buna ziua! Exista vreo lege sau interdictie prin care nu poti parasi Belgia cu o anumita suma de bani catre Romania in cazul in care ai contract legal de munca?
Salut, am o problema cu cardul BCR, am depus de câteva ori în cont și după ceva timp a început sa îmi apară la toate bancomatele ca, , Cardul nu a putut fi procesat" nu înțeleg de ce ca nu ...? (mai mult)
Unde pot gasi orice job remote(credibil)la 16 ani?
Bună! Mi- a trimis cineva banii pe cardul meu Raiffeisen din străinătate mai exact din Anglia aseară la 23 și ceva ora României și încă nu au intrat am e ora 11 acum. Știți cam încât durează...? (mai mult)
Salutare TPU, am 16 ani și aș vrea să mă angajez pe timpul verii, care e treaba mai exact cu acel CV de angajare? Am văzut că majoritatea angajatorilor îl cer dar nu știu exact în totalitate...? (mai mult)
Am sunat la McDonald's in legătură cu un anunț de pe olx.ro Și m-au chemat la interviu vineri. E un semn bun? Menționez că am mai lucrat la ei vara trecuta
Cine lucreaza in call center sau ca help desk sa imi spuna si mie cum a gasit loc de munca de acasa prin ce site?
Buna tuturor! Sunt studenta in ultimul an si dupa cum se stie, studentii au nevoie de inca o sursa de bani in afara de burse sau parinti. Chiar si 1000 de lei sunt utili. Rugamintea mea este sa imi sugerati...? (mai mult)
Buna seara. As avea si eu o intrebare in legatura cu Amazon. As dori sa vand carti de colorat pentru copii pe Amazon, dar problema este ca trebuie sa imi configurez contul. Problema este ca m- am blocat...? (mai mult)
Va salut baieti, informativ o intrebare cine a avut de aface cu firme de imobiliare* mi- am luat recent primul apartament in oras prin agentie fiind furnizor cu clientul, urma ca zilele viitoare sa vina...? (mai mult)
Bună! Cum poți sa obții o chitanta pentru un transfer bancar online? Am făcut transferul prin aplicație, dar am nevoie de o chitanta ca să dovedesc ca am făcut-o.
Ce afaceri ar fi profitabile în București? Dau fundă
Salutare TPU, Am și eu o întrebare, Am deschis recent o firma în Spania cu toate actele la zi (firma are 70de zile cam asa ceva.) Și am nevoie de bani pentru rulaj. Mulțumesc
Salutare TPU. Oare ma ajuta și pe mine cineva sa fac bani oline ca tot am văzut ca se postează pe net și îmi e frica sa dau datele pe orice rețele? Mulțumesc!
Buna seara..am un cont de economii in care imi primesc alocatia de cativa ani, parintii mei l- au facut dar eu as vrea sa scot banii cu cateva zile inainte de ziua mea, fiind luna asta, ar fi posibil?...? (mai mult)
Unde pot gasi un loc de munca remote in It la 16 ani?
Buna! Acum cateva zile m- a intrebat unu daca vreau sa ii fiu sugar baby. Nu sunt cu prostiile astea, dar am nevoie de bani. Mi- a zis ca nu vrea nimic special in schimb. Normal ca nu l- am crezut si ...? (mai mult)
Salut, am auzit la televizor că încă se caută oameni care să facă recensământul la clasele oamenilor dar nu știu unde să aplic, știți cumva pe ce site aplic? Sau trebuie sa merg la...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, ce înseamnă credit pentru a face leasing la o mașina? Ce consta acest credit?
Hei TPU, ce profit lunar poate sa-ti aduca in cele mai bune cazuri o mica afacere cu o rulota comerciala une comercializezi gogosi/placinte, inghetata si sucuri? Dupa ce detii una cum o poti dezvolta
Salut, lume buna, am si eu cateva întrebări pentru persoanele din Franța, am tot cautat pe net solutii, dar nimic concret. Eu impreuna cu sotia lucram la butic in Franta la feturi sau cum se zice...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare. Am 16 ani și aș vrea să ma angajez în vacanța aceasta de vară. Din ce am înțeles pot undeva prin orașul meu dar nu știu unde trebuie sa vorbesc si cu cine ca sa...? (mai mult)
Salut. Vreau sa stiu care sunt cele mai platite joburi pentru minori de 16 ani intr-un municipiu.
Salut, oare pot baga 5 lei pe paysafecard?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!