Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Ca sa castigi bani din blog trebuie sa ai neaparat firma?
As putea mina aur la fel cum unii mineaza bitcoin si alte monede crypto?
E adevărat ca undeva la 5% din români au în contul bancar peste 100.000 euro? Și dacă da, oare cum credeți ca au făcut banii astea? Muncind pe afara, furat, politicieni corupti?
Salutare! Am auzit, recent, de companiile SmartBill și Ciel România, care se ocupăm în mare parte, cu produse software- uri financiar- contabile și de gestiune. M- am uitat pe ambele site- uri...? (mai mult)
Buna ziua, știe cineva dacă poți face împrumut de la vreun IFN sau banca dacă ai pensie de urmaș de 2029 lei?
Pot sa depun si sa retrag bani de la superbet daca nu este contul meu? doresc sa depun bani in cont cash prin agentie, si sa retrag prin aceeasi metoda. Stiu ca in ambele situatii imi cere un buletin,...? (mai mult)
Buna ziua. am 20 de ani si in acest moment lucrez ca si developer pentru un studio pe platforma Roblox. As dori sa stiu ce impozit trebuie sa platesc pentru banii obtinuti. *(~857 de dolari pe luna) (nu...? (mai mult)
Salut.As dori sa accesez la anul Noua Casa si sa iau o garsoniera de 25.000- 40.000 de Euro si am vazut ca platesc rata 900- 1000 de lei pe luna cu avans 15%.Eu lucrez la Glovo pe un contract de 4 ore.Pot...? (mai mult)
Am de realizat un proiect cu numele,, Prețurile și evoluția prețurilor în România în condițiile existenței și manifestării concurenței ". Mă poate ajuta cineva?
Care este pretul mediu pentru a inchiria o firma de catering?
Bună seara, ce facultate îmi recomandați, că mi-ar folosi mai mult în viață: economie sau informatică?
Am facut un transfer bancar de la Raiffeisen la BT dar la introducerea datelor nu am scris numele corect al benificiarului. IBAN-ul este corect dar credeti ca plata se va efectua?
Salut, are cineva idee ce imi trebuie sa deschid un centru de inchiriere atv pe baza de contract pe propia raspundere? Ma intereseaza mult firma, documente, asigurare si in ce mai consta toata afacerea....? (mai mult)
Dacă investesc în USD (valută, acțiuni, mărfuri, metale, etf, etc), și fac un cont de economii în USD, este mai profitabil față de Euro?
Buna seara! Fiind o perioada mai grea, mai toată lumea ar vrea să câștige un ban in plus. Aveți nevoie doar de un cont Binance. Este cineva interesat?
Mi se pare sau avem deja inflatie? Am luat azi ulei din supermarket cu 11lei/l. Cred ca e dublu pretul. S-au mai scumpit si alte produse alimentare? in afara de legume.
Salutare.Recent am trimis prin fan courier un colet. Faza e ca destinatarul a refuzat coletul si a ajuns retur la mine. Ca sa il iau trebuie sa platesc transp care e in jur de 60 ron. Nu am ce face cu ...? (mai mult)
Am vrut sa intru in contul de paysafe si am bagat nr de telefon la ''am uitat parola'' pentru ca nu o mai stiam si mi- au zis ca nu gasesc numarul de tlf respectiv. acum am incercat sa- mi fac cont nou...? (mai mult)
Am o bancnota de 50e rupta. Aveți idee unde o pot schimba? De preferat București sector 3.
Buna ziua. Doresc sa imi deschid o afacere in domeniul constructiilor, mai precis pe partea de prelucrare a lemnului. Lucrez de mic impreuna cu tatal meu ( pe langa servici) si am construit diferite...? (mai mult)
Salut, a vândut cineva telefoane pe flip.ro? Daca da, ați primit banii care scrie sau mai putin?
Salut,am o dilema ce face swiping card ul?(skimming)de la A la Z fiecare lucru in parte.cum se iau banii,unde se introduc,cum se scot banii din cont, etc
Cat este bursa de transport la elevi, la liceu?
Salut TPU Am trimis un colet cu Ramburs inapoi prin FanCurier intrebarea mea este cam in cat timp vine inapoi Rambursul si daca vine tot cu FanCurier?
Bună ziua, puteți să îmi spuneți ce afaceri ar merge bine in 2022 fără nici o legătură de online?
