Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Credeti ca e profitabil sa deschideți o afacere în domeniul stomatologiei? Adica daca ati avea bani ati cumpara un spațiu și il amenajați astfel încât sa aveți 4 cabinete stomatologice (sa...? (mai mult)
Salut. As dori sa fac un PFA si sa deschid un service de calculatoare dar nu stiu daca am nevoie de diploma ca am profesie de asa ceva. Pot sa zic ca sunt expert... Repar orice pc/ laptop. Dar nu am facut...? (mai mult)
Va salut! Am o intrebare pentru cei care au experienta cu creditele de nevoi personale de la BCR. In august, am facut un credit de nevoi personale in valoare de 12900RON(2600EUR) iar acum, as vrea...? (mai mult)
Guvernul a lansat Telefonul Copilului (SUNĂ la 119!) - GRATUIT Copii, sau cei care aveți informații despre copii abuzați fizic sau psihic(bătuți de părinți, bunici, etc) sunați de urgență...? (mai mult)
Are banca dreptul de a-ti bloca cardul fara vreo notificare chiar daca totul pare in regula?
Am descoperit acest site numit AisiTrading: https://www.aisitrading.com/.Pe el am gasit mai multe scaune de gaming ieftine, cam 200/230 de lei.Ba chiar am gasit un SET de 2 scaune la un astfel de pret.Si...? (mai mult)
Salutare,știe cineva ce firmă trebuie și ce condiții trebuiesc îndeplinite să îmi fac pentru o sală de gaming cu băuturi non alcolice și gustări? Mulțumesc anticipat!
Salut! Dacă am într- un cont crypto de o anumită sumă în wallet(să scalleze), trebuie plătite taxele doar când vând moneda respectivă sau și când fac profit și moneda este tot în wallet ...? (mai mult)
Mă simt blocat în aceste două opțiuni de cumpărare, un apartament sau o mașină? Când mă gândesc la mașină, mă refer să dau de permis și să cumpăr una cât de curând pentru a- mi ...? (mai mult)
As dori sa împrumut 6500 euro pentru silicoane și lifting de grăsime pentru fund, sa adaug grăsime pe el sa am. Am discutat cu cineva și amândouă atât vin. As vrea sa fac un împrumut la banca,...? (mai mult)
Daca am o suma mare de bani pe cardul meu de Revolut sau pe alta aplicatie Crypto.com va intra ANAF-ul pe fir si ma va sili sa platesc impozit si sa declar suma de bani sau nu?
Bună! Am nevoie de câteva sfaturi :D Deci, în vară voi face 16 ani voi putea munci. Vreau să îmi iau un job full time (am înțeles că în lunile fără școală, pot lucra 40 de ore pe săptămână,...? (mai mult)
Salutare! Vreau idei de tatuaje cu semnificatie, vreau sa imi fac ceva mic! Sa va spun chestii despre mine ca sa ma puteți ajuta sa imi gasiti tatuaj! Păi am 19 aproape 20 de ani sisunt nascut pe ...? (mai mult)
Salut TPU, tata voia sa transfere de pe card lui din afara, prin revolut, prin iban, a băgat datele ce trebuia pentru transfer, dar nu a cerut suma de bani pe care voia sa transfere, a dat trimite și...? (mai mult)
La 14-15 ani cum as putea face bani? Fără cu ai părinți fa curat la părinți. E urgent. _
Chiar se vând bancnote de 20 lei? Ce pret?
Buna, TPU! Cum se pot declara veniturile facute din freelancing? Veniturile sunt destul de mici, dar vreau sa fie 100% legal. Multumesc!
E vreo banca mai buna decât Banca Transilvania?
Buna ziua. Muncesc in Franta si aveam un card Nickel care mi- a fost blocat in bancomat. Cum pot recupera cardul? Am trimis email la ei si nu vor sa ma ajute. Imi zic sa le trimit un cod IDENTIFIANT de...? (mai mult)
La 14-15 ani cum as putea face bani? Fără cu ai părinți fa curat la părinți. E urgent.
Cum poți face bani de acasă (adolescenta - 14 ani)? Ajutorrr!
PS: Ma scuzati, am postat aceeasi intrebare in urma cu cateva zile dar nu am primit un raspuns convingator asa ca imi mai incerc norocul o ultima data ✌️ Buna ziua, am 20 de ani si in acest moment...? (mai mult)
Stie cineva chatul celor de la webd.ro? Pls stie cineva cine e fondatorul sau cum pot sa-l gasesc, orice informatie mi-ar fi de ajutor! Vreau sa cumpar proiectul! Orice ce indiciu e bine primit!
