Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cum poti triumfa ca om introvertit (om mai tăcut) într- o lume /mediu plin de extravertiti? Sa vorbești puțin și sa fii apreciat, sa faci valuri? Știu ca prin fapte, gen taci și faci, , prin fapte,...? (mai mult)
Buna ziua! Aveți idee daca pot face curierat cu propria duba? Dacă da, - unde pot face asta, - merita, - - pot alege eu zilele în care sa livrez? Sau aveți alta idee, ce aș putea face cu o duba...? (mai mult)
Bună, cât câștiga un contabil în Italia? Mai mult de 16000 de euro sau mai puțin?
Buna, am o intrebare urgenta. Parintii mei au facut credit pe numele meu, mi s- a aprobat la banca transilvania 6200 de lei plus 1000 de lei in contul curent si 1000 pe cardul star forte de cumparaturi....? (mai mult)
Salut TPU! Mi s- au sustrans din contul bancar o suma de bani de la Wordpress si doresc sa- mi recuperez banii, caci in site- ul cu pricina nu il mai folosim de mult. Tot caut un numar de telefon si nu...? (mai mult)
Salut, a lucrat cineva la Beefast? Păreri? Am văzut în anunțuri că se plătește pe ora plus km ce ziceți?
Am o mica afacere si as vrea sa o promovez, să-mi crească vânzările in online. Ma gandeam sa fac un parteneriat cu cei de la eMAG. Ce parere aveti despre eMAG marketplace? Ce comisioane au?
Salut! Aveti idee cum pot afla căti bani pot obține de la Tik Tok primind diferite cadouri? Dacă cumva primesc cadou "o masina sport" care valoreaza 7000. Câți bani obțin de la Tik tok? Multumesc,...? (mai mult)
Cine mai numără banii în lei vechi? La noi în familie, când mai mergem în România, încă mai vorbim despre bani în lei vechi. Când mă întâlnesc cu bunicii, tot așa și ei vorbesc. ...? (mai mult)
Bună! Am cont la brd și nu primesc mesaj cu numărul sumei din cont. Am înțeles ca se poate da sms la 1701 pentru detaliile contului dar se aplica un cost suplimentare. Știe cineva cam cât ar fi ...? (mai mult)
Buna seara, am handicap gradul 2 si am pensie de 1.000 lei oare pot opta pentru creditul de nevoi personale de la Altex? Am citit pe site- ul lor ca pot opta cei care au pensia minima de 1.000 lei, este...? (mai mult)
Cu ce salariu credeți ca poți începe in Bucuresti dacă ai doua faculitați management si marketing si doua masterate? Aproximativ ma refer
Buna! Am 100 lei si trebuie sa fac 500 lei,pot incerca ceva, orice fel, cat de cat sa existe o sansa sa-i fac?
Aveți vreo idee pe acele "jobs" de promoter in Kauffland sau Carrefour se percepe carte de munca? Presupun ca nu.
Buna! Daca doresc sa imi deschid un cont de euro la BRD se poate si online doar pe site-ul lor sau am nevoie de aplicatie sau trebuie sa merg la banca? Multumesc!
Salut,ce parere aveti de https://operator-flexibil.com/ e site adevarat sau e scam? Chiar as vrea sa devin operator de chat
Bună, mi-am făcut un cont de scribd, o luna este gratis și după încep sa plătesc lunar 24 de lei, sa am încredere sau sa închei de pe acum? E adevărat ca îți ia dublu din banca?
Astazi am facut un ordin de plata catre o firma (de la BRD la ING). Am scris contul bancar al firmei dar la nume am trecut pe cel care a intocmit factura. Este posibil sa nu mi se aprobe tranzactia?
Voi folositi revolut? Adica nu stiu cand mergeti la cumparaturi platiti in cash sau cu google pay? Cum este mai safe?
Buna! Voiam sa fac postiliceala- asistenta de farmacie. Dupa acesti 3 ani, pot lucra in farmacia mea proprie?
Ca sa muncesti in Anglia, ce acte iti trebuie? O mare parte din familia mea e deja stabilita acolo de multi ani, mama are acel number si probabil inca cateva acte, iar eu vreau sa ma duc sa muncesc...? (mai mult)
Este vreo modalitate sa pui cardul STB pe telefon ca sa nu mai trebuiască sa îl scanezi?
Buna TPU. Sa spunem ca m-am angajat la jumatatea lui februarie exact cand se dau salariile, in cazul asta, nu cumva trebuia sa primesc intreg salariul de pe luna trecuta? Multumesc!
