Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! De unde pot comanda acele parfumuri/testere de o calitate foarte bună, engross? Am cumpărat de la alte persoane care le vând cu un anumit preț dar bănuiesc ca ei le ia la un alt preț pentru...? (mai mult)
Cineva din Spania stie cumva daca vreau si eu un credit ceva vreo 2000€ banca iti da? Sa platesti dupa lunar? Am auzit ca nu.
Care banca este mai sigura? Raiffeisen bank, sau BRD bank?
De unde pot afla câte grame sau kilograme de metal (aur, argint, cupru, etc) este folosit pentru a produce monezile, atât în Romania, cât și în orice altă țară din străinatate?
Salut, pot sa imi fac card bancar înainte de a avea loc de muncă?
Banca online care sa nu te supuna popririlor? Intreb de curiozitate. Pana acum, Revolut app era un sistem de banking online unde iti puteai pune deoparte cateva sute de lei, sa ii ai acolo de rezerva. ...? (mai mult)
Cunoasteti site-uri/reviste care cauta voluntari pentru traducere de texte?
Are cineva binance? Cât e impozitul pe an? Eu nu am știut de asta nimic. Eu am card BCR. Binance virtual.
Am observat ca majoritatea simbolurilor valutare din mai multe tari/regiuni au un simbol al lor, specific (dolarul, lira sterlina, euro, rupii, ruble). De ce RON nu are un simbol mai specific? De...? (mai mult)
Pace TPU. Am fost la liceu Tehnic, specializarea electromecanica unde am dat si un atestat profesional. Am 3 diplome de competente si una de liceu unde scrie specializarea. Ce pot sa fac cu diploma...? (mai mult)
Vreau să mă iau și eu de pariat la pariuri sportive. Care sunt site-urile cele mai corecte, simple fara jecmăneală, fara țepe, fara excrocherii. Care chiar sa îmi dea bătai daca câștig.
Noroc, am deschis un SRL și intenționez sa lucrez la glovo prin intermediul lui, nu cunosc legislația privind firmele și dacă puteți sa- mi spuneți la ce ar trebui sa fiu atent la finalul lunii...? (mai mult)
Care-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla dacă cineva îți cunoaște codul IBAN?
Intrebare serioasa, astept raspuns serios. De ce anaf ul nu se sesizeaza cand vad rromii ca isi construiesc palate fara sa aiba vreun ban in cont dar se sesizeaza cand cineva face cateva sute de lei pe...? (mai mult)
Salut TPU! As dori un pret estimativ pentru a vinde o firma de transport. Detaliile firmei : Cod CAEN: 4941 Suspendare activitate: 21.10. 2016 Inactiv fiscal : 08.12. 2016 An infiintare firma: 2015 ...? (mai mult)
Dacă ați dispune de o suma de bani, de exemplu 5k euro in ce i-ați investi ca sa producă alți bani?
Bună, vreau să îmi deschid o mini afacere și nu prea știu ce...(Am 18 ani )Raspunsul bun=fundă! Fără comentarii date la mișto
Bunaaa! Stie cineva vreun numar de telefon de la Glovo?(aici ma refer cel de la Bucuresti...) nu imi apare un magazin pe aplicatie si nu inteleg de ce. Mulțumesc!
Când vor scădea prețurile la alimente, utilități, etc?
Salut tuturor, dați- mi un sfat, vreau sa- mi deschid un site web mai mult un blog cu și despre sandwich- uri, sa fac mai multe tipuri de sandwich- uri sa scriu toate Ingredientele și cum se fac,...? (mai mult)
Salut. Sunt o mămică ce dorește să lucreze de acasă. Știți cumva unde pot cauta un loc de munca gen operator call centre de acasă? Am cautat pe olx, etc dar am găsit numai anunțuri care nu îmi...? (mai mult)
Buna, de unde pot sa iau informatii despre legile din Uk despre masini de pizza automate? (vending machine) am cautat pe google dar dau de chestii care nu au legatura... Ma intereseaza express ce ...? (mai mult)
Salut! Dacă cineva îți face transfer prin Revolut, acea persoana poate anula transferul după ce au intrat bani in cont? Înțelegeți ideea
Buna. Cum se procedează in a intra in politia locală Bucuresti sector 2 sau 3?
Cum poți face bani prin sat. Dau funda
De ce platile intre BT si ING nu sunt instant?
