Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Când ai înființat un SRL cu obiectivul de a face vanzari online (dropshipping, e- commerce), e neapărat să fie înregistrat site- ul unde vei face activitatea? Dacă schimbi site- ul pentru altul,...? (mai mult)
Dati-mi, va rog, site cum e la noi olx pe Spania, Olanda, Belgia, Franța. Fundaaaaaaaaaaa
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de taxe. Tranzactionarea pe pietele forex cu conturi date in folosinta de catre firme precum FTMO sau MyForexFunds sub ce tip de venit intra? Se platesc cei 10% ...? (mai mult)
Bună seara, situația sta în felul urmator: sunt administratorul unui SRL și sunt în procesul de a schimba contabilul. Nu am parola de la SPV, e făcută cu mailul lui și parola o știe doar el....? (mai mult)
Cum fac rost de 2500 de lei în mai puțin de o luna? Nu am vârsta necesara pentru un loc de munca, dar am nevoie de bani urgent, va rog sa ma ajutați! Va mulțumesc!
Salut TPU! Cam cât e impozitul unui contract de munca pentru un minor(16-17 ani)? De exemplu: dintr-un salariu brut de 2100 de lei, cat ramane net?
De curiozitate, cat poate primi un copil de 14 ani intr-o slujba sezoniera pe luna?
Bună. În viitor, mi- aș dori să îmi deschid o pizzerie, care să fie și restaurant. Să aibă și alte feluri de mâncare inafară de pizza. Am început, să mă gândesc la niște nume potrivite,...? (mai mult)
Salut TPU! Un tovarăș mi- a trimis ieri pe la ora 15:00, adică sâmbătă, niște bani pe card și nici pana acum nu ii am în cont, aveți idee cât durează? Țin sa precizez ca eu sunt la BRD. ...? (mai mult)
Buna! As vrea sa imi deschid o firma insa habar nu am de toate detaliile si efectiv de procedura de a deschide si de tot procesul care tine de acest lucru, la cine as putea apela in acest sens sa ma...? (mai mult)
Salut, recent am inceput sa vand tablouri pirogravate pe lemn, aveti idee cum si unde as putea sa le vand mai eficient? Mersi frumos.
Hey, am de pus o comanda de pe un site și aceasta se face prin contul paypel. Este în siguranță dacă punt datele de pe contul meu bancar?
Bună ziua, ce părere aveți despre agenția prestige modelmanagement? Am aplicat pentru fetita mea și a fost acceptata însă acum am început sa am dubii (după ce am trimis la ei contractul completat...? (mai mult)
Salut,as vrea sa ma apuc de dropshipping..cine are cunoștințe in domeniu..sa răspundă, explicând pas cu pas ce trebuie facut, multumesc!
Trebuie sa ai 18 ani ca sa te angajezi la glovo sau poti sa te angajezi si la 16 ani?
Sunt disponibile locuri de munca(in Suceava) la 16 ani?
E nevoie de PFA sau alta forma legala pentru a investi la bursa si in cryptomonede? Se platesc taxe la stat pentru acele castiguri?
Salut, sunt pe profil mate info doar ce am terminat clasa 10 a si la info am facut doar probleme..matrice vectori. Cand incep sa invat chestii care imi vor trebui la munca? Cand ma voi angaja (posibil ...? (mai mult)
Sunt populare restaurantele cu specific asiatic în România? Nu ma refer numai la București, dar și în alte localități. M- aș fi gândit ca, peste câțiva ani, să îmi deschid propria afacere...? (mai mult)
Sa zicem ca am terminat liceul de mate info poate chiar facultatatea.Intrebarea e unde imi gasesc lol de munca?
Ce metode de promovare dau rezultate bune pentru un business online? Ce ati incercat voi si a functionat?
Ce parere aveti despre CPA Marketing si ce sfaturi imi puteti recomanda pentru inceput?
Pentru a deschide un service auto de mecanica, electrica auto si restaurări de ce am nevoie?
Cum lucrezi cu WORK AND TRAVEL, gen, unde aplici?
De luni până vineri pe trotineta electrica 6 ore pe zi am șanse să fac macar 2000 lei la glovo pe luna?
Salut, am înțeles că unele persoane pot primi 200 lei in plus de la angajator neimpozitati, dar ce salariu trebuie sa am? Eu am momentan 1600 lei net, pot primi acei bani?
