Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Pentru a trimite ceve prin fan curier trebuie sa le prezint buletinul?
Salut TPU! In prezent, ma aflu intr- o situatie destul de dificila... in celalalt capat de țară ( raportat la distanta fata de domiciliu) si sunt nevoit sa raman aici inca o zi ( inclusiv maine, Duminica)...? (mai mult)
Salut. Recent am primit un teren destul de mare, undeva la munte, priveliște destul de frumoasa, loc drept. Am vrea să îmi fac acolo o pensiune sau loc de relaxare. Am o casa mica, veche pe respectivul...? (mai mult)
Buna ziua, daca nu esti angajat, poti sa-ti faci card de debit la o banca? Si daca da, care ar fi niste sugestii. Multumesc anticipat.
Bună! Deci am aproape 16 ani, si vreau sa trimit bani cuiva prin posta de la ghiseu, pot fara un parinte?
Buna! Cum pot determina productivitatea muncii in procent (%)? Trebuie sa aflu daca a crescut sau scazut productivitatea muncii. Multumesc!
Salut! Am completat un contract de finanțare dar din neatenție am trecut altă bancă, au trecut câteva zile de când ar fi trebuit să primesc banii dar nimic. Mă poate ajuta cineva?
Buna TPU! Vreau sa imi fac un card, iar toate economiile sa le strang acolo ca am ceva bani pusi de- o parte. Vreau sa strang cati mai multi bani intr- un card, dar sa nu il folosesc. Doar daca este o ...? (mai mult)
Salut,am o intrebare voi cati bani aveți puși de o parte,daca nu vreți nu răspundeți,dar is curios cati bani au oameni în general, eu am acum în jur de 2500 euo din care trăiesc din iei
Când comanzi ceva de pe OLX îți livrează un curier produsul pe care l-ai cumpărat și îi dai banii sau trebuie să discuți cu vânzătorul să vă întâlniți undeva pentru a efectua schimbul?
Am si eu o nelămurire, am facut un dosar de credit pentru prima casa sa acceptat, am gasit casa am facut antecontractul si vanzarea se va face in vara, precizez ca dosarul la banca este facut in toamna,...? (mai mult)
Salut! Am o problema destul de mare și apelez la ajutorul vostru! Acum un an, m- a pus cineva sa fac un cont Revolut și Moneses sa se folosească persoana respectiva de el! Problema este ca nu ma...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Am un cont pe coinbase si ma intrebam daca atunci cand vand criptomonede pentru eur in portofelul coinbase de eur, platesc taxe sau doar atunci cand scot pe paypal/card? Stiu astia...? (mai mult)
Deci am depus 100 lei in contul meu 50 lei fara aprobarea mea s-a dus la Regulated Romania LTD ce este de ce mi-a tras 50 lei? Stie cineva ce site este
IDEI de afacerii pentru adolescenți! care aveti ceva idei va rog ajutati-ma! de mult timp caut idei dar nu găsesc ceva concret. .
Idei de facut bani ca adolescent?
De ce se spune ca în 2022 creșterea economica va scadea? Și undeva mai scria (pe la începutul anului) ca 2021 va fi anul cu cea mai rapida revenire economica din ultimii 30 de ani(sau ceva de...? (mai mult)
Salut, ce se întâmplă dacă am o zi nemotivată anul trecut în noiembrie? Am uitat de cererea de concediu pentru 1 zi, ce pot sa pățesc?
Buna, va rog sa imi spuneti cine a mai lucrat pe siteul Operator Flexibil?
Salut TPU. De mai mult de 2 ani nu reușesc să vând un apartament, în ciudă că l- am pus pe toate site- urile posibile și imposibile. Am luat legătura și cu agenții imobiliari, inclusiv să-...? (mai mult)
Salut. Ce se intampla daca am mai multe credite la IFN uri si nu le mai pot plati? As vrea sa stiu exact la ce sa ma astept.
Am fost abordat de cineva după un schimb de numere de telefon de pe Facebook dating și cică aceasta persoana lucrează in vânzări online și mi- a propus sa întru și eu. https://bby995.com/ Sa...? (mai mult)
In trecut am cumparat petarde mai ieftin si le-am dat mai scump.Mai aveti ceva idei de afaceri in felul asta sau? Mentionez ca am 16 ani.
Buna, am 14 ani si sunt fata si vreau sa- mi iau un telefon nou ca asta nu prea mai funcționează, ai mei nu vor sa- mi cumpere unul nou si nici sa- mi dea banii sa strag... vreau sa știu daca știe...? (mai mult)
Salutare comunitate, eu vreau sa îmi deschid un local, o sală de jocuri unde voi închiria calculatoare, console într- un interval orar clienților. Acest local aș vrea sa conțina ai vânzări ...? (mai mult)
Salut! Cât costă aproximativ un aparat de jocuri de noroc? Din acela cu Book of Ra, 77777, etc.
