Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, am băgat un paysafecard de 100 lei și imi arată ca, plata eșuată și mai jos lângă codul de bara scrie rest de plata 100 lei, eu l- am scanat și îmi da un alt bon la fel cu plata eșuată,...? (mai mult)
În cazul în care doresc să mă ocup de vânzarea în mediul online a unor ornamente sau produse de cofetărie, cum anume le pot livra, având în vedere că nu o pot face personal? Există o platformă...? (mai mult)
Am cardul blocat de 7 zile la bt. Știe cineva dacă pot transfera bani între 2 carduri? (un card este pe numele meu și celalalt pe numele mamei)
Salutare, urmează ca pe 1 Iunie sa deschid o vopsitorie auto, adică un SRL, dețin o clădire cu apa trasa, curent 220- 380, birouri, wc și gaz, locuri de parcare și vreau sa știu dacă poți începe...? (mai mult)
Ce cont virtual îmi sugerați pentru conversie din euro in lei, ca ma apoi sa-mi trimit banii in contul in lei
Salut, ce aș putea face ca să câștig câteva milioane până la 40 de ani iar de la 40 încolo să nu mai muncesc?
Salut grup, am o întrebare, ce preț este pentru următoarele: Pt o fatada a fost făcută de la a la z acum 5- 6 ani, acum a început sa cada decorativa s- a umflat si exfoliază mai pe scurt și...? (mai mult)
Am implinit recent 18 ani si inca urmez cursurile la liceu, m- am interesat cu alocatia si ce trebuie sa fac mai exact sa nu mi se opreasca, am primit o adeverinta de la scoala si mi s- a zis sa fac ...? (mai mult)
Buna TPU, știe careva de la ce banca pot face card visa instant, adică sa mi-l dea pe loc?
Binance, coinbase sau cripto.com? Care e mai bun exchange pentru cripto din toate aspectele inclusiv comisioane?
Am luat un paysafe de 50 de lei și când bag codul nu funcționează, aveți idee ce are? ( l-am băgat de 5 ori și îmi da eroare )
Buna tuturor. Pe revolut îmi cere sa fac poza la buletin? Sper sa nu fie o problema.A mai deschis cineva cont virtual? Am nevoie pentru a converti bani
Salut. Am o întrebare. Să zicem că joci la pariuri şi să presupunem că vei câştiga o sumă fabuloasa, de exemplu 500.000 Lei, acea casă respectivă îţi poate închide contul pentru un motiv...? (mai mult)
M-am gândit să încep să joc la bursă. In fiecare luna să investesc cate 150 de lei. Are cineva vreun sfat bun de împărtășit?
Mi-au expirat cardurile de la BCR si Raiffaisen in februarie, dar inca nu am primit SMS sa ma duc sa le iau.Cum sa procedez?
Cum este în București faza cu takeaway? Adică se fac livrari. Ma refer dacă au comenzi. Ca vreau sa ma apuc și vreau sa vad dacă merita. Dacă știți va rog.
Pe contul George BCR pot primi bani in euro?
Buna,am 50 de ari de teren intravilan(este cam la marginea orașului), credeți ca este mai bine sa il văd sau sa încep ceva pe el? Eu m-am gândit la o crescătorie de Curcani.
Hey TPU, aș vrea să îmi deschid un PFA sau ii, aș vrea să- mi plătesc impozitul și să fiu în regulă, eu momentan ofer meditații la limba română și la matematică online, banii ii primesc...? (mai mult)
Am o întrebare. Am un cont BCR, dar am nevoie de un cont in EURO, sa primesc bani in euro, nu in lei. Am deschis un cont online, vreau sa știu dacă mai am nevoie și de un card sau după ce primesc...? (mai mult)
Am o problema la locul de munca si chiar sunt curios cum o interpretati voi din punctul vostru de vedere si vreau sfaturi la ce ma asteapta sau la ce sa ma astept! Ghinionul face sa iau covid cand am fost...? (mai mult)
Buna! Lucrez la o carte pe care as dori sa o vând. Intrebare mea este, care ar fi cel mai convenabil mod de a o vinde, având în vedere ca ma aștept la aproximativ 100 de comenzi pe an sa zicem....? (mai mult)
Bună, vreau sa fac o comanda și în afară de PayPal este doar opțiunea de a plăti cu cardul de debit, vreau sa știu cum mai exact trebuie sa procedez ca să plătesc astfel (cardul este unul pentru...? (mai mult)
Buna. Am posibilitatea sa aduc niște haine din UE originale, cu eticheta. Daca le primesc prin curier stiti daca am probleme la vama fiind serii? Multumesc
Ce sa fac daca toti oamenii pe care ii cunosc sunt gay sau ceva?
