Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Știe cineva cum pot șterge istoricul tranzacțiilor din cardul bt pay?
Salut! Am un cont de PayPal pe care am 15 euro. Nu am atașat la cont nici-un cont bancar sau card, doar vreau sa îi țin pe PayPal. Are ceva? Plătesc taxe pe ei daca îi țin acolo?
Buna seara! Am incercat cat sa- mi asociez cardul de la banca cu paypal si prima data a spus ca nu- s proprietar si sa pun un cod trimis in banca si nu primeam niciun cod, acum imi apare o eroare cu "conturile...? (mai mult)
Dacă un card de debit reînnoit nu este ridicat până la termenul impus de cei de la bancă, banii rămân depuși în contul bancar sau este închis și acesta?
Bună ziua, am și eu o întrebare, am card la Banca Transilvania, mi- am făcut card tot frumos și data de activare a fost până în 26, iar eu am mers și l- am activat în 28 și nu mai mi- a...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, poți începe o afacere și dacă ai 11 clase? Ca mulți zic ca nu poți, ca prostii de astea. Voi ce părere aveți?
Salut! Am un cont la BCR in lei și vreau să transfer o sumă în dolari în cont. Se face conversia la lei automat sau îmi trebuie un cont in dolari?
Salut TPU! Am 23 de ani si vreau să îmi fac propria afacere (în sudura) si nu stiu cum as putea sa încep, ce trebuie sa fac prima data ca sa am clientela (ce se cauta cel mai mult acum in domeniul...? (mai mult)
In 2018 am facut abonament la Orange si nu l-am mai platit. O sa imi puna poprire pe card candva? Vor mai face ceva?
Salut,am si eu o intrebare. Daca am imprumut la banca si imi fac cont pe superbet pe acelasi cnp si retrag bani se intampla ceva?
Am pierdut la aparate online tot ce am strâns cu greu în 3 ani, 22.000 de lei, m- am imbatat in cateva seri si nici nu mi- am dat seama ca am jucat toti banii, sunt complet disperat, am jucat la ...? (mai mult)
Bună, știți de ce foarte multi oameni lucreza la amazon? Ce trebuie făcut, as vrea și eu sa știu?
Poți face bani in Romania și fara o facultate dacă te pricepi la marketing și design?
Buna. Cum pot afla dacă pot cumpăra un teren care aparține de primărie și nu are nici un afiș in care se specifica că este de vânzare? Și cum pot afla dacă este de vânzare un teren care nu aparține...? (mai mult)
Știti o alternativa la PayPal? Am 16 ani și aș vrea o platformă pentru plati și transferuri
Salut! Am un canal de YouTube pe care postez melodii de la artisti necunoscuți pentru a le creste audienta. Știți niste metode prin care as putea sa monetizez? Nu pot sa activez din YouTube pentru ...? (mai mult)
Salut TPU! Unde pot sa ma angajez la 15 ani în Bucuresti? Rog seriozitate
Stie cineva cum pot sa lucrez de acasă? Sunt ceva firma sau ceva siteuri reale care plătesc în schimbul unor taskuri sau orice dar sa fie real nu fake?
Am auzit în altă întrebare că cazinourile sunt firme doar de profit, de a stoarce bani, majoritatea celor din conducere sunt escroci și sunt diferite scheme de a păcăli oamenii. Totuși, ce...? (mai mult)
Bună! Ce credeți că se va întâmpla anul acesta cu criptomonedele?
Salutare din nou, cumva a mai pățit cineva situația mea? Aștept de pe data de 5 sa încasez niște bani de pe un cont din Germania pe unul de Romania? Eu îl am pe cel de Romania desigur.
Pentru a putea fi angajat pe postul de administrator de bar (pe litoral), este nevoie de diploma de administrator? Multumesc.