Daca vreau sa lipesc afise prin statii de autobuz, pe stalpi, etc, ar trebui sa platesc ceva undeva? (Sper ca advertising face parte de aceasta categorie)
Ce parere aveti de jobul part time "Operator flexibil" e escrocherie? Sau e pe bune? Mi- e frica pentru ca atunci cand m- am inscris mi- a cerut poza cu buletinul. Adica va dati seama cnpul... Inca nu...? (mai mult)
Hei, ce medie trebuie să ai la BAC, pentru a putea intra la facultatea de afaceri?
Salut...ce profit aș scoate daca aș incepe o afacere(Restaurant)? Ce profit pot sa scot? Și in cat timp voi scoate mult?(1an? 2,3, 4?)
Bună! Îmi doresc să deschid o afacere după ce voi strânge niște bani. Îmi doream să îmi deschid propriul meu atelier cu obiecte decorative dar sunt în mare vogă si e nevoie de multă promovare....? (mai mult)
Va salut cu deosebit respect baieti, doresc sa-mi cumpar un apartament in zona capitalei, in jur de 60-70 mii.....are cineva idee, ce banca are dobanda mai mica anual?
Salut, cineva care a lucrat la tazz pe aici și- mi poate spune cât se ia pe comanda, dacă chiar se muncește cum dorești, ce pași trebuie urmati etc. As dori sa muncesc în weekend și poate puțin...? (mai mult)
Buna! Știe cineva cat mai este un salariu la Mega Image acum? Casierul câștigă mai mult decât lucrătorul comercial?
Salutare, care este tara din Europa care ofera cele mai bune salarii si cele mai bune conditii de munca?
Salut! Am un mic bussines si azi am avut prima comanda. Azi voi chema courierul sa ridice comanda. Ceea ce nu stiu este cum procedez cu coletul. Primesc acea hartie cu AWB pe email si o tiparesc si o pun...? (mai mult)
Ce trebuie sa platesti cand stai singur cu chirie (intretinere, cablu etc) si cam cat costa astea? Imi ajunge un salariu de 2200 lei sa stau singura cu chirie in Bucuresti?
Buna! Daca am sub 18 ani trebuie neaparat sa merg la banca pentru a ma putea conecta la aplicatia BRD?
E în regulă dacă pentru marketing afiliat îmi fac o pagina de Facebook pentru nisa respectiva si dupa doar imi fac reclame pe pagina respectiva?
Buna guys. Am 17 ani și am început sa citesc cărți de dezvoltare persoanala (gen tata bogat, tata sărac; de la idee la bani etc), doar ca sunt la un liceu de mate INFO și as vrea sa înțeleg...? (mai mult)
Salut. Am 17 ani si vreau sa incep marketing afiliat. Singura metoda de promovare o sa fie Facebook Ads, prin care pun link- ul de la produsul respectiv. Intrebarea mea este, cand va trebui sa imi fac...? (mai mult)
Buna, TPU! Stiti vreun site care personalizeaza haine la un pret acceptabil si de preferat en gros sau locatii in Bucuresti care fac asta? As prefera un pret de la 50 de lei in jos/ print.
Salut! Este vreun broker de asigurari pe aici? Am nevoie de o oferta de asigurare de viata de grup pentru angajati (8 angajati) pentru scoala si nu gasesc nicaieri pe internet un calculator care sa imi...? (mai mult)
De ce oricand se organizeaza un concurs este specificat in regulament faptul ca angajatii organizatorului nu pot participa?
Buna ziua tuturor. Vreau sa deschid un mic restaurant catering la oras si as vrea sa stiu cum trebuie sa aranjez bucataria? De unde as putea sa fac rost de un plan mai exact cu ce as avea nevoie in...? (mai mult)
Salut,unde pot gasi bacnota de 20 lei?
Salut! Din ce aplicații online reușiți să faceți bani? ( Ptr cei ce folosesc cont Binance )
Salutare! Sunt foarte pasionat de leduri in general, iar cu aceasta pricina as dori sa îmi deschid o pagina (Instagram, Facebook) prin care sa vând leduri pentru masina (semnalizare, retur, becuri...? (mai mult)
Salut prieteni. Cam cât durează pana vine cardul Crypto de pe aplicația Crypto.com! Am dat comanda acum 4 zile? Cât trebuie sa mai aștept oare? Menționez ca sunt din România, județul Alba. ...? (mai mult)
Salut! Credeti ca e profitabil sa deschideți o afacere în domeniul stomatologiei? Adica daca ati avea bani ati cumpara un spațiu și il amenajați astfel încât sa aveți 4 cabinete stomatologice (sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!