Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Am făcut cont de revolut și am vrut sa depun pe el 40 de lei de pe cardul meu ISIC (încă nu am 18 ani) și nu se transfera banii. Îmi spune că este în așteptare deoarece identitatea nu poate fi...? (mai mult)
Buna, ceva site de făcut bani?
Salut! Turist Info are comisioane pentru proprietari? Am un apartament pe care doresc sa il inchirirez si nu gasesc nicaieri un comision sau vreo informatie legata de asta. Multumesc!
Ce înseamnă credit bibliotecar? Îmi puteți da și un exemplu?
Îmi puteți recomanda o aplicație sau un browser în care poți face bani?
Salut,am nevoie de un rapspuns de la cineva cu "experienta". Cand retragi banii de la Betano pe card(Bt) cat dureaza?
Salutare,eu mai aveam 40 lei pe card si mi s-au retras si imi arata google payment ie ltd oo Dublin! Mi-e frica ca daca vine salariul o sa mi se retraga?
Daca bag niste bani in contul de paypal cu cardul bcr risc sa mi-l blocheze?
Salut. Sunt la banca Raiffeisen si am probleme cu el. Am primit cardul la politie, mi s- a facut acolo pentru a primi solda etc, dar mi s- a spus ca e un card normal cu toate optiunile unui card normal...? (mai mult)
Salutare! Am un SRL, la momentul de fata este suspendată activitatea, care expira pe 1 aprilie. As vrea sa o redeschid dar cu alta activitate fata de ce faceam inainte. Intrebarea mea este : Daca ...? (mai mult)
Bună seara, se pot scoate bani din PayPal în bt pay, urgent va rog?
Pot scoate bani din PayPal în bt pay?
Salutare! Cunoasteti site uri care se ocupa cu montarea camerelor tip voyage acasa, transmit live pentru reality show uri in afara, pentru a produce bani de acasa? Nu video chat* Camere care filmeaza...? (mai mult)
Buna, daca am un telefon luat in rate care expira luna viitoare si as vrea sa il vand pe olx, il pot vinde? Sau mai bine sa astept pana termin cu rata la el, rata o platesc in fiecare luna nu e...? (mai mult)
Știe cineva cum pot (sau dacă se poate) conecta contul de paypal la google pay? Am citit pe net și am văzut ca se poate dar în Google pay din ce observ doar card bancar se poate conecta.
Am primit acest acest email de la cei de la superbet, ce ar trebui sa le trimit? Avand in vedere faptul ca numele/prenumele inregistrat in contul dumneavoastra nu corespunde cu cel din actul de identitate,...? (mai mult)
Salut. Vreau sa imi fac un credit de nevoi personale pentru o masina. Cum e mai ok sa il fac, in lei sau euro?
Bună, cât câștiga un angajat în banca cu facultatea de economie pe profil finanțe-bănci? Și un contabil făcut facultate cu master? În Italia
Cum se procedează pentru a contribui la un fond de pensie privată? E sigur, merită?
Buna ziua! Cand incerc sa folosesc superspinul imi scrie ("SUPER... UPS!", accesul tău la SuperSpin este restricționat.) Trebuie sa bag bani in aplicatie ca sa mearga? Sau am inteles ca trebuie sa...? (mai mult)
Pot face un credit imobiliar? Salut, am o intrebare pentru cei care știu. Momentan am 17 ani și în câteva luni fac 18 și vreau sa îmi iau un credit imobiliar pentru a îmi cumpara un apartament....? (mai mult)
Buna ziua! Ultima factura de la enel a venit pe 23 nov anul trecut.Din sfarsitul lui ianuarie astept sa vina ceva, am dat indexul acum cateva zile si nimic. Factura ne venea la doua luni. (mentionez ca...? (mai mult)
Buna TPU! Stie careva daca imi pot face card Star BT chiar daca nu lucrez, n- am venituri salariale sau contract de munca, nimic? Insa pot pune bani de pe cardul actual BT pe cel Star pentru rate in ...? (mai mult)
Buna! Eu am card la banca transilvania si mi- am instalat bt pay ca sa trimit unui prieten niste bani. Dar acesta nu are bt pay si nici card la banca transilvania. Are cont la ing si la detalii de plata...? (mai mult)
Salut. Va rog doar comentarii serioase. Am destul timp liber(pe langa munca de zi cu zi), dar doresc sa fac un ban in plus (online), am gasit ceva de lucru, dar in pozitia care ma aflu acum nu- mi ...? (mai mult)
Salut. Pot exista 2 firme in lume cu acelasi nume? Adica am un nume pentru o firma dar exact acelasi nume exista deja in Uk. Mersi frumos.