Bună, vreau sa încep o mica afacere unde sa vând haine online, sa- mi fac un site și acolo sa vând haine personalizate de mine, acum întrebarea mea e, trebuie sa declar acel site undeva ca să...? (mai mult)
Știe cineva cum pot lua legătura cu un angajat de la revolut care sa îmi rezolve și mie o problema cu niște bani trimiși În alt cont
Cum anulez niste bani trimiși prin revolut daca am greșit destinatarul? Am trimis 350£ cui nu trebuia și nu pot sa dau de persoana aia sa- mi trimită înapoi nicidecum niciodată și nu știu ce să...? (mai mult)
Credeți că investiția intr- o afacere de tip "creperie", care să comercializeze Clătite în special, dar și alte produse. Spre ex Plăcinte, pizza la felie și gogoși și alte produse de genul,...? (mai mult)
Cat inseamna 936, 09 ca nu-mi dau seama dacă e vorba de 90 de mil sau 9 mil
Salutare! Un prieten mi- a făcut un transfer bancar joi( 21 aprilie), el fiind la BRD și eu la BT. Lui ii apare ca banii au fost retrași din cont, dar mie nici azi nu mi- au ajuns( 24 aprilie). E ...? (mai mult)
Hei! Ce inseamna 10 bete?
Buna ziua, am și eu un card la Garanti BANK și de cateva zile încerc sa scot banii la bancomat dar nu mi merge, îmi spune sa încerc mai târziu, am încercat și la bancomate diferite tot la fel,...? (mai mult)
De ce romanii cumpăra biciclete noi in loc de SH care poate sunt si la jumatete de pret? Cum ati vedea un astfel de business? (cumpararea de biciclete la preturi sub piata si vinderea lor la un pret ...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu numerele de telefon ale curierilor Sameday de nu mai sunt mentionate in SMS-uri atunci cand avem un colet de primit?
Salut! Candidez la niste alegiri si am un DUSMAN pe care vreau sa il fac de kk ca sa CASTIG eu. Doresc niste sfaturi de la oameni de calitate, cu minti de calitate. Ma puteti ajuta? P.S. DAU FUNDA
Salut, mi- am luat ceva in rate online de la Altex cu dobanda 0%, la metoda de plata scrie Credex, dar mi- e frica sa nu vina toata suma sa platesc cand ajunge curierul, am o presimtire naspa. Si as...? (mai mult)
Buna dacă faci videochat și nu declari la ANAF ce poți păți
În ce ați investi 1000 euro? Ca să îi îmulțiți rapid nu la pastele cailor! ( de exemplu înainte de pamdemie am cumpărat attiny85 cu 1 euro și acum le-am dat cu 3 euro )
Caut scripter samp PAYSAFE cati bani vrea discord ExTazZy. #0201
În ce domenii primești salariu de 5000 lei? Dau funda
Daca am facut azi un transfer bancar in BT24 Mobile Banking catre o persoana care are cont la ING cand este cel mai probabil sa primeasca transferul?
Salut.Cat credeti ca vor valora bancnotele de 20 si 500 de lei peste 50- 100 de Ani.Se merit sa ma apuc sa strang 100 de bancnote de 20 si 500 de Lei in speranta ca vor valora extrem de mult peste 50- ...? (mai mult)
Buna seara, am o mare mare problema, deci peste aproximativ 2saptamani este ziua mea si as vrea sa- mi fac ziua la un restaurant select dar mama zice ca e bine dar eu singura absolut singura sa- mi fac...? (mai mult)
Pe scurt, de trei săptămâni sunt in training la o multinaționala. Pe langa faptul ca trebuia sa fiu part time cu program de noapte am fost pus full time program de zi timp de o luna dupa training...? (mai mult)
Știe cineva surse de informații de unde aș putea să mă documentez despre importul de materiale pirotehnice, autorizații și certificări pentru spațiul economic Românesc?
Buna TPU. As dori sa stiu unde e trecut codul pin de la card pe el? Si care e ala 123? Sau care? Am card insa e prima data cand il folosesc in viata mea un card si nu stiu daca e cel cu 123 sau 789 dupa...? (mai mult)
Pot schimba monezi in euro la Banca Românească? Îmi da exact atat cât e euro? Primește monezi și de 1 euro? Am fost la un curs valutar și primea doar monezi de 2 euro, dar dădea mai puțin. Sau...? (mai mult)
Salut TPU! Poate angajatorul tau sa- ti impuna sa- ti faci cont la o anumita banca? A patit cineva sa dea un extras de cont si sa refuze aganjatorul sa- i vireze banii pe cont din cauza ca este alta banca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!