Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
De ce in magazinele de telefonie...preturile sunt afisate in Euro?
Salut, am 20 de ani si vreau sa merg la lucru în Germania, mai exact vreau sa merg ca livrator colete, am permis categoria B, experiența un an, jumate, imi place sa conduc, nu am mai lucrat niciodată...? (mai mult)
Salut, ce site- uri mai putin cunoscute pentru anunturi de munca stiti? Ca pe ejobs, bestjobs nu prea am noroc. Si ce locuri de munca recomandati fara experienta? Nu vreau sa lucrez cu banii gen casier...? (mai mult)
Hello! Cum procedezi dacă vrei să începi un o mică afacere, vrei să fie din start totul legal, însă fiind la început nu ai asigurați clienții, deci nu poți avea siguranța că vei câștiga...? (mai mult)
Salutare.Daca am un salariu de bază 2560 +70% sporuri și bonuri de masa 400 de lei, câți bani primesc in mână?
Bună ziua, am o întrebare! Am trimis azi o suma de bani din Germania în România pe același nume de doua ori, persoana aceea poate ridica doar o singura data bani?
Salutare tuturor! Aș dori să trimit verișoarei mele 20.000 de forinți prin bancă (iban) aș dori să aflu de la voi că cum ar fi bine să procedez din ce bancă să pun banii, se pune taxă mare?...? (mai mult)
Cum să fac bani la 13 ani? Bani de buzunar. Dau funda
Pentru cei care locuiesc sau au locuit in Germania. Cum pot obtine un girocard? Ce banca are cele mai mici comisioane de retragere de la bancomat in Germania?
Salut, de mult timp ca confrunt cu o intrebare la care nu am gasit raspuns, doresc sa deschid o afacere in care sa personalizez carduri adica din cele de plastic care sunt oferite de banci as vrea sa...? (mai mult)
Ce este storyheapul? Fondat de Sebastian Dobrincu
Buna seara TPU! Odată cu trecerea anului 2021, am observat creșterile de prețuri la toate serviciile și alimentele de care noi dispunem. Vreau sa știu ce cauzează toate aceste creșteri. Vreau...? (mai mult)
Ce afacere as putea incepe cu 30-50 mii de euro?
Buna seara! Am un televizor nou(in plus)si am zis sa- l pun de vanzare si l- am pus pe olx la vanzare.Cum procedez mai departe? O sa fiu sunat la telefon de cine il vrea si cum il livrez, ce optiuni ...? (mai mult)
Daca cardul este blocat pot scoate bani?
Salut. Care casă de pariuri are cel mai mare câștig potențial? Spre exemplu Superbet are 500. 000RON, este o altă casă cu un câștig mai mare?
Salut. Vreau sa ma apuc de facut stickere auto si as vrea sa aflu tot ce am nevoie pentru a le realiza (imprimanta, masina de taiat etc). Mersi de ajutor
Salutari, mai am și eu o întrebare, am card de cumpărături la BT și la sfârșitul lunii trecute am cumpărat ceva de 1700 de lei, iar restul de 300 i- am cheltuit. Ce se întâmplă dacă întârzii...? (mai mult)
Buna, știți cumva unde pot face un credit la 19 ani fara venit?
Salut. As vrea sa fac niste bani in timpul liber, livrand mancare. Pe care dintre bolt, tazz sau glovo sa aleg si de ce?
Salutare! Care sunt cele mai bune bănci din România? Ce avantaje si dezavantaje ati identificat in propria experiență? Eu nu am nevoie de credit ci doar de debit si in momentul actual brd- ul m-...? (mai mult)
La un card de studenti de la brd trebuie sa plătesc administrare anuala?
Daca am un card in ron si platesc prin paypal, paypal face automat conversia in moneda tarii respective?
As vrea sa îmi incep o afacere cu o prietenă aranjamente florale! Dati-mi idei de aranjamente florale ce ar trebui sa creem pentru luna martie!
