Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cum merge pe fiverr treaba asta ca platesti un om pentru a- ti promova ceva? Intreb pentru ca nu am folosit niciodata asa ceva, mai intai platesti si dupa cum ajungi sa vb cu persoana respectiva, prin...? (mai mult)
Stiti de unde as putea cumpara trandafiri de sapun, cutii, accesorii etc. en gros? Ma refer sa cumpar de la chinezi sau nu stiu cum se procedeaza mai exact
Salut.Daca doresc sa colectionez monede de 50 de Bani ca aceasta https://ro.ucoin.net/coin/romania- 50- bani- 2005- 2017/?tid=14368 din anul 2005- 2022 si se vor scoate din circulatie cand vor dispare ...? (mai mult)
Salut, cineva care a facut dropshipping si care inca face? Daca poate sa ma ajute si pe mine?
Ce știți de bitcoin? Ați reușit să faceți milioane? M- am înscris pe niște grupuri de telegram unde am fost trimisa sa înregistrez pe un site bitcoin com. Am făcut cont frumos și mai departe...? (mai mult)
Bună seară, am nevoie de ajutor, vreau să trimit la un prieten în Portugalia 100 € și îi trimit prin paypal, dar cum e cu procedura trebuie să fac cont la bancă în euro pentru paypal și ...? (mai mult)
Cum as putea face un cont de clickbank in Romania? Nu stiu de ce dar tot imi blocheaza contul cand incerc sa fac unul. Dau funda!
Se pricepe cineva la imobiliare? Habar n-am cum să vând o casa...
Trebui sa vând o casa, dar nu am mai făcut asta niciodată... Se pricepe cineva? Ce sfaturi /îndrumarea îmi puteți da?
Buna.Am o sumă pe card de 6, 83 și aș vrea să știu dacă pot adăuga de la bancomat o anumită suma pana la 10 lei că sa pot sa ii scot. Vreau să îmi închid contul de la BRD
De unde pot cumpara caracatita vie?
Salutare! Eu lucrez la o fabrică de mobilă pe 1524 lei si bonuri de masă si altii care au experiență 16 ani au vreo 1800 si ceva de lei! Vi se pare corect? Normal la o fabrică de mobilă nu ar ...? (mai mult)
Buna seara! Mi- am facut recent un card la CEC. Am ajuns acasa si am transferat de pe alt card 20 de lei ca sa incerc un transfer.Cand am verificat soldul aveam 35 lei deci cu 15 lei in plus. Este normal...? (mai mult)
Salut! Vreau sa fac o vânzare pe olx in alt oras și din câte am înțeles cea mai sigura metodă e prin fan curier(îți ia coletul, îl duce la destinatar și curierul îți aduce banii). Se pot da...? (mai mult)
Salut TPU. Te poate angaja cineva ca si barman la 17 ani? M- ar interesa un astfel de loc de munca. Ma gandesc ca n- am chiar daca minorii nu au voie alcool, asta nu inseamna ca nu pot sa lucreze cu alcool,...? (mai mult)
Cat trebuie sa dai prima rata cand iti iei un telefon la abonament? Cateva sute de lei, sau numai cat e abonamnetul?
Salut, vreau sa trimit unui prieten prin curier olx si fac doua conturi, unul de pe care comand(de pe adresa lui) si pe altul confirm, ideea e ca trebuie sa fie surpriza, prin olx e neaparat sa fie ...? (mai mult)
Mi s-a blocat cardul bcr ca sa-l deblochez trebuie sa dau ceva bani sau pot suna la ei si sa ma rezolve si cum le arat ca eu detin cardul daca sun?
Mi s-a blocat cardul BCR, cum il deblochez?
Salut,un portofoliu crypto bun si cu argumente pe alegerile sale gasesc pe aici? Mersi
Ar putea trai DECENT 3 baieti de 18- 19 ani in Olanda, necalificati, punand toti salariile la comun pentru chirie, utilitati, mancare + restul, (eventual si o papadie ca e legala acolo si o terasa...? (mai mult)
Salut,este cineva care le are în IT și știe cu ce se mănâncă și să îmi poată explica și mie va rog?
Anul fiscal in Romania, inteleg eu bine dar nu gasesc concret niciunde, nu a inceput chiar pe 1 ianuarie, nu? Dar cand? Ma intereseaza pentru ca am niste profituri realizate din tranzactionare in prima...? (mai mult)
Buna seara, știe cineva ce trebuie sa fac pentru a îmi aproba settel status pentru Anglia? Vreau sa aplic și mi-ar fi de folos niște răspunsuri!
