Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Buna. Pentru a deschide o firma de IT cam câți euro mi-ar trebui?
Buna ziua! As vrea sa îmi deschid o firma de IT. Ceva sfaturi?
Buna.Stiti unde pot vinde monede si bacnote vechi? Nu ma interesează sa caut licitații sau chestii de genul, la banca nationala a României se poate? Sau in afara de olx si ceva asemănător, sunt ...? (mai mult)
Poți plăti cu cardul (BCR) in alta tara care foloseste euro? Menționez: contul are valuta in lei.
Ce trebuie să fac dacă am avut venituri din CPA marketing? Adică trebui să declar venitul la ANAF, sau pe CPA marketing nu trebuie declarati?
Salut TPU. Merita sa incepi o afacere de construit boltari? Se cauta boltari?
Ce afaceri poti sa deschizi cu 55.000 euro? Gen spalatorie auto, restaurant ...sau alte idei? Dau funda xDDD
Salutare, mi- am făcut o afacere de vopsitorie auto, dar nu am putut achiziționa cabina de vopsit fiind foarte scumpa, dar mi- am făcut un cadru metalic, 7m pe 5m destul de pare, pereții fiind din...? (mai mult)
Care sunt "activitățile de protocol" dintr-un magazin, SRL?
Buna seara! Imi puteti spune va rog frumos care este intervalul orar de transmitere a SMS-urilor de incasare in cont la Banca Transilvania? Multumesc mult.
Stie cineva locuri de munca online?(în domeniul editat foto sau video)
Salut, de câteva zile tot nu reușesc sa scot bani de pe card sau sa il adaug un aplicație (Banca Transilvania) Este o problema la cardul meu sau ați întâmpinat si voi asemenea probleme?
Buna ziua TPU! Cam cat ar costa să- ți deschizi o frima de transport (tiruri), cu aproximativ 4- 5 tiruri. Iar ce venit ti- ar putea aduce? Poti sa ceri fonduri europene pentru a deschide aceasta...? (mai mult)
Trebuie sa fac declarație de venit la anaf daca sunt minor si fac bani din copywriting si cryptomonede?(banii ii primesc in contul tatălui meu)
Imi pot muta pensia privata?
Salutare tuturor! Dacă aveți o sumă de 45.000 € în ce domeniu de afacere ați investi pentru o afacere de succes?
Salut tuturor, am ceva bani pusi de o parte si ma bate gandul sa investesc intr- o fabrica de peleti sau brichete, una din ele. As avea nevoie de o parere de la cineva care stie ce zice. Ofer funda,...? (mai mult)
Salut câți metri cum ar fi 30 de bucăți la 4 m, 30 -35 cm la capătul subțire
Buna ziua! sunt minora si as vrea sa merg la un centru fizic de schimb valutar sa schimb niste euro, trebuie ceva acte sau buletin?
Tocmai m- am angajat la o sală de gaming și lucrez in două ture. Prima tura e de L- V 17:00- 21:00 S- D 12:00- 21:00. A doua tura e de L- V 8:00- 21:00 S- D 12:00- 21:00.E bine sau e prea mult?(am un...? (mai mult)
Pot sa fac declaratie unica sa imi declar veniturile din cersit?
Salut. Va rog sa ma ajutați cu câteva exemple de mici afaceri sau o afacere normala, nu o investiție foarte mare. Locuiesc într- un oraș mai mic și cât de cât dezvoltat și as vrea sa mi deschid...? (mai mult)
Știe cineva cât e un salariu net ca recepționer Dentavis?
Știe cineva s-au bagat azi alocațiile?(pe card)?
Salut, ce părere aveți despre OTP Bank că m- au pus la munca sa îmi fac card la ei pentru salariu și am auzit că au multe taxe și când scoți bani și din astea voi ce părere aveți? Până acum...? (mai mult)
Cum pot scoate bănuți de pe Pay PAL? Fără hate
Salut TPU. Îmi poate exlica cineva ce inseamnă piata forex? Adica, cand te ocupi cu investiții in forex si te intreabă cineva "Ce inseamna asta?", tu ce ar trebui să ii raspunzi?