Vreau sa închiriez și eu gmail Ma ajutați cu CV site-uri care au nevoie?
Salut tuturor, de ce am nevoie pentru a vinde gogoși de acasă? Vreau sa- mi deschid o pagina de Instagram și Facebook și sa le vând in oraș. Știu ca trebuie ceva acte dar nu stiu care exact și...? (mai mult)
Buna. Doresc sa cumpăr produse en gros pentru redecorarea casei mele, uz personal. Producătorul vinde exclusiv persoanelor juridice iar eu nu am firma. Pot ruga un prieten sa imi dea datele si sa fac...? (mai mult)
Buna! Am și eu o întrebare. Fac niște tablouri în Photoshop de vreo 2 luni și le postez pe Instagram, dar nu am vreo firma sau ceva, am considerat că este doar un hobby ceea ce fac, dar, tata...? (mai mult)
Am vazut pe net ca o retragere din Paysafe pe card bancar poate dura si 11 zile. Stie cineva exact cam cat dureaza o retragere pe card bancar? Ca sa stiu daca sa aleg o alta metoda de retragere
Cat dureaza o retragere de pe Paysafe pe card bancar?
Unde e mai avantajos sa faci un credit? La Provident sau la Icredit? Stie cineva? Unde au dobanzi mai mici? Multumesc!
Daca faci o poza unei persoane pe domeniul public pentru persoana respectiva in schimbul unei sume de bani e fapta penala, trebuie sa platesc impozit statului?
Cum as putea interzice platile online pentru un magazin anume sau platile online in general cu un card Raiffeissen?
Dacă cineva este familiarizat cu cardul EXTRA, este valabil și în România, adică băncile din România îl accepta?
Salutare! Cam cat poti lua lidl, Kaufland, instr-un oras mic sau mare doar din comision de vanzari? 100? 200? 300?
Metode de facut bani? Stie cineva metode de facut bani pe net fara acte si alte prostii?
Salut. Cine imi gaseste un nume pentru salonul de frizerie? Sa contine numele, suntem doi (Dan si Denisa) Funda la cel mai frumos nume
Salut, ma poate ajuta cineva cu un imprumut fără dovadă de venit?
Bună seara! As dori și eu sa știu dacă exista aplicații prin care se pot face bani reali? Pareri
Ce este Paypal? Ce beneficii are? Exista costuri? Pot plati in siguranta?
Pot pune cardul meu la metode de plata la Netflix la contul unui prieten? Sau trebuie sa fie acelasi nume si pe card si pe Netflix?
Imi puteți recomanda un om sau un site unde pot da paysafecard pe paypal?
Cat ar costa o insulă comercială într-un centru comercial mare care sa vanda aur și argint?
Bună TPU. Daca as vrea sa fac o rată la altex, eMAG sau altele n- as putea plati in avans? De exemplu sa zicem ca azi vreau sa incep rata, produsul e 500€ si eu îi dau in mâna 100€... si sa ...? (mai mult)
Bună, știe cineva o aplicație în care poți câștiga banii online sau vreun site?
Salut, am in minte o idee pentru o aplicatie de telefon, stie cineva daca este posibil sa platesc pe cineva sa-mi faca aplicatia, daca da as dori si informatii. Multumesc!
Salut Daca înființez o marca la EUIPO va fi protejata și la OSIM? Adica daca înființez marca direct la EUIPO și este aprobată și după ceva timp o alta persoana fizica sau juridica înființează...? (mai mult)
Ce înseamnă avans chenzinal? este un beneficiu al angajatului?
Cunoasteti vreun agent comercial care utilizeaza imprimanta 3D?
Salut, e cineva, cumva, pe aici care este adolescent si lucreaza sau stie vreun loc unde se angajeaza elevi in Bucuresti? Exceptand fast food- urile suprasolicitate precum pizza hut, mc, Poate ceva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!