Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut,vreau sa iau niste chestii din China,si la metoda de livrare scrie "China Post Air Mail", la mine cum ajunge? prin posta romana?
Salut TPU, am nevoie va rog de un sfat. Am o suma de bani in cont- ul BT si vreau sa ii scot pentru a achizitiona o masina. Cum merita mai bine, sa ii schimb direct in banca, in EURO, sau sa ii scot...? (mai mult)
Salut,am 16 ani si as vrea sa fac livrari la tazz/foodpanda/glovo pe bicicleta 4 ore zilnic as putea sau imi trebuie 18 ani?(vreau sa scot macar 1000-1500 lei pe luna)
Salut! Vreau sa-mi amanetez laptopul vechi? Cat as putea primi pe el avand in vedere ca laptopul este ca nou, l-am cumparat acum 3 luni? Este o idee buna sa-l amanetez?
Exista vreo modalitate prin care o persoana poate sa supravietuiasca fara un loc de munca?
Salut.Declaratia unica pentru venituri din bursa se poate completa si la ghiseu sau doar online?
Ati urmat si voi cursuri de calificare organizate de AJOFM? Vi s-au perceput anumite taxe, de exemplu taxa de examen, chiar daca sunteti someri si nu aveti vreun venit?
Salut! Cineva mi- a spus că pot face ciroză de la 15-16 ani de la țigări cu 2-3 ani de fumat. Totuși...cum pot face asa ceva de la fumat tocmai de la fumat?
Bună seara, cine ma ajuta și pe mine cum sa îmi validez contul de paysafecard ca nu știu unde trebuie sa încarc documentul sau ce trebuie sa fac?
Salut! Daca invit pe cineva le revolut și îndeplinește cerințele, primim fiecare suma specificata de revolut sau doar eu? Mersi!
Salut, am o problemă, sunt în Anglia și am aplicat pentru dreptul de a munci aici în Anglia, problema este că ei mi- au acceptat cererea dar nu mi- au aprobat aplicarea din nu știu ce motive și...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cum se poate ajunge din Sri Lanka în Romania pentru a lucra? Am "un prieten" care locuiește acolo și vrea sa vina la munca în Romania dar nu stie cum.
Pot sa imi iau un telefon in rate daca am 3 luni de munca la ultimul angajator?
Salut! Cum mai exact poti sa cumperi crypto? Cineva mi-a spus ca aparent nu e deloc bine sa ii cumperi cu cardul, eu am cont pe crypto.com si am cumparat cu cardul de debit, ce e rau in asta?
Bună ziua, aveți idee cam cât costa 1606 kw? Atat am consumați luna aceasta... Cum calculez estimativ? Dau fundă
Salut, vreau să știi mai exact ce face un freelancer și cine sunt oamenii care vând cursuri de freelancer și cum poți evita o țeapă de la oamenii cu așa numitele "cursuri", este legală toată...? (mai mult)
Am gasit un site de imprumuturi https://www.iib- online.com/ro/about. Credeti ca este adevarat? Nu cer acte doveditoare doar ci. Saitul are lacatelul de securitate.Cer 80eur inainte sa obtii un imprumut.Cica...? (mai mult)
Unde post schimba dinari sârbești in lei de preferat Craiova sau împrejurimi?
Ce cheltuieli are o PFA care doreste sa colaboreze cu Glovo, Tazz, Food Panda etc? Avand in vedere ca un livrator obisnuit plateste unei firme 8- 10% din incasari si isi plateste cartea de munca, este...? (mai mult)
Buna, as avea o intrebare in legatura cu onlyfans. Stie cineva la ce banca se poate face cardul? Se poate si la banca transilvania sau? Multumesc
Cumparati actiuni la firmele cotate pe bursa noastra acum cand piata scade datorita invaziei din Ucraina realizata de dictatorul Putin?
Salut. As vrea sa lucrez part time la foodpanda sau glovo in Ploiesti, maxim 4 ore pe zi, dar fiind ger afara as vrea sa fac cu masina. Renteaza sa fac cu masina personala, cu un consum de aprox 6 litri...? (mai mult)
Care sunt demersurile necesare pentru a ma muta in Marea Britanie si sa muncesc ca tehnician maseur? M- am saturat sa traiesc in Romania pentru ca nu primesc niciun sprijin din partea nimanui si de 3 ani...? (mai mult)
Din cate inteleg eu, atunci cand iti deschizi o firma, devii persoana juridica si nu mai esti persoana fizica. Din cate inteleg eu, odata ce ai devenit persoana juridica, esti considerata firma respectiva...? (mai mult)
Am vandut ceva pe OLX si persoana care a cumparat obiectul mi- a trimis banii in cont in weekend.Eu am trimis coletul deja a ajuns la ea(a ajuns in ziua in care a si platit). Conturile sunt la banci diferite,...? (mai mult)
Poti sa anulezi un transfer bancar facut dintr-un cont George in weekend (autorizat de mine)? Cineva mi-a facut un transfer (eu am cont la alta banca) si vreau sa stiu daca ar fi putut sa-l anuleze.