Daca de exemplu copiez un produs de pe un site si il pun de vanzare pe alt site sa il vand si cand cineva imi da comanda eu dau comanda pe siteul de pe care am luat produsul la adresa lui este nevoie de...? (mai mult)
Salut am 15 ani, iar in iulie fac 15 ani și 9 luni, și atunci pot da de A1. Părinții mei nu au fost de acord și nu vor sa ma ajute cu bani de motor, permis și echipament. Asa ca m- am gândit ...? (mai mult)
Salutare prieteni! Am și eu o problema legată de radierea unei mașini! Problema este următoarea: Sunt proprietarul unui golf, am vrut sa scap de ea și sa o radiez mașina nu a fost folosită 2 ani...? (mai mult)
Bună ziua! Pe cardul revolut junior poți primi banii doar de la părintele pe care îl ai pus? Dacă fratele meu ar vrea sa îmi facă un transfer nu ar putea merge în niciun fel? Am deja cardul fizic!...? (mai mult)
Bună ziua! Pe cardul revolut junior poți primi bani doar de la părintele pe care îl ai pus? Dacă fratele meu ar vrea sa îmi facă un transfer nu ar putea merge în niciun fel? Am deja cardul fizic!...? (mai mult)
In ce sa investec 50 mil
Cand totul se scumpeste salariile raman la fel cat timp? Trebuie sa stranga din dinti omul pana se realizeaza inflatia si ii face salariul mai mare? Si cand e mai mare deja a si venit mariri de pret? Asa...? (mai mult)
Stie cineva cum se completeaza declaratia unica din cpa marketing? daca aveţi un videoclip unde explica m-ar ajuta mult sau orice.Sau in ce categorie de venit se incadreaza?
Ofer funda,dacă canta cucuveaua pe drum seara și o auzi, moare cineva din casa ta sau familie? a cantat câteva secunde,maxim 10, și mă tem, sau sunt doar mituri?
Niste idei cum as putea face bani? Fara site-uri si chestii de genu.
Buna TPU, Va rog are cineva idee cum se achita on line, mai nou, facturile de la fostul Telekom.Telekomul a fost preluat se pare de catre Orange. Acum o luna am putut sa o platesc pri Orange cu datele...? (mai mult)
Daca e sa punem lucrurile cap- la- cap, a fost parioada de pandemie, inflatia in ultimii 2- 3 ani, creare de noi bancnote si diverse moduri de a oferi suport oamenilor din partea statului, razboiul...? (mai mult)
Vă salut! Doresc sa achiziționez un Iveco Daily 2016- 2018 de 15ewp. Lungime 6, 20m , Inaltime 2, 60 m, Latime 2, 25. Cum este ca și fiabilitate euro5 sau euro6 și ce consum are gol/plin....? (mai mult)
Salut a cumpărat cineva monede crypto, ce site-uri folosiți? Merge să cumpăr direct cu cardul?
Vreo idee de afacere in care as putea investi
Buna, vreau sa fac un refuz de plata la BCR, dar nu le gasesc adresa de gmail. Ma poate ajuta cineva, e urgent!
Daca am 16 ani și obțin bani din alte țări trebuie să plătesc taxe la ANAF?
Salut, unde pot sa gasesc motoare electrice stricate? İn jur de 50-60 pe saptamama dar vreau de la masini de rufe sau frigidere ca cele de la masini sunt micute
Buna. Pentru a deschide o firma de IT cam câți euro mi- ar trebui? Stiu ca am mai postat odata aceasta intrebare dar nu am dat multe detalii. Vreau sa- mi deschid o afacere de familie, eu impreuna cu...? (mai mult)
Salut TPU. cum pot sa vad factura de la digi online? am nevoie de factura de la digi pentru verificarea contului de binance (doar abonamentul de la digii ii pe numele meu) am mai incercat si cu extrasul...? (mai mult)
Cat costa o cartela de internet la digi dau funda!?
Salutare tuturor, sunt în Germania încasez banii lunar pe card Românesc BCR asta este prima luna și aștept sa îmi între salariu, șeful a spus ca vineri a făcut tranzacția astăzi este miercuri...? (mai mult)
Salut TPU. Stiti daca se castiga in dezmembrarea motoarelor electrice pentru cupru si aluminiu? Stiu ca te chinui mult dar mi se pare profitabil. Evident daca o sa pot gasi motoare cu usurinta. Voi ce ...? (mai mult)
Salut TPU, Exista cerere pe piata muncii din Romania pentru limba persana (farsi) si limba turca si care ar fi salarile respective pentru fiecare Multumesc
Stie cine va cum se declara venitul din CPA marketing?
Buna, as avea și eu o întrebare. Cum e mai bine?( Vreau să îmi deschid o firma de IT) E mai bine sa angajez pe cineva că da umble după hărti(la ANAF de exemplu) că să- mi deschidă firma sau ...? (mai mult)
Ce afacere ar merge la tara?
Tata nu a mai primit pensia de 4 zile unde sa trimita sesizare e pensionar militar in retragere are 76 ani pensia 4200 lei
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!