Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare. Vreau să mă mut într-un apartament 2 camere spre București. Cam la ce suma sa ma astept sa dau pe intretinere, caldura ce mai este necesar?
Salut, am fost la banca transilvania si am cerut sa mi se faca cont la bt neo mi s- a dat id de logare si parola au zis ca o voi primi prin sms si nu am mai primit- o. Am fost a doua zi iar la ei si au...? (mai mult)
Daca am trimis bani prin PayPal ca Friends&Famy si mi am luat teapa, iar cel care mi- a luat bani i- a trimis mai departe in alt cont si i- a scos cash, mai am ce face sau s- a terminat din monent ce i-...? (mai mult)
Salut, Poate să-mi zică și mie careva cat se câștigă din tik tok? Adică 300 de puncte câți bani poți face și sa-i scoți?
Salutare. Am 21 de ani iar dupa 4 ani de munca in strainatate m- am intors in Romania cu 160.000 euro, intrebarea mea este: In ce as putea investi din ei..si ce suma.ce idei aveti? Mentionez ca am ...? (mai mult)
Buna, mi- a venit un plic de ma brd in care spune ca "Va aducem la cunoștința ca perioada de 4 luni de la data la care ați devenit eligibil pentru sistemul de pensii private obligatorii(pilon 2) s-...? (mai mult)
Buna dimineata! Am un card bancar emis acum aproximativ 11 luni si o singura cifra s- a sters atat de mult incat ca abia imi pot da seama ce cifra este. Celelalte cifre nu sunt afectate. Se poate rezolva...? (mai mult)
Hey lume eu daca detin un hotel/restaurant si imi vin un grup de clienti care din start nu imi plac si automat ii refuz si ii trimit la plimbare. De ce oamenii se enerveaza si ameninta cu reclaamtii cand...? (mai mult)
In ce poti sa investesti banii, cand ai o suma mai modesta, aproximativ 5000 de lei?! Sunt fata! Multumesc anticipat!
Buna! Am o firma de transport din 2018, iar acum as vrea sa l concediez pe coordonator de activitate de transport, deoarece nu exista comunicare sau implicare. Este posibil sa functionam fara el?
Salut TPU stie cineva o aplicatie online cu care s- ar putea face o suma mai mica de bani pe langa salariul de la munca ( ceva sa nu trebuiasca sa fiu activ tot timpul ) ca tot am auzit de tot felul de...? (mai mult)
Buna. Daca faci bani din Instagram unde iti intra banii sau pe ce card? Daca stie cineva. multumesc
Salut! Dacă eu locuiesc în România și am cont de PaySafeCard în lei evident, pot adăuga conduri de PaySafe în euro din Germania sau orice altă țară?
Salutare! Cum pot face bani online?
Mai lucrează cineva cu google ads sau meta business?
Salutare! Daca ii trimit bani unui prieten pe card se trimite din prima sau trebuie sa astept?
Salut,unde este cel mai bun loc de schimbat bani mari in bani mici(din 100 in 10 bacnote de 10), la banca nu cred ca mi-ar schimba, am de schimbat vreo 500 lei in 50 banconte de 10 lei
Salut TPU, am fost la un interviu mai devreme pentru un agent vânzări. Totul a fost ok doar că partea salarială cică după ce fac o săptămână training îmi dă o parte fixa și dacă vând mai...? (mai mult)
Pot să-mi iau un telefon in rate de la eMAG daca am poprire pe salariu?
Salutare domnilor, Ce poti sa transporti cu o duba de pana in 2.8 tone / 3.5 tone? Care sunt costurile de intretinere la o duba de 2.8t/3.5t? Cu ce categorie se poate conduce o duba de 2.8t/3.5t? ...? (mai mult)
Care este cel mai usor mod de a obtine subscribers pe Youtube?
Am revenit cu o alta intrebare legata de schimbul de pe olx. Cand eu trimit un telefon (pentru schimb) si persoana caruia ii ajunge telefonul meu, cu care fac schimbul, ii da coletul cu telefonul lui...? (mai mult)
Buna... Cum pot trimite bani dacă sunt minor? Pot trimite prin posta? Alt cumva decât prin posta pot? Am 16 ani, nu pot prin transfer bancar, am sub 18 ani
Cât înseamnă 10% din 40.000€?
Salut, am o întrebare despre imobiliare. O persoană care deține mai multe apartamente și la are închiriat trebuie să își fac un SRL sau poate declara banii și pe persoana fizica (nu PFA).