Buna! Am cumparat un telefon Samsung alaturi de care am primit la promotie o pereche de casti. Perechea de casti (galaxy buds2) as dori sa o vand pe olx. Insa ma gandesc, pentru a oferi si garantie, ...? (mai mult)
Unde as putea sa schimb bancnote in alte bancnote? De exemplu 5 hartii de 100 de lei in una de 500 de lei?
Ce job pot avea la 14 ani, de preferat online?
Bună,pe cardul de credit AXI se poate depune în cont mai mult decât suma totală de plată?
Salutare tuturor stie cineva in Bucuresti un en gros de unde poti lua tot felul de scule si electrice si drujbe etc accesorii pentru ele en gros? Gen vad la mine in oras tot felul de magazine micute la...? (mai mult)
Bună ziua! As dori sa- mi deschid o întreprindere individuala (II), dar nu găsesc nici o informație despre ce taxe îmi trebuie, sa dam un exemplu pentru un minim pe economie la ora actuala! Ce...? (mai mult)
Salut. Daca am facut profit 49 de lei la bursa si am primit dividende in valoare de 2 lei, mai trebuie completata declaratia unica? Am facut contul de tranzactionare in decembrie 2021.
Profiturile din dividende se realizeaza daca actiunile sunt pastrate pana la data platii pe care o are o firma sau se mai poate realiza profit din dividendele dupa ce s-au vandut actiunile?
Salut.A investit cineva pana acum in etoro? Cu cati bani incepeti cand va apucati de investit? Ma gandeam sa bag 1000 lei si sa joc asa usor ca pentru incepatori, as putea sa fac macar dublu in 1 luna...? (mai mult)
Buna ziua! Pot plati o factura cu, Cardul de credit bcr?
Bună! Poate un copil de 14 ani să-și facă singur un card bancar? Sau are nevoie de un părinte care să fie cu el?
De la ce varsta ma pot angaja ca manichiurista?
Buna ziua, ce acte sunt necesare pentru organizare unei petreceri cu intrarea contra cost.
Salut, plănuiesc sa îmi schimb banii din RON în euro, la ce bancă este cel mai avantajos?
Salut TPU, am card la banca Transilvania dar nu știu dacă pot sa depun bani la orice oră, am incercat odată la o banca ( Transilvania) de la bine din oras dar era închis și era un aparat pe usa,...? (mai mult)
Platforma "capital.com" este de încredere? Doar dacă cunoașteți! Pe site spune că este o platformă de top din lume, însă abia am auzit recent de ei, prin advertising. Pe Youtube și căutări...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, daca vreau sa lucrez in mediul online ca Designe / graphic designer, am contract si pot avea carte de munca?
Salut! Unde pot vedea cat a crescut la 24 de ore procentajul la crypto? din 24 in 24.sau macar daca nu exista, poate stie cineva la bitcoin cat a crescut/scazut din 24 in 24 in ultimele 3 zile.
Buna ziua. As vrea sa îmi deschid o firma. Ideea e că aș vrea să cumpăr anumite produse de la en gros.uri și să le revând la magazine de colt. Sa fac distribuție cu mașina personală mai precis....? (mai mult)
Salut si la multi ani! Stie cineva, va rog, unde as putea gasi de inchiriat un garaj cu suprafata de 40 mp, apa curent si toaleta in Bucuresti? De preferat, dar nu esential in sectorul 6. Mai exact...? (mai mult)
Salut.Cum se procedeaza cand cumperi un magazin online? Ce acte trebuie sa faci?
La câți followeri poți să faci bani din tik tok? Din viziualizari, like-uri etc.
Salut! Sunt nou in domeniul crypto si as vrea sa ma documentez mai bine despre ce inseamna asta. Vrea sa inteleg mai bine termenii si cum funcționează lucrurile. Unde as putea sa citesc sau sa urmăresc...? (mai mult)
Copii Au voie sa Foloseasca Statiile Selfpay? Vreau sa cumpar un card cadou de 10 euro pentru steam dar sunt minor
Salut.Ce idei de afaceri sunt cu 1000 de euro?
Se poate intampla ceva daca un broker este regularizat intr-o alta tara, dar nu este regularizat in Romania? Nu gasesc informatii relevante pentru aceasta idee, exacta.
Câți ani trebuie să ai ca să poți folosi Selfpay?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!