Buna, site de făcut bani de acasă?
Salut, ce părere aveți despre acest anunț, pare a fi țeapa sau nu? As vrea sa plec pentru că nu mai am nicio posibilitate in tara https://m.olx.ro/oferta/loc- de- munca/locuri- de- munca- in- germania-...? (mai mult)
Cât de greu este sa lucrezi ca ospatar la evenimente? Gen nunti, botezuri, majorate. Pe 15 am primul meu eveniment ca ospatar si am emotii, îmi e frica ca nu ma descurc, uneori simt ca am anxietate...? (mai mult)
Salut TPU. Are cineva idee cum se poate achiziționa marfa(scule si unelte)din China? Ma refer la containere. Care sunt pașii si costurile unui astfel de container? Cu cine ar trebui sa iau legătura ...? (mai mult)
Salut TPU! De curand am implinit varsta de 18 ani si mi- as dori sa incep sa lucrez undeva. Am inteles ca la firmele de livrat mancare gen Glovo sau FoodPanda se castiga binisor si avand in vedere faptul...? (mai mult)
Exista locuri de munca in online in care sa lucrezi de acasa? Care ar fi acestea? Dau funda!
Salut TPU! In urmatoarea perioada vreau sa fac o achizitie mai serioasa. Urmeaza sa fac un credit bancar si as avea nevoie pe cineva de domeniu in economie care sa ma sfatuiasca de la bun inceput cum...? (mai mult)
Care e cea mai buna investitie pe care ati facut-o in ultimul an?
Salut TPU, poți fi scos din baza de credit negativ? O stergere a 'bulinelor', ma tot bate mama la cap sa o ajut cu asta dar mi se pare mare teapa sa între cineva în birou de credit sa- ți șteargă...? (mai mult)
Salut! Am pământ și vreau să plantez 2 hectare de nuci. Oare ce costuri sunt? Cât ar produce după 8 ani? Se acordă fonduri europene oare? Mulțumesc.
Buna ziua! Se vorbea pe la inceputul anului de tichetele de vacanta și pentru privat. Oare s-au aprobat? Se oferă și în domeniul privat aceste vouchere?
Salut! Imi poate recomanda si mie cineva o agentie prin care sa-mi recuperez impozitul din Germania?
Salut, Pentru prima etapa a infiintarii unui srl, rezervare de denumire, se poate face si online daca nu am semnatura digitala? A mai procedat cineva asa, pentru completarea formularului de inceput?...? (mai mult)
Buna, cum pot transforma usd si lire in euro prin paypal? Nu reusesc sa transfer pe card banutii.
Salut, am efectuat o retragere Superbet prin paysafe și îmi zice ca este in așteptare, știe cineva in cât timp îmi intra banii pe paysafe?
Care credeti ca merge mai bine in Bucuresti: Curier la Bolt Food sau Tazz?
Bunaaa. Cat as putea sa primesc la amanet pe un ceas frederique constant care are valoarea in magazin in jur de 30.000 si ceva de lei poate chiar mai mult? Mentionez ca nu este din aur
Salut! Am deschis din NEOBT un nou cont curent pentru a-mi gestiona mai bine banii. Se plateste ceva pentru VISA Classic pentru administrarea acestui cont? Multumesc
Salutare, Stie cineva daca exista vreo aplicatie care investiți 200 EURO si in diferite clicuri si recomandări faci bani, am auzit la cineva ca face bani frumosi din asta, ce aplicatie o fi?
Buna! Broker-ul de credite e mai bun/eficient decat banca? Merci anticipat!
Ca sa vand pe eMag imi trebuie firma intregistrata sau ceva? Sau doar vand stocul meu?
Daca vreau sa cumpar ceva online in dolari cu cardul meu BT in lei, se percepe vreun comision, taxa ceva?
Bună seara! Am nevoie să plec urgent din țară, iar deși dispun de banii necesari la acest moment nu as vrea să rămân la limită, iar de aceea as vrea să stiu dacă exista vreo companie de unde...? (mai mult)
Salutare! Îmi puteți spune cum pot câștiga bani online dacă am 14 ani? Vreau sa îmi ajut familia și sa îmi pot cumpara mai des cărți!
Salut, păreri despre bogdan_iordache19 (pe insta)? Este ceva real cu biletele alea sau e teapa? Rog sa răspundă doar cei care știu, fara răspunsuri aiurea!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?