Oare cand ridic odata cardul? Mi-au zis ca voi primi mesaj de la BT carduri, dar tot astept. De vineri am facut cererea. Voi cat credeti ca mai intarzie?
Cum se numește postul pe care îl ocupi la realizarea cazierului?
Salutare, am o problemă, vreau sa ii trimit bani la un baiat ca imi face un serviciu, dar el nu are card, are doar cont de paypal, eu am card dar nu stiu cum sa asociez cu paypalul! Imi apare asa: ...? (mai mult)
Salut, am fost prezent la o discutie legata de banii tinuti in banca, x persoana ii sugera persoanei y sa nu tina banii in banca (bani primiti din pensie) ca sa nu aiba probleme ca vad aia ca ai nu stiu...? (mai mult)
Dacă trebuia sa activez cardul pana în decembrie 2021 pot sa îl activez și acum cu același cod de activare?
Am o intrebare. Daca cineva mi- a trimis o suma in contul bancar si are cont in BRD iar eu in BCR in cat timp imi vor intra banii in cont? Faptul ca avem conturi in banci diferte poate influenta durata...? (mai mult)
Informații despre resurse financiare - in ce condiții se acorda un împrumut unei firme?
Ce trebuie sa fac sa activez un card BT? Il introduc in bancomat si dupa bag codul de activare? Dupa mai trebuie sa fac ceva? Pentru plati online ma intereseaza mai mult
Cunoaște cineva o platforma de chestionare sau review online în schimbul unor bănuți?
Salut. Ce metode de a face bani online știți? Am foarte mult timp liber și e păcat să nu- l valorific. Am citit despre market afiliat și tot ceva cu reclame, dar nu știu care merita mai multă ...? (mai mult)
Trebuie sa fiu major ca sa vând produse pe olx?
Nu-mi mai apare sa aprob o plata de pe internet.Cum fac sa primesc mesaj cu aprobare? Am card de la unicredit. (categoria nu stiu daca este corecta :))
Bună ziua. Am început de curând o mică afacere cu flori de săpun. Cineva mi- a spus că ar dori să cumpere dar vrea să îi trimit produsul prin posta. Întrebarea mea este, eu cum primesc plata...? (mai mult)
Buna la toți, o părere directă de la o persoană care are închiriate 1 - 2 apartamente si în ce zonă, merge treaba, cam cate luni dintr- un an sunt ocupate!? Un enventual sfat bine venit, mulțumesc...? (mai mult)
Daca conectez cardul brd la Apple pay, imi mai trebuie cod cand platesc?
Salut! Are cineva sa imi dea un cod de invitatie pentru bigcommerce? Ms!
Face cineva affiliate marketing? Daca da ce promovazi? Unde si cum aduceti clienti pe linkul dumneavoastra?
Am nevoie de un sfat. Am nevoie să- mi achiziționez o mașină, dar din păcate nu dispun de suma totală pentru aceasta, astfel mă gândesc să mă împrumut cu aproximativ 3 mii € ca să adaug...? (mai mult)
Salut! Care e diferenta dintre APIA si Fonduri Europene? La 18 ani daca vreau niste fonduri pentru agricultura, pot sa iau de la ambele? Si care ar fi pasii sa iei fonduri nerambursabile?
Stiti ceva site-uri unde poti gasi clienti pentru montaj video, grafica, editarea pozelor sau alte joburi pentru freelanceri contra cost?
Salut.Este cineva pe aici care are magazin online in regim dropshipping? Daca da, imi puteti da mai multe detalii despre acest domeniu?
Buna, Ce suma ar trebui (aproximativ) sa am pentru a lua un apartament in rate? Avansul, rata pe luna, cât ar trebui sa câștig ca sa îmi permit sa plătesc rata, cheltuielile și sa nu mor de ...? (mai mult)
Este posibil sa trimiti bani prin western union si sa ridici banii fara buletin? mersi
Buna ziua! As vrea sa trimit bani din Iraq si sa primesc in Romania.Stie cineva cum as putea? Nu merge cu Western si nici prin banca.Am incercat.
Știe cineva din Târgoviște de unde pot lua țigări la bucată? Vreau să mă las de fumat și mi- e milă să dau bani pe un pachet. Încerc să le răresc, dar dacă iau un pachet întreg, îl dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?