Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Care este diferența dintre colaps și faliment?
Nu cunosc foarte multe despre credite. Am văzut câteva video- uri că fiecare trebuie sa aibă un credit score bun pentru a cumpăra lucruri mari (case, masini, etc). Pentru asta, trebuie sa fie ...? (mai mult)
Bună TPU! Am găsit o monedă pe stradă pe jos și nu știu ce fel de monedă este, o să vă arat poze cu ea. Fața monezii: https://imgur.com/a/k3cr1m5 Spatele monezii: https://imgur.com/a/jeILco8 ...? (mai mult)
De ce mi se iau banii de pe card? La tranzacție, la comerciant arată He2Adr.com dar nu arată de ce ii ia
Salut tuturor. Vreau sa imi schimb locul de munca si sa fac un credit bancar. Am 5 luni la actualul loc si nu se mai poate sta aici. Stiu ca in trecut se putea lua transferul de la locul de munca si...? (mai mult)
Cum pot retrage bani in euro? Sunt la bt ii transfer pe revolut și dacă așa trebuie la ce bancomat pot scoate euro cu revolut?
Hai noroc! Vreau si eu niste idei de afaceri, asa ca-ntre baieti.
Depozit bancar vs cont de economii? Avantaje și dezavantaje. Peste tot găsesc doar avantaje. Ideea este ca de la un salariu la altul îmi rămân bani, bani pe care as vrea sa ii economisesc și sa...? (mai mult)
Buna! Îmi poate spune cineva de ce nu reușesc sa introduc datele unui card pe un shop Etsy? Deși sunt introduse corect îmi spune sa le verific și sa le introduc din nou
Salut, am 1000 de euro intr-un cont de euro la banca transilvania, cum ii pot scoate cash fara comision? Mersi
Salut.As dori sa stiu cine detine cei mai multi bani doar pe Card Bancar de Debit/PayPal? Adica cine are cei mai multi bani doar pe Card Bancar de Debit/PayPal? Cum il/o, ii/le cheama pe persoanele ce...? (mai mult)
Salutare! Ati vazut vreodata anunturi pe stalpuri precum ca angajeaza la factori de productie sau operatori de productie nu mai stiu exact? A fost cineva acolo, ce se face acolo mai exact? Esti obligat...? (mai mult)
Salut TPU, câteva sfaturi pentru un începător care vrea sa investească în acțiuni, și în criptomonede?, poate un site, safe prin care pot sa fac acest lucru! Mulțumesc frumos!
Buna,am un telefon vechi si as vrea sa il vand la un GSM, eu am 15 ani, ma vor accepta sau trebuie sa am 18+?
Daca își face tatăl meu card revolut eu ca minor pot sa ma duc sa scot banii de la atm
Bună! Va rog frumos dați- mi niste idei! Sunt fata (m- am conectat cu un cont fals de băiat de- asta scrie Alex Luca) și am 15 ani! Vreau sa fac bani, dar nu știu cum! Am încercat să fac aranjamente...? (mai mult)
Salut! Recent mi-am deschis un cont la o banca si m-a pus sa semnez pe un pad semnatura digitala, pot sa imi foloseasca semnatura? Nu stiu exact cum functioneaza.
Salut TPU, dacă am 14 ani, pot avea un card cu care pot băga bani în jocuri?
Va rog sa raspundeti doar daca sunteti interesati de publicitate sau ati avut vreo tangenta cu domeniul. Stiu ca, de obicei, atunci cand foarte multi oameni discuta despre un anumit subiect, multe ...? (mai mult)
Dacă am băgat actele pentru alocația de stat în ianuarie fiindcă continui liceul după 18 ani, în cât timp îmi intră din urmă?
Daca cineva decedeaza, mostenitorii nu stiu sau nu gasesc un depozit bancar, ce se va intampla cu el? Peste cativa ani banca 10-20 ani il insuseste ca abandonat sau va incepe sa caute mostenitorii?
Salutare tuturor! Ieri aș fi dorit să trimit banii în străinătate (Ungaria) prin Western Union! Dânșii din bancă au zis ca este suficient să dau numele persoanei cui doresc să trimit! Însă ...? (mai mult)
Am un cont ING cu un sold negativ de 15 lei si ceva, vreau sa ma duc maine sa-l inchid.Soldul il pot achita direct cu numerar la sucursala?
Salut, am un card de la brd de elev si as vrea sa verific sold-ul de acasa, cum as putea sa fac asta? Daca este posibil, bineinteles.
