Hei TPU! Cand intra bursa? Dau funda.
De unde pot sa cumpăr ethereum cu skrill sau psf? Daca folosește cineva coinbase sau blockchain au ca metode de plata ce am enumerat mai sus?
Bună, cum pot sa schimb un paysafecard de 10 euro în lei? Pe site-ul paysafecard îmi da convertor ul valutar dar nu îmi da sa schimb, doar îmi arata suma în lei și ce taxe percep ei
Hey lume, am o dilema care m- a scos din pepeni, era sa rup usa de nervi. Am vazut un filmulet cu Coana Mitza si Marlena de la Nea Marin in care au primit reclamatie de la un client ca sunt portiile ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep. Am luat in 2020 un laptop si as vrea sa il amanetez/vand pentru a investi in altul. O problema ar fi ca a fost un cadou, luat pe firma, cica din niste...? (mai mult)
Salut TPU! Am o mica afacere la început de drum, fac stickere si lucruri personalizate. M- ar interesa daca știți pe cine (un site, o companie) cu care as putea colabora sau face un mic parteneriat...? (mai mult)
Salut.Este cineva pe aici care are magazin online in regim drophipping? As vrea mai multe detalii despre acest domeniu.Multumesc.
Salut.Cat costa infiintarea unui SRL?
Poti sa te angajezi la Bolt food la 16 ani? Poți sa lucrezi doar în weekend?
Cine știe un program care sa imi uploadeze o colectie de 10, 000 de nft-uri pe opensea automat cu tot cu preț, descriere, proprietății etc... +funda?
Salut TPU, pentru cei mai experimentați in domeniul nft- urilor am o întrebare, ce standard e mai ok pentru o colectie cum e cea de la BoredApe sau CPunk erc- 721 sau erc- 1155 există vreo diferența...? (mai mult)
Buna seara tuturor, Am de platit o rata la un curs online care se face prin intermediul platformelor EuPlatesc sau Stripe. Problema- i ca nu ma descurc si este urgent. As fi recunoscator dar m- ar...? (mai mult)
Buna tuturor.Este cineva in grupul asta care a primit notificare de la eon cu o oferta nouă (pret final pe kw 1, 9 lei) si ati refuzat? Eu nu sunt de acord cu marirea asta exagerata de pret doar ca ...? (mai mult)
Ce trebuie să facă un contabil sau o firma de contabilitate?
Munca Online 10 lei pe ora. Care se poate lucra usor dar nu solicitant. Program Flexibil. Fara experienta. Si engleza si romana. Unde trebuie sa caut? Ca caut tot felul de țepe sau prea putini bani.
Hello TPU! Stiti unde pot vinde diverse chestii, gen lucruri de papetarie, bijuterii (nevaloroase)? Sau daca pot recicla plastic/hartie in schimbul banilor? Multumesc anticipat!
Buna TPU, trebuie neaparat SRL, PFA sau Ii daca cineva are canal de Youtube cu multi subscriberi?
Eu nu pot gasi ceva care se poate lucra de acasa online. Fara sa gasesc tepe sau sa iei prea putin bani ca Swagbucks, Fiverr, etc. Stiti voi care se plateste? Exemplu 1000 lei pe luna sau 2000 lei pe...? (mai mult)
Salut, doresc să îmi deschid o ''afacere'' în viitor bazată pe Stickere Auto, de ce imprimantă am nevoie și cum se realizează un sticker auto? Mulțumesc!
Am un card ING și momentan e gol, dar încă îmi iau bani de administrare. Pe 23 martie mi- au trimis mesaj că am rămas dator cu 20 lei, dar eu abia marți pot ajunge în oraș la sucursala ING ...? (mai mult)
Care este plafonul maxim pe care trebuie să îl aibă veniturile din activități independente pentru a fi neimpozabile?
Site-uri unde poți face bani online sau job-uri online, orice legat de cum poți face bani de acasă?
Salut. Eu sunt minor si am card, iar cu un prieten castigam bani la pacanele online, ideea e ca am castigat mult, mai mult de 1000€ si banii astia el mi- a trimis mie(au fost castigati de mine aia...? (mai mult)
Buna seara, poate sa ma ajute cineva cu procedura pentru avizare activitate reparare cantare electronice? Si o lista de echipamente necesare pentru laborator
Halaw. Mi- am facut recent un card la brd si nu stiu cum sa ma loghez, cardul e pentru minori. Am incercat ambele aplicații brd (You brd, my brd mobile) la you brd pun cnp si nr de tel si da eroare,...? (mai mult)
Vreau sa am un card de credit online cu care pot sa il incarc cu paysafe. Știți un asemenea card?
