Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 28 Februarie 2025 sunt:
Vreau niste exemple prin care pot face bani si in afara serviciului?
Salut! Eu editez video de 6 7 ani de când aveam 11 ani. În ultimii 3 ani m- am perfecționat și editez în diferite programe de editat cum ar fi vegas pro sau premiere pro plus multe altele. Pana...? (mai mult)
Caut o idee de afacere ca sa investesc foarte putin si in mare parte afacerea sa mearga de la sine. Aveti vreo idee?
Bună! Stie cineva se poate câștiga bani din Brainly și dacă da, în ce mod? Mulțumesc!
Am 3000 de lei cash de cate 100 si 50 de lei. Vreau sa fie mai voluminosi adica sa fie cat mai putine hartii deoarece trebuie sa platesc ceva rambus unui curier si imi e mai usor sa ii dau 6 bancnote a...? (mai mult)
Salut, am și eu nevoie de ajutorul vostru, vreau să mă angajez (in deplasare) la Lugoj într-o fabrică de cablaje și mulți mi-au spus că nu sunt conditii și primești cât îți spun.
Salut, am 19 ani.Am un salariu de 3000lei și doresc sa fac un împrumut la banca sau oriunde de o sumă de 25.000€ pe o perioadă de 20- 25 ani, vreau sa cumpăr o casă și nu doresc acei oameni ...? (mai mult)
Buna! Sunt adolescent si vreau sa câștig bani. Aveți vreo idee de unde as putea sa încep? (am sub 16 ani)
Buna! A făcut careva împrumut online Raiffaisen? Care sunt pașii? Dar dobânda? Cât pot da pe luna minim? Si alte detalii…va rog! Mulțumesc!
Posta vamala trimite coletele la posta din localitate?
Pot sa ma angajez undeva daca am 14 ani? Stau in Targoviste
Daca cineva cunoaste codul meu IBAN exista riscul sa imi poata fura vreun ban?
Am nevoie de top 10 meserii bine plătite dar sa nu trebuiască să înveți mult :)).Adică vreau ceva de viitor. Apropo am note de 6, 7,10,9,8,5
Am comandat o rochie, complectând un formular am scris codul de pe card. Am primit rochia dar dupa aia mi- au luat bani fara acordul meu, pentru lucruri care eu nu le- am comandat. E posibil ca...? (mai mult)
Salut, am card de stundent de la BRD și as vrea să depun 15lei să cumpăr niste monede intr-un joc. Se poate depune bani pe el?
De ce România nu pune un embargo total pe importurile din Rusia?
Daca faci un credit de 15.000 ron pe 5 ani, in astia 5 ani o sa mai pot face inca un credit de 10.000 ron sau trebuie sa platesc primul credit mai intai?
Buna ziua, este un program start up cu fonduri, se dau in jur de 25.000 euro pentru a deschide ceva, trebuie sa fie 1 angajat, îmi puteți da câteva idei? Mulțumesc anticipat
De unde poti imprumuta bani daca nu ai minim 6 luni de munca si adeverinta?
De ce la toate salile de jocuri bet si cazinouri sunt fete imbracate sexy in fuste si pantofi? De ce nu se imbraca normal sau care e faza?
Abonamentele de firma utilizate de angajati in anumite scopuri (call center de exemplu) sunt platite de angajator sau de salariat?
Salutare TPU! Vreau sa ma apuc de Uber și am o nelămurire! Cum se face colantarea? Cât primești pe colantare și câte curse minime trebuie sa ai ca să primești bani pe colantare? Mulțumesc!
Salut.Cat ma ajunge costul total daca platesc o firma sa imi infiinteze un SRL?
Salut, as vrea să-mi achiziționez niște cărți de marketing, dar nu știu ce. Îmi poate spune cineva niște cărți bune.
Salut TPU, daca un prt a facut cont pe superbet cu buletinul altcuiva si vrea sa faca o depunere cu cardul sau transfer bancar ii vor bloca contul? Ma gandeam ca numele contului nu e la fel ca cel din...? (mai mult)
Salut! Am 26 de ani si am o problema! Nu pot strange bani! Locuiesc la Chisinau, in Republica Moldova si nu primesc salariul pe luna dar des si cate putin! Am o intrebare, ce pot sa cumpar cu pana la...? (mai mult)
Am Salutare! Vreau sa imi fac un venit suplimentar, aveți idee ce as putea face când am câteva ore libere pentru a face bani
Salut, vreau sa- mi fac SRL, pentru a lucra ca agent imobiliar. As avea nevoie de ajutor si sfaturi deoarece nu mi- am facut niciodata firma. Pana in momentul de fața, am niste foi care trebuie sa...? (mai mult)
De marți, s-a efectuat plata, și nici până acum nu mi-au intrat banii in cont (bt) Până acum, n-am avut nicio problema. De ce?
