Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Este un video sau un blog despre recenziile pentru toate băncile din România, cât de bună este una față de alta?
Stie cineva daca este posibil sa imi fac un cont revolut virtual fara buletin?
Cat costa gramul de aur in Turcia in 2022? 14Karate 18Karate 24Karate
Cat costa gramul de aur in Romania in 2022? 14Karate 18Karate 24Karate
Se întâmplă să văd o proprietate că se vinde cu un preț mult prea mic de cât a trebui (să spunem că are 3 camere), dar în poze arată bine, la prima vedere în timpul vizionării proprietății...? (mai mult)
Stie cineva cum pot face un claim la Wizz pentru un zbor intarziat cu mai bine de 5 ore?
Buna, o prietena si- a deschis un magazin online cu produse de beauty, cum poate face sa se promoveze pe diverse site- uri? Exista grupuri de Facebook cu bloggeri sau alte site- uri unde se publica anunturi?...? (mai mult)
Am si eu o problema, tot incerc sa- mi fac cont pe binance, dar la verificare imi tot da respins. Am incercat tot felul de documente, nu merg, adresa si numele trebuie sa fie acelasi de pe buletin,...? (mai mult)
Salut TPU, am 16 ani si as vrea sa ma angajez undeva in timpul vacantei de vara, m- am gandit la ospatar dar nu sunt foarte indemanatic sau sociabil, am gasit un anunt in care se cauta operator peco,...? (mai mult)
Bună, cine are revolut poate să mă ajute cu ceva? Am avut un card dar trebuia să ajungă la mine și nu a mai ajuns, apoi am vorbit cu cineva la secțiunea ajutor în aplicația revolut și a anulat...? (mai mult)
Bună ziua, pentru un teren de 5200 de MP: 400 metri lungime, 13, 5 metri lățime ce fel de proiecte "casă pot face" dacă poate cineva sa ma sfătuiască sa ma ajute"? Mulțumesc frumos
Cum dezactivez f. electronica de pe 2 locuri de consum? Unul doresc sa ramana.
Salut! Dacă există deja un cont de nevoi personale deschis, se mai poate aplica pentru creditul prima casă?
Pot primi dolari intr-un cont de student la BCR?
Bună TPU! Cum aș putea face bani la 11 ani?
Salutare tuturor! Vreau sa- mi deschid o afacere, pentru început nu foarte mare și am 3 idei, însă nu ma pot hotărî. 1. Salon de înfrumusețare 2. Pizzerie+ o mică terasa și un bar 3. Producție...? (mai mult)
Buna! Am 2 micuțe probleme : 1. Cum pot lua legătura cu cei de la paypal ca să verifice dacă am primit niște bani înapoi în cont? 2. Cum pot recupera contul de Facebook fără buletin, am făcut...? (mai mult)
Hey tuturor. Am o întrebare: Sora mea mi- a trimis ieri în jurul orei 15:30, 150 de euro în contul meu de la banca Raiffeisen(am cont de lei), i- a pus de urgență să îmi intre azi. Este ora 14:30...? (mai mult)
Daca imi fac un card sa îmi vireze cineva niște bani, poate să facă credit pe codul pe care îl trimit eu? Contul e gol! Răspunsuri serioase=fundă Răspunsu la mișto =raport
Bună,mi-am găsit un job bine plătit online.Plata se face în funcție de lucrare.De unde știu să nu iau țeapă? Pot cere un avans înainte? Răspunsuri răutăcioase =raport
Cunoașteți vreo aplicație pe care puteți primi bani instant de la orice banca? Gen dacă trimiți de la o banca la alta și sa între instant.
Salut, vreau sa plec in Olanda la munca agricola, am găsit anunțul asta https://www.combivlietwork.ro/ și nu știu cât de sigur e, au conditii prea bune că sa fie adevărat daca mă puteți ajuta...? (mai mult)
Salut, pot sa primesc Bitcoin sau alte criptomonede pe Binance de la diferite persoane dacă nu am contul activat, adică activat cu buletinul și ce mai este nevoie.
Salut TPU, am si eu o intrebare cu privire la anunt de publicitate de pe licitatii seap, unde trebuie sa completez: "Scrisoare de inaintare", "Formular oferta" etc., stie cineva unde as putea gasi ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre criptomoneda Cosmos (ATOM)? A fost și peste 40$ la un moment dat și după a scăzut brusc da multe persoane zic ca va creste. Ce părere aveți? (cei care știu despre aceasta...? (mai mult)
Salut. Cum este la curierat in Germania?