Buna ziua! Am un SRL, activitatea sa principala a fost Lucrari de construcții a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale (cod caen 412). In momentul de fata firma si- a intrerupt activitatea din 2019...? (mai mult)
Cum as putea sa imi verific veniturile inregistrate la ANAF fara sa ma deplasez intr-o agentie ANAF?
Idei de a face bani online?
Știți cumva dacă la casele de schimb valutar sau la bănci prin București exista ruble rusești de vânzare? Am înțeles că acum au scăzut foarte mult și ar fi o afacere să învestesc ceva lei...? (mai mult)
Buna, A auzit cineva de banca din Franța Credit Pret Finance? Am făcut un credit la ei, deoarece am luat țeapă cu un proiect și trebuia să achit niste datorii. Mi- au cerut să îmi deschid...? (mai mult)
Salut! Unde sa ma angajez in Timisoara? M- am mutat recent aici și habar n- am cu ce sa incep. Eu am mai muncit in fast- fooduri si restaurante si parca m- am cam plictisit de ele însă n- as refuza...? (mai mult)
Ce parere aveti de serviciile de deratizare pe care le ofera cei de la http://deratizarecuratenie.ro/
Cardul de la BT merge in orice tara din lume, la orice bancomat chiar daca e in ron si in alta tara au moneda lor, il pot folosi si imi da automat banii din tara respectiva?
Bună ziua, pe ce dată intră alocația pe card?
Tot aud persoane care își scot banii din bănci cu gândul că va scadea leul și vor pierde bani, ce părere aveți?
Salut TPU, am primit un email de la BCR în care zicea ca am făcut tranzacția în alta monedă decât lei! Eu am comandat ceva de pe aliexpres este posibil sa îmi fi luat bani mai multi? Sau sa fiu...? (mai mult)
Cum transfer bani din skrill în paypal?
Hey.Sunt reprezentant la avon, am plasat o comandă din greșeală și pe când m- a sunat curierul am zis că nu am nici un colet iar ei l- au returnat iar acum mi- a venit o factură de retur în valoare...? (mai mult)
Salut! Tot vad pe tik tok ca dacă investesc în 3 hectare de exemplu pe care sa plantez copaci paulownia costa 10 lei planta, 1800 de plante peste 6 ani vinzi cu 50 euro planta de unde rezulta 90.000...? (mai mult)
Salut, eu acum 2 saptamani mi-am facut un card de credit la bt direct prin flanco, cam in cat timp vine cardul daca si-a mai facut cineva de aici?
Hi In viitorul apropiat trebuie sa fac o plata pentru un apartament. Suma va fi aproximativ 100- 120k EUR. Pot sa fac transfer online sau exista o limita de suma la raiffeisen? Aveti experienta cu...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa aflu cat trebuie sa dau inapoi la o nunta din 2022 (pentru doua persoane) daca la mine la nunta din 2015 perechea a dat 800 lei. Va rog sa si motivați daca e posibil. ...? (mai mult)
Cum pot folosi muzica pe Youtube fara sa incalc drepturile de autor? As vrea sa creez video ca pe parcurs sa devina virale ca sa fac niste banuti.
Salut.Imi puteti da mai multe detalii despre magazin Amazon FBA?
Buna ziua, Am egld in aplicația Maiar. Vreau sa fac stake si nu stiu sigur ce inseamna taxa de serviciu. Am ales un furnizor care oferă 13, 8%, iar daca dau sa primesc mai multe informatii...? (mai mult)
Daca o industrie (de exemplu industria textilă) ajunge în colaps, își mai poate teoretic reveni pe făgașul normal?
Buna seara, As avea nevoie sa- mi recomandati un centru xerox in Bucuresti unde pot printa la un pret cat mai mic / pag. Vorbim despre aprox 3000 pagini (pentru inceput), alb- negru, calitate standard...? (mai mult)
Cine mai lucrează cu google ads?
Pot face un card de credit la BT dacă am 13 ani sau trebuie sa aștept neaparat pana la 14 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?