La ce lucruri sunteți atenți când vreți să închiriați un apartament?
Trotineta Lime. Aplicație. Cum adaug frate un card că nu mă lăsa nici cum, îmi dă eroarea aia cu verifica sau încearcă mai târziu. E ceva și nu știu?
Ce card ar trebui sa folosesc? Ca sa nu platesc lunar taxa adica fara comision. (Revolut, etc.) Sau nu este posibil.
Salut! Cand am fost sa imi fac un card de debit, am dat 15 lei pentru ca mi s- a spus ca atata e nevoie pentru activare, dau 15 lei, vin 2 carduri, mi se spune sa le activez, dupa ce le activez, ...? (mai mult)
A cumpărat cineva un telefon de pe Flip dupa care a facut retur? Sunt de încredere?(ma refer la înapoierea banilor)
Ati auzit de obligatiuni de stat in euro cotate la bursa? Ati investi in asa ceva?
Salutare TPU! Azi mi- au venit 2 carduri Visa de la CEC Bank si mi s- a spus sa le activez la bancomat, am fost la bancomat si le am activat, incerc sa le pun pe telefon, pana imi da eroare in toate...? (mai mult)
La ce firme de curierat gen glovo, tazz, takeaway ma pot angaja daca am 17 ani?
Buna! Stie cineva care este procesul pentru a inregistra un produs pe piata romaneasca? Stiu doar ca trebuie sa urmezi niste pasi pentru a obtine un certificat al calitatii. Multumesc!
Salutare! Pt pasionatii de Crypto s- au cei care au totusi habar mai mult decat mine. Recent mi- am instalat o aplicatie de trading si mi- am pus cativa lei sa vad efectiv cum functioneaza, sa ma obisnuiesc...? (mai mult)
Trebuia sa platesc rata lunara la banca 750 de lei iar eu am platit in fiecare luna 1100 de lei timp de 2 ani. Intrebarea e. Pot sa scot banii aia pe care ii am in contul acela? Adica contul bancii.
Hey lume daca mergi la un magazin (de orice tip, nu conteaza) si iti dai seama ca vanzatorul nu are chef de tine si iti arata semne discrete sa pleci pentru ca deranjezi. Iar daca isi plimba al treilea...? (mai mult)
Care e diferența dintre WhatsApp Bussines și WhatsApp classic? O colegă de serviciu folosește WhatsApp Bussines dar conversează cu apropiați de ai ei: rude, prieteni, cunoștiințe, nu- l folosește...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, m- am despărțit de fostul meu iubit care are cont pe spotify pe care îl plătesc lunar eu (mi se trage de pe card), întrebarea e cum pot opri plata facturi, pot de pe tel ...? (mai mult)
Salut.Un prieten de- ai mei vrea sa isi construiasca un Mall in Bucuresti si vrea sa stie cat il costa sa il construiasca si sa arate ca si Mega Mall etc cu multe magazine in interior. De asemenea este...? (mai mult)
Bună, cum este viata în Belgia? Salariile sunt mari?
Salut TPU, am facut abonament la aplicatia esx si intrebarea mea este daca vreau sa nu mai imi reinoiesc abonamentul cum fac sa nu imi mai ia automat bani de pe card?
La finalizarea ratei unei banci, se trimit ceva acte la adresa de domiciliu? Ma refer la CEC
Pot sa depun bani pe card la bancomat daca bancomatul băncii nu e același cu al cardului?
Bună ziua! Am 2000 euro și doresc sa ii investesc in ceva pentru a face profit... In ce ii pot investi? Ofer funda pentru cea mai buna/sigura idee de investiție.
Buna tuturor, Nu stiu de am ales bine categoria. M-ar interesa daca stie cineva o afacere cu lenjerii de pat pe care sa le vand dar si odorizante de camera Eyfel si nu numai. Multumesc
Imi puteti spune pas cu pas ce trebuie sa fac ca sa imi deschid un PFA? Am auzit ca sunt mai multe tipuri de PFA, se poate face totul online sau trebuie sa ma duc si la institutiile statului cu toate ...? (mai mult)
Salutare! As dori sa încep o mica afacere de îmbuteliere uleiuri esențiale. Doresc sa aduc din Franța uleiuri de calitate care ulterior sa le ambalez în sticle de 5, 10 sau 20 ml. Știți care sunt...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar ruble in Bucuresti? Nu ma intereseaza nebunii virtuale propuneri sa imi fac monese eu vreau sa bag x euro in ruble sa ii pun la saltea.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!