Salut! De ce bancomatul nu te lasă să scoți o sumă mai mare de 2000 de lei? Că dacă îi scoți de la banca îți ia comision. Nu de alta dar sunt zile in care e nevoie să scoți o sumă destul...? (mai mult)
Buna ziua, Cate niveluri are un bloc S+P+8E+Er? Se calculeaza numarul de niveluri de la subsol, parter sau de la etaj 1 incepand? Multumesc, dau funda
Salut! Imi poate da cineva o idee de afacere cu buget redus? (in jur de 15-20 mii de euro) Multumec!
Salut! Imi poate da cineva o idee de afacere (nu astept sa ma imbogatesc din ea, caut mai mult o metoda de facut bani)? Am reusit sa strang in jur de 10.000 de euro pe care sunt dispus sa ii investesc! ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema cu un card de credit nu merge sa mai scot bani de la bancomat, cand incerc sa- l bag scrie card invalid dar daca vreau sa cumpăr ceva din magazin cu el nu are nici o problemă,...? (mai mult)
Salut TPU. Am vârsta de 17 ani. La începutul verii după ce se termina școala vreau sa ma angajez la un supermarket mega image, profi, Auchan ca lucrător cormercial. Dacă a lucrat cineva sau ...? (mai mult)
Salut, care sunt cele mai banoase joburi/posturi care pot sa le obtin dupa terminarea facultatii ASE? Ma gandeam la ANAF dar nu stiu ce sa zic.
Bună TPU, În August ma duc la nunta celei mai bune prietene. Voi fi domnisoara de onoare. Nunta are loc în Galați, într- o locație destul de frumoasă, la 15 min cu mașina, de oraș. Câți...? (mai mult)
De ce unele firme din Romania nu își înregistrează numele la Osiim?
Buna ziua TPU, as dori sa stiu daca pot fi dat in judecata sau paypal sau firecredit pot sa faca executare silita pe suma de 20 dolari - in balanta paypal. As dori sa precizez si ca toate datele de pe...? (mai mult)
Ce job s- ar potrivi? Ma pricep la : - dau sfaturi - vorbesc engleza - sa nu imi trebuiasca matematica - desenez bine - sa tastez - cantat asa si asa - poezii - povestirir (mai sunt cateva...? (mai mult)
Stie cineva care sunt avansurile minime la creditele ipotecare? Stiu ca la Noua Casa este de 5% pentru imobile pana in 70. 000euro si pentru cele pana in 140. 000euro este 15%. Dar cu creditele ipotecare...? (mai mult)
Buna! Am 17 ani si vreau sa imi fac un card bancar la Transilvania pe care sa- l folosesc pentru shopping online. Intrebarea mea este daca acel card il primesc pe loc sau trebuie sa astept cateva zile?...? (mai mult)
Salut TPU, recomandati-mi si mie va rog un joc bun de jackpot pe Betano cu miza de 2 lei, sunt nou pe Betano si vreau să am putin noroc, multi au zis sa ma bag pe Betano.
Bună. Doresc să- mi bag firma în Insolventa, deoarece a acumulat datorii către stat, care nu mai pot fi plătite. Ultimul bilanț de la contabila a fost în 2018, din 2021 am văzut ca firma apare...? (mai mult)
Mama vrea sa facă un credit la firmele din hol de la Dedeman. Să își cumpere o chiuveta de calitate cu o baterie de calitate și un aragaz. Nu știu cât o fi dobânda daca ea e pensionara. ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, as dori sa intreb daca am balanta negativa pe paypal - 30 usd si nu am nimic real linkuit in afara de nume (gmail, tel, etc temporare de pe siteuri) ar trebui sa platesc suma sau nu o...? (mai mult)
Salut,a câștigat cineva până acum prin aplicația lucky money și v-a dat bani reali?
Ma poate ajuta cineva cu o reclama pentru "curățarea covoarelor" am o mică afacere și vreau sa ii fac o reclama buna, dau funda.
Ce costuri extra sunt pentru un agent imobiliar incepator?
Salut TPU! Unde pot sa ma angajez la 15 ani în Bucuresti?
Buna ziua.Am si eu o intrebare si anume:Vad ca la Cazinourile Online atunci cand retrag imi spune asta:Vă rugăm să rețineți că, din cauza reglementărilor fiscale în vigoare, fiecare retragere...? (mai mult)
De ce supele instante rolton au fost scoase de la Kaufland?
Am primit de curand o donatie de 2 euro pe paypal si îmi apare ca banii sunt în asteptare, ce are trebui sa fac? Trebuie doar sa astept sau mai trebuie sa fac ceva în plus? Scuzati categoria
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.