Bună, am 19 ani. Am nevoie de bani, pe lângă ma simt inutilă ca toată ziua stau degeaba. Am terminat 8 clase si 2 la seral. E greu fără scoala sa te angajeze cineva, dar am un avantaj ca sunt...? (mai mult)
Salut.Am auzit ca daca iti schimbi flota si partenerul la Uber se va reseta profilul de la 0 insemnant curse etc si daca aveai 5000 de curse vei avea 0 de fiecare data atunci cand reincepi colaborarea ...? (mai mult)
Buna TPU, de unde pot obtine o bancnota de 20 ron cu Ecaterina Teodoroiu? Evident, dau 20 ron echivaletul la bucata aceea de plastic :)) Dau funda!
Buna ziua, pentru a deschide o afacere cu un aparat de "dat cu pumnul" pe litoral, ce acte si autorizatii am nevoie?
Hey TPU, stiti cum pot deschide un bar in care se fumează narghilea și ce autorizați și norme trebuie sa am?
Prețurile de la orice companie pentru bunuri și servicii (aliemente, bilete de autobuz, un curs profesional, un tratament la clinică, etc), sunt înscrise undeva? Sunt prețurile orientate în...? (mai mult)
Imi puteti spune o platforma de tranzactionare online dar care sa nu ceara sa depun o suma minima de bani pe cont si care sa nu aiba o limita minima de investire, de exemplu sa pot cumpara ceva si de ...? (mai mult)
Bună TPU! Sunt inscrisă într- un proiect de antreprenori la facultate și se desfășoară un concurs pentru finanțare a 21 de planuri de afacere. Eu m- am gândit la amplasarea unor căsuțe plus...? (mai mult)
Buna ziua, pentru a deschide un studio de videochat prin firma de tip PFA or II, cum atest certificarea calificarii necesare pe care PFA-ul or II-ul o cer pentru infintare?
Bună TPU, aș vrea să întreb ceva : Am 16 ani dar sunt pe cale să termin a9- A și am auzit că la kaufland poți să îți găsești un job dar se spune că trebuie 10 clase și aș dori să mă ...? (mai mult)
Pot sa devin subofiter / ofițer fara a merge la scoala din Campina / facultate? Am auzit ca se se fac angajări din sursa externa. (Tin sa mentionez ca am studii medii si superioare). Dau funda!
Salut TPU! De câteva zile ma uit pe internet despre deschiderea unu bar de fumători de Nargilea și nu găsesc nimic despre legislație și autoritățile de care ai nevoie. Ma puteți ajuta cu niște...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare lagat de garantia chiriilor. Am inchiriat un apartament cu 300 de euro fiind 3 fete. I- am dat proprietarei inca 300 de euro garantie si una din fete vrea sa plece acum, dar intretinere...? (mai mult)
De ce mulți vor să aibă o afacere online, dar nu o afacere la un sediu, o locație fizică?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, am contract pe perioada nedeterminata la o firma de cadastru si colegul de echipa mi- a bagat bete in roate cum ca din vina mea nu se face productie, in fine ma rog, ...? (mai mult)
Cine știe dacă se poate adăuga bani pe paypal de la ATM urile selfpay sau paypoint Bucuresti? Dau funda!
Cum trebuie sa procedez daca vreau sa cumpar actiuni de la o anumita firma?
Sunt adolescent in clasa a X-a și aș vrea să fac niște bani online dar nu prea am idei. Ce spuneti?
Salut TPU. Cand vrei sa cumper o actiune a unei firme, acolo scrie "buy 0.01" sau "0.10" sau "1.00". Ce inseamna mai exact lucru acesta?
Salut TPU. Ce broker pentru a investi imi recomandați?
Salutare, am tot văzut pe internet diferite păreri și vreau sa întreb daca vreau sa îmi fac o afacere SRL pe numele meu de vopsitorie auto și nu am nici o diploma nimic in domneiu, nu se poate? ...? (mai mult)
Ce joburi cu cazare gasesc? De la cel mai mare salariu pe lună la cel mai mic. Și câte ore și câte zile pe săptămână? Fara experiență de muncă cu Bacalaureat luat. Am nevoie de ajutor. Fără...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau să retrag profitul făcut din Forex pe contul meu bancar de la Banca Transilvania care acesta este in RON, as putea face chestia asta? Sau aș avea nevoie se un cont in EURO? Vă ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!