Vreau sa plătesc niște reclame pe Facebook. Dar îmi cere pinul de la card este normal?
Salut! Am o problemă la un ifn. Nu am mai putut achita și vreau să știu dacă poate să-mi să pună proprire pe salariu în străinătate. Am cont deschis aici în afară (Italia)
Folosirea contului tău în comun cu oricine altcineva sau utilizarea contului unei alte persoane pentru a accesa jocurile disponibile pe site sunt strict interzise și încalcă Termenii și Condițiile ...? (mai mult)
Care sunt cheltuielile unui student care locuieste la caminul liceului? Gen trebuie platite apa, curentul, caldura, etc. sau doar chiria?
Bună seara! Cât timp durează să se transfere banii dintr- un cont in altul de la bănci diferite? Am făcut transferul acum, pentru banca de la care am transferat am primit confirmare că s- a aprobat,...? (mai mult)
Buna ziua. Am niste curiozitati despre Banca Transilvania. 1. Daca poti baga bani in cont de la bancomat direct. 2. Daca pot scoate bani tot de la bancomat cu telefonul
Salut. Stie cineva diferentele dintre bolt food, glovo si tazz? Ma refer pe partea de program, venit saptamanal etc - Bucuresti
Salut, spuneti-mi si mie niste site-uri bune cu joburi remote (de acasa), va rog
Salut, ce părere aveți despre programul luni vineri 7 ore 8- 15 schimbul 1 și schimbul 2 9 ore 12- 21 dar se lucrează și o sâmbătă tot 9 ore 8- 17, 1 săptămâna tura 1 cealaltă tura 2? Merită?...? (mai mult)
Care-s cele mai bine platite firme de curierat? Ex: tazz, glovo, uber eats Vreau si argumentele pro
De ce a fost liberalizată piața energiei electrice?
Buna, de cateva luni nu reusesc sa termin printre primii 150 jucatori la Winner Fun, de ce sunt asa multi jucatori? Cred ca majoritatea jucatorilor sunt si roboti, voi ce credeti?
Buna, e ok site Lucky Crush? Scrie ca faci 50$ și ii poți scoate, chiar va da banii?
Buna! Am vrut sa dau o comanda la eMAG cu livrare prin easybox si am vazut optiunile "card de debit sau credit" si "card bancar la easybox". Eu am un card la CEC pentru minori pentru ca mi se deconteaza...? (mai mult)
Salut TPU! Unde si cum imi pot promova serviciile, stiu sa fac editare in Photoshop, sa fac mix-master, beat-uri, restaurare poze vechi (din alb-negru le pot face color) Ajutor, va rog
Cum poate eMAG sa ofere unei persoane care nu are momentan vreun venit posibilitatea de a plati o comanda peste 30 zile sau in 4 rate egale? Mi se pare curios pentru ca nicio institutie financiara din ...? (mai mult)
Daca am solicitat bani unei persoane pe Bt pay si persoana respectiva nu are card de la bt, poate sa imi transfere bani in urma solicitarii mele?
Iubita mea si- a deschis un PFA acum cateva luni in domeniul sanatatii ca este asistent medical la domiciliu. Ar fi interesata de fonduri nerambursabile si daca este posibil sa acceseze astfel de fonduri...? (mai mult)
Am o idee de film. Cui as putea trimite scriptul pentru o posibila realizare a filmului? Ar fi frumos sa primesc efectiv denumiri de companii, case de productie daca stiti, daca nu, sunt bune si niste...? (mai mult)
Salut! As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a- mi deschide un stand de vandut sandwichuri in centrul orasului (Timisoara), intr- o piata centrala (piata Operei, Libertatii sau Unirii din Timisoara)....? (mai mult)
Cat inseamna 1535 ROL in ROL?
Buna,pentru cei care au revolut. Cati bani poti retrage pe zi fara a-ți lua comision?
Buna seara, am si eu o nelamurire: in curand fac 6 luni vechime la locul de munca si doresc sa fac un imprumut in valoare de 3000 euro, sunt angajat din 05 sept 2021...in trecut m- am dus la ei la sediu...? (mai mult)
Metode de facut bani la 16 ani? Thankss
Mai sunt valabile bancnotele de 50 de euro din 2002? Daca nu, le pot schimba la banca cu altele noi sau in lei?
Ce inseamna parola statica? Vreau sa fac o tranzactie online cu cardul si imi cere asta ca sa confirm plata
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!