De ce cand vreau sa cumpar ceva online imi zice aceasta metoda de plata a fost refuzata? Mi-am asociat cardul de paypal, sa fie de la aia? Inainte a mers
Salut, am si eu o intrebare. Pentru cei ce investesc in burse la firme românești, ce aplicații folosiți? Eu am cont de Revolut insa comisioanele sunt mari plus ca nu au firme românești cum ar ...? (mai mult)
Daca se da teapa prin curier(primesti pietre in loc de telefon)si ai platit, banii din cate stiu ajung in cateva zile la tepar, daca merg la politie pana sa ajunga la el, banii tot vor ajunge la el chiar...? (mai mult)
Salut,daca curierul iti aduce coletul si e teapa, te poti duce dupa la sediu sa dai coletul inapoi si sa iti dea banii?
Buna tuturora! As vrea, că împreună cu mama și cu fratele meu, sa plecăm în aprilie din țară. Tatăl meu, pot spune, că nu este tată. Nu trimite bani și cu atât mai puțin îl interesează...? (mai mult)
Salut, eu am o nelamurire in legatura cu fan curier si nu numai, cu firmele de curierat in genral.Eu daca cumpar ceva de pe OLX(un telefon de exemplu)si nu are optiunea "verificare colet" si eu ridic ...? (mai mult)
Am 3000 de abonați pe canalul de Youtube. Știe cineva cum pot face bani din Youtube?
Salut. Tocmai m- am retras din strainatate in Ro si am cativa bani pusi de o parte. Vreau sa- mi fac o mica "afacere" si nu prea sunt decis intre care sa ma orientez...Am in cap ori o mica ferma de vaci,...? (mai mult)
Salut! Am 2 bancnote de 20 euro patate cu rosu.Merge sa cer inlocuirea acestora sau sa le schimb? Sau exista aparate atm unde pot face exchange.
Care este salarul unui asistent social la inceput de drum dupa ce-si termina studiile? Vreau o lamurire!
Dupa ce ai primit niste bani prin paypal (ca Family&Friends)de la cinvea si ii trimit mai departe la altcineva, persoana de la care am primit eu banii da refund, banii si-i mai poate recupera?
Pot sa transfer bani de pe revolut pe paypal?
Salut, ce s-ar intampla daca, ipotetic vorbind, nu as putea plati ratele unui produs cumparat pe eMAG? S-ar putea implica banca (,) cardului pe care l-am folosit? Multumesc!
Este legal sa iau produse de pe un site, sa le listez pe alt site la un alt pret si cand cineva comanda ceva sa ma duc pe siteul de pe care am luat anuntul si sa il comand la adresa celui care l- a comandat? ...? (mai mult)
Salut, am adăugat de prea multe ori cardul bancar în aplicația PayPal iar aplicația mi-a blocat accesul la transferurile pe card, ce pot face?
Dacă mă duc mâine la banca sa cer un extras bancar, mi-l da sau îmi face programare în altă zi? Ca știu ca acum e cu programări etc
Salut.Sa cumperi un magazin online gata facut sau sa il infiintezi tu?
Am un cont de Instagram bussines. Am observat ca nu pot fac promovari deoarece cand dau sa bag cardul, ma duce la o pagina neexistenta. Am incercat asta cu mai multe carduri. Imi scrie sus "cont blocat-...? (mai mult)
Salut, am in PayPal o suma mare de bani primita de la un prieten, problema este ca daca scot in banca banii respectivi voi atrage atentia bancii, o sa li se para suspect, nu? Ce pot face? Sau pot sa ...? (mai mult)
Bună! Am și eu nevoie de ajutorul vostru. Cum extragi tva- ul dintr- o suma? Sa îl afli și după sa afli suma fără tva. Eu știu și am făcut 175 ÷ 1, 19% =14, 70 (TVA practic). Dupa care,...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar cu cardul meu pe un magazin online(tot al meu magazinul)ca banii sa imi intre tot mie(pe alt card)Un fel de tranfer. Ce magazine online sunt, care nu imi cer date...? (mai mult)
Bună tuturor, Am o nelămurire. Să spunem că avem un salon de cosmetică care își face o pagină de Instagram. Acolo urmează să pună poze cu diferite stiluri de make- up. Persoanele pozate...? (mai mult)
Salut, are cineva idee daca banii din YouTube se pot impozita pe persoana fizica sau dacă trebuie neapărat PFA sau SRL.
Salut, am o curiozitate despre PayPal. Cineva mi- a zis, ca scammerii dupa ce le trimiti bani prin paypal(Ca friends and family, nu business), ca sa scape de belea, nu isi scot bani in banca proprie,...? (mai mult)
Buna ziua. Am cont bancar la BCR in euro și sunt in Germania, aș vrea să depun numerar pe card. Se poate? Unde?
Buna ziua, la un salariu de 1500 de lei cât are voie sa îmi pună poprire? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!