Se poate retrage de la ATM cu telefonul? (BT)
Unde gasesc reactiv tollens? Mulțumesc, dau fundă
Salut! Pentru cine este in domeniu si are experienta in asa ceva, trebuie sa ai licenta in Romania daca faci bani din afiliere la alte cazinouri? Stiu ca este o licenta de 6000EUR/an care trebuie platita...? (mai mult)
Buna, Cum îmi pot seta cardul BT ca atunci când fac cumpărături de ex de 100 de lei iar eu mai am pe card doar 99 sa nu ma pun pe minus cu un leu ci sa refuze întreaga plata?
Salut, eu vreau sa lucrez la profi, dar am 17 ani și dacă lucrez 6 ore cât o sa fie salariul pe lună?
Buna ziua, am primit o notificare ca am cumpărat ceva de la Apple. Mi-au fost extrași bani de pe card și am intrat pe linkul respectiv și nu rezolv nimic. Ce as putea sa fac?
Am si eu o intrebare, vreau sa retrag numerar (euro) o suma mai mare si am vazut ca imi ia comision destul de mare daca merg fara o programare de retragere... intrebarea mea este daca merg sa fac programarea...? (mai mult)
Buna, Voiam sa întreb. Ar merge o mica afacere online cu aranjamente florale, ursuleți din trandafiri din spuma, inimi din trandafiri... Etc? Ce credeți?
De unde pot obține extras de cont? In afara de revolut BCR și Raiffaisen. O aplicație virtuală pls
Cum sa imi aflu ibanul? Trebuie sa îmi fac cont? Pe telefon sau sa ma duc la banca ca sa imi faca ei ca eu nu am cont nimic. Cum se procedează?
Salut. Imi poate spune cineva cum se cheamă site-ul ala din America sau de unde o fi unde poti dona pentru diferite prostii si poti posta si tu la randul tau acolo?
In cat timp minez un ethereum pe telefon daca fac primul upgrade la 10GH/s?
Salut TPU, M- am apucat de curand de cursuri de masaj, destul de aprofundate. Vreau sa știu cât se poate câștiga din meseria de maseur ca freelancer? Trecând peste faza cu "pasiune" și "cât de...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare pentru cei cunoscători. Am aproape 16 ani și doresc sa ma întrețin pe proprii bani, în mediul online (Youtube, marketing, alte alea) :) îmi e teama sau sunt nelămurit...? (mai mult)
Buna ziua! Am o mare problema....am un credit la banca de 20 000 lei(cu tot cu card de cumparaturi si descoperire) pe 5 ani si am facut aiurea credite din prostie si la ifn- uri(a caror valoare este de...? (mai mult)
Cât e salariul la kaufland, lucrator comercial part time?
Sunt situații în care ANAF nu poate recunoaște o activitate în care cineva face profit și să nu știe cum să o impoziteze? De exemplu, "pay per review" (unde este plătit pentru fiecare recenzie)...? (mai mult)
Salut, am un PFA si as dori sa vand niste lucruri la targuri, am codul caen pentru a face asta, intrebarea este daca mai trebuie facut ceva, gen sa vorbesc la primarie, sa platesc o taxa sau ceva?...? (mai mult)
Salut. Unde-i mai bine pe tir sau la curierat Germania?
As vrea sa imi cumpar un laptop si sa lucrez de acasa. Cateva sfaturi pentru a incepe si cum?
Buna ziua! Cunoaste cineva un program pentru prelucrarea unor masuratori geodezice? Este vorba despre niste masuratori efectuate asupra unor blocuri in mai multe etape. Doresc compensarea masuratorilor...? (mai mult)
Buna, Ma gândesc sa deschid o firma dar nu știu ce business-uri mai merg în România. Ma ajutați cu o idee?
Salut! Am o extindere de cont la bt de 9000 de lei...in cat timp trebuie sa pun suma la loc pe card? Daca nu reusesc sa ating suma de 9000 de lei inapoi pe card...platesc dobanda lunara la infinit? Sau...? (mai mult)
Salut! Vin cu o întrebare: există pe net site-uri care pot remunera munca prin scrierea unor diferite texte de mână? Dacă da, ajutați-mă cu idei. Mulțumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)