Salut! Cineva mi- a propus un fel de cont de economii la Allianz Tiriac unde iti creste investitia cu un procent in jur de 12% pe luna/an, urmand ca investitia sa fie de 150lei pe luna. Ce parere aveti?...? (mai mult)
Salut.Cum se depune online declaratia unica pentru venituri din bursa? Pe ce site se depune?
Cum pot colabora cu Glovo si sa pot angaja alti curieri daca am firma SRL sau PFA si daca am PFA, pot angaja maxim 3 curieri?
Are cineva pe aici de vanzare timbre?
Bună seara! Aș dori pașii necesari în deschiderea unui post de televiziune cum ar fi Prima TV, Antena 1 sau altele! Cam de câți bani este nevoie, ce autorizații, cam ce oameni, aparatură...? (mai mult)
Salut TPU, mi s- a cerut un extract de cont pentru bursa de mediu rural, eu am card de debit dar cum fac rost de acest extract de cont, îl cer de la bancă? Pot sa ma duc eu personal sau numai un părinte...? (mai mult)
Sunt angajat MApN, am 5 luni de munca și în prezent am credite făcute la IFN uri. O banca sau alta entitate unde pot face un împrumut pe termen de 2- 5 ani. As avea nevoie de circa 20000 de lei. Cei...? (mai mult)
Buna Cum pot pune un anunt pe OLX fara a verifica numarul de telefon? intreb pentru ca am 2 conturi si nu ma lasa sa pun acelasi numar pe 2 conturi
Buna ziua. Ce părere aveți despre aplicația de plata facturi Pago?
Salut urgentttttt vreau sa plec in afara dar habar n- am cu de plateste cu cardul sau sa trimit bani dati- mi un link ceva va rog scuzati din tot sufletu categoria dara asta e cea mai cautată o zi...? (mai mult)
Salut TPU! Eu mi-am facut un paysafe pe care am bagat in ceva si mi-a mai ramas suma de 10 RON.I-am pus intr-un cont de PaysafeCard. Daca vreau sa ii consum cum fac?
Salut! Doresc să mă apuc de CPA Marketing pe site- ul CPA Lead, dar nu am împlinit încă vârsta de 18 ani. Am 16 ani. Site- ul mă plătește pentru faptul că promovez diferite lucruri, cum ar ...? (mai mult)
Buna Tocmai ce mi- am facut un card nou si am pus 5 lei, azi am intrat pe apliatia BT Pay si am vazut ca am - 9 lei, de ce? nu am facut nici o tranzactie, se ia comision la bancomat daca verific...? (mai mult)
Cum se pot face bani pe net? Desigur daca se pune problema de site- uri mi - as dori sa fie si 100%sigure Sau daca aveti idei de job- uri obline ar fi minunat, având in vedere că sunt si studentă,...? (mai mult)
Se poate face Paysafecard de la magazin cu 170 lei? sau un numar exact?
Ma simt nefericit din punct de vedere profesional. Am facut o facultate in Romania iar dupa am plecat in Italia, am dorit sa lucrez dupa profesie dar nu prea mi- a mers, ba stagiu, ba lucru in negru,...? (mai mult)
Salut! Vreau sa bag monede pe TikTok, sunt in Franta și TikTok îl am in lei acolo la monede și nu pot încarcă de aici. Știe cineva cum sa modific in euro
Cum se declară următoarele venituri la ANAF și ce taxe se platesc: 1. Venituri obținute din vizionarea reclamelor pe internet și completarea sondajelor plătite 2. Venituri obținute din publicarea...? (mai mult)
Este achiziția unui NFT o metodă de spălare a banilor?
Buna TPU, merita sa obtin franci elvetiei si peste 10 ani sa ii convertesc? Argumentati va rog frumos daca da sau de ce nu? Voi ce ati face in asemenea situatie?
Salut TPU. Vreau sa creez un produs,dar nu stiu cum sa l realizez fizic,am ideea deja, Ma puteti ajuta?
Incerc Affiliate marketing. si in afara de Facebook nu stiu alta metoda de am promova site uri. imi puteti da idei unde as putea promova? ps promovez site uri cu unghi si jocuri
Dacă creez continut pe un blog sau pe Youtube cu scopul de a obtine profit, ar trebui sa devin PFA?
Care sunt bancnotele EURO USD și LIRA STERLINA ( De câte tipuri sunt!)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?