Va salut! Fac parte dintr- un ONG. Am plecat intr- o delegație și au spus ca îmi vor deconta plățile pe baza pozelor cu bonurile care conțin CUI- ul ONG- ului. Am trimis pozele cu aceste bonuri. ...? (mai mult)
Buna! Imi poate spune cineva cat inseamna aceasta suma, dar in milioane? 217.999 euro (spre exemplu 900 de milioane) In MILIOANE,NU IN LEI, va rog!
Hei! In viitor mi-as dori sa-mi deschid propriul hotel. Cum pot face asta?
Pareri despre NFT? Sunt artista si as avea 2 lucrari mai complexe pe care as putea sa le transform in NFT, dar sa le trimit si fizic, nu doar JPEG. Nu prea stiu de unde sa citesc mai multe despre NFT...? (mai mult)
Salut, am o întrebare. Ce venituri trebuie sa am pentru a trai o viață buna spre foarte buna într-un oraș precum Timișoara?
Am un card ISIC brd, pentru studenti dar nu merge nici o aplicatie pentru a vedea soldul contului, stie cineva cum pot rezolva?
Pot face bani la 12 ani? No hate $)
Mai are decathlon market afliliere?
Am facut un abonament pentru primele 7 zile din picsart si am sters contul definitiv, s-a anuluat si abonamentul?
Cum pot face și eu bani? Am 12 ani și vreau să fac bani. M-am gândit la handmade. Îmi puteți da exemple de câteva handmade și niște prețuri și unde și cum le pot vinde. Vă rog dau funda
Pot ajunge miliardar cu 8 clase? Daca nu, daca as fi in alta tara mai necorupta as putea?
Ce părere aveți persoanal de faptul ca statul roman poate vedea tranzactiile din contul bancar? Credeți ca Revolut e o alternativa bună? (aici statul nu are acces decât în situații foarte excepționale...? (mai mult)
Am nevoie de un job online, exclus vanzari de produse.
Salut tuturor..revin cu o problema. Lucram ca sofer pe tara, pana astazi, ma plateau la km. A venit vorba de salariu si mi- a spus administratorul firmei ca a facut el calculul si ca in 6 luni de zile...? (mai mult)
Salut! Am comandat ceva de pe internet joi și comanda îmi vine prin FAN Curier. Este posibil să-mi ajungă sâmbăta?
Salutare, am de gand sa- mi achizitionez un telefon in rate de pe eMAG, si acolo imi scrie prin doua modalitatii, Card de Credit si eCredit, cum functioneaza eCreditul? (finantare 100% online MKTP)?...? (mai mult)
Vreau sa dau comanda de pe shein, dar am observat ca la adresa nu trebuie sa o scriu pe cea de la domiciliul meu, ci alta. Imi cere street, adress, company name, c/o. Ma poate lamuri cineva ce adresa...? (mai mult)
Acum pe bune. exista vreo diferența între niște pantofi de la magazinul chinezesc sau pantofi de la hm sau bershka de ex?
Salut. Vin și eu cu o întrebare, poate cineva a mai făcut sau știe. Am o sumă de bani($) pe paypal. Cum aș putea face să îi retrag pe card fără ca cei de la pp să perceapă comisioane? Mă ...? (mai mult)
Salut! Am cateva întrebari... -Cât dureaza scoala de arbitrii de fotbal? -Când încep înscrieriile la școala de arbitrii de fotbal, în Arad?
As vrea câteva detalii despre aplicația Joom. In cat timp ajung comenzile
Salut,știe cineva dacă mai merge faza cu bitpanda 50 euro?
Ati auzit de acea aplicatie cu crypto monede Bitpanda in care iti faceai cont cu adresa de Austria, invitai mai multi prieteni si primeati 50 euro? Ce ziceti, este legala? E legal daca iti faci adresa...? (mai mult)
Salut, trebuie sa faci fotbal pentru a putea deveni arbitru de meci?
Salut! Aș dori sa aflu raspunsul la urmatoarele întrebari: -Care este vârsta minima pentru a deveni arbitru de fotbal? -cat costa cursul?
Buna ziua! Vreau să îmi închid contul de salarii și automat să renunț la card la raiffeisen. mi- am scos banii de pe card luna trecuta dar cum nu am apucat sa merg la banca sa închid contul, banca...? (mai mult)
Bună. Imi poate spune cineva cu ce te ocupi mai exact dacă lucrezi pe departamentul HR al unei corporații sau companii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?