Salutare. E pe aici cineva care foloseste Bitsafe si are si cardul fizic? Mentionez ca eu folosesc de peste un an si nu am avut probleme, dar inca nu am dat comanda de card. E cineva care are si cardul...? (mai mult)
Am revolut si am cumparat euro cu lei. Daca merg spre exemplu in Italia, voi putea apropia cardul revolut sau telefonul de POS si sa fac plata din contul in euro? Daca nu merge asa, in afara de bani ...? (mai mult)
Salut, vreau sa fac drop shipping. Sa imi fac eu un site, sa cumpar din alta parte si banii sa ii iau eu plus un %. Ce imi trebuie sa fac asta? Trebuie sa fac ceva contract online? Sa cumpar firma, ...? (mai mult)
Pentru cei care investesc in stocuri online pe ce siteuri le faceti? Ce rezultate, experiente ati avut? Ma refer la stocuri nu la criptomonede
Buna! Vine vara. Mă poate ajuta cineva cu pașii care trebuie pentru un stand cu limonada? Sau ar trebui de vorbit cu un contabil? Are cineva idee? Tot ce știu că ar trebui un PFA sau un SRL. Autorizatiile...? (mai mult)
Salut.O intrebare pentru fratele meu mai mic.Este nelamurit ca nu stiu cat inseamna 200.000 euro este egal cu 989.438, 46 RON.Este 9 miliarde 894 si 38 de lei si 46 de bani sau 9 milioane de lei 894 si...? (mai mult)
Cand platesc cu un card BRD in alta valuta (gen platesc ceva in euro dar eu am doar lei in cont), imi ia mai multi bani din cont? Daca da, cati? (pentru euro/USD)
Buna! Daca comand ceva online si am card la Banca Transilvania pot plati prin Paypal? Daca nu, prin ce pot plati?
Bună ziua! Am întâmpinat o problema pe Tik Tok, vreau sa îmi retrag banii și nu îmi da voie(apăs pe buton și scrie încearcă mai târziu) încerc de 3 zile sa ii scot și nu reușesc. Ma poate...? (mai mult)
Am și eu o nelămurire și as avea nevoie mare de răspunsul vostru. Am un card la BCR iar eu am avut pe el o suma blocata în valoare de 10 RON, am băgat 10 RON pe card și mi i- a luat, dar tot îmi...? (mai mult)
Cum reacționează microeconomia și macroeconomia într- un stat în care companiile naționale sunt majoritare și mai puternice față de companiile straine? Cum ar arăta inflația în acest caz? ...? (mai mult)
Daca am 15 ani si imi fac card pot face plăți online cu el?
Hei TPU! Cand intra bursa? Dau funda.
De unde pot sa cumpăr ethereum cu skrill sau psf? Daca folosește cineva coinbase sau blockchain au ca metode de plata ce am enumerat mai sus?
Bună, cum pot sa schimb un paysafecard de 10 euro în lei? Pe site-ul paysafecard îmi da convertor ul valutar dar nu îmi da sa schimb, doar îmi arata suma în lei și ce taxe percep ei
Hey lume, am o dilema care m- a scos din pepeni, era sa rup usa de nervi. Am vazut un filmulet cu Coana Mitza si Marlena de la Nea Marin in care au primit reclamatie de la un client ca sunt portiile ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep. Am luat in 2020 un laptop si as vrea sa il amanetez/vand pentru a investi in altul. O problema ar fi ca a fost un cadou, luat pe firma, cica din niste...? (mai mult)
Salut TPU! Am o mica afacere la început de drum, fac stickere si lucruri personalizate. M- ar interesa daca știți pe cine (un site, o companie) cu care as putea colabora sau face un mic parteneriat...? (mai mult)
Salut.Este cineva pe aici care are magazin online in regim drophipping? As vrea mai multe detalii despre acest domeniu.Multumesc.
Salut.Cat costa infiintarea unui SRL?
Poti sa te angajezi la Bolt food la 16 ani? Poți sa lucrezi doar în weekend?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!