Salutare tuturor. Am 19 ani, lucrez de 3 luni contract pe nedeterminata, si ma bate gandul sa fac un imprumut. Ceva banca care ofera credit la 19 ani fara ipoteca?(credit de nevoi personale) Multumesc,...? (mai mult)
Salut,unde imi pot face un card pay, care este varsta minima, unde il pot extrage?
Va salut! Poate, va rog, sa- mi spuna cineva daca poti sa ai doua credite de nevoi personale in acelasi timp? De exemplu, daca am un credit deschis la BCR, pot sa mai deschid unul separat la ...? (mai mult)
Locuiesc în chirie și apartamentul de sub mine e abandonat de mai bine de un an. În iarna lui 2020 cineva l- a golit cu intenția de al renova(era jale și utilitățile i- au fost tăiate) dar nu ...? (mai mult)
Salut TPU, am și eu o întrebare dacă eu ca persoana fizica achiziționez niște produse și la rândul meu vreau s le vând doar ca la o firma cum ar fi IKEA ce mi ar trebui pentru a putea face...? (mai mult)
Pe site- ul OKAZII este o Comisionare deși nu s- a vândut nimic, mi se spune - să cer anulare inițiata de către cumpărător doar așa comisionul se va returna. Acel cumpărător a făcut trimis ...? (mai mult)
Cum e mai scump sa traiesti, la casa construită de tine sau apartament?
Bună ziua! Mă interesează cardul Revolut, vă rog răspundeți doar dacă aveți acest card sau știți ce vorbiți. Câte tranzacții pot face pe lună? E un nr limitat? E posibil să primesc bani...? (mai mult)
Cum se procedeaza livrarea pe OLX (Fan- Courier)? Nu am mai livrat vreo data un produs asa ca nu stiu cum se procedeaza. Trebuie eu sa impachetez produsul sau il impacheteaza cel trimis de la Fan- Courier?...? (mai mult)
Pot sa trimit bani de pe revolut intr- un cont la banca transilvania sau brd de exemplu? si pot sa primesc de la ele, adica cardul revolut are iban? care sunt comisioanele pentru situatiile de mai sus?...? (mai mult)
Salut. Cine are Revolut va rog sa imi spuneti ce comisioane sunt la platile cu cardul, concret, cat si la retragerile de la atm. Am cautat la ei pe site dar am ramas nelamurit. Ma intereseaza daca...? (mai mult)
Buna. In prezent am un cont la brd pe care nu il mai folosesc (am vreo 17 lei pe el) si vreau sa trec la ing. La ing am vazut ca sunt 2 tipuri de card, card complet si card elementar, am observat comisioane...? (mai mult)
Salut Mai sunt valabile bancnotele de 50 de euro din 2002?
Salut TPU, vreau sa-mi deschid un magazin online cu haine, aveti recomandari de site-uri care pot fi de folos? Sau ar trebui mai bine sa-mi construiesc propriul site? Alte sfaturi? Multumesc frumos!
Se vorbește că viitorul este frumos pentru cei care fac investiții în acțiuni, crypto, etc. Mi- am făcut cont pe eToro, dar nu am cunoștințe financiare, deci nu pot tranzacționa majoritatea...? (mai mult)
Salut, m- ar interesa o platformă unde se poate investi în acțiuni fără taxe prea mari. Am găsit câteva dar taxele sunt "de speriat", mi- ați putea recomanda o asemenea platformă? Dar și pentru...? (mai mult)
Cum pot sa bag banii pe revolut? Merge direct la banca?
Bună ziua! În ultimul an am făcut în jur de 2000 euro prin platforma Onlyfans. Pănă acest moment nu am realizat că această sumă trebuie impozitată. Am primit sume mici saptamanal. Ce trebuie...? (mai mult)
Salut. Ar fi o idee rea sa ma apuc sa inchiriez servere pentru jocuri? Daca da, ce cunostinte ar trebui sa am?
Ai vrea sa faci bani pe TPU pentru răspunsurile câștigătoare? Îmi venise următoarea idee pentru un grup de whatsapp, dar m- am gândit sa împărtășesc ideea cu voi ca poate o pune in aplicare...? (mai mult)
Stie cineva pe ce adresa de email/unde pot trimite un aviz de refuz la plata la BCR? as suna pentru suport thenic, dar ma indoiesc ca mi-ar raspunde cineva de Craciun
Cum il cheama pe tatal Elenei?
Salutare tuturor, sunt student la ASE la facultatea ETA si am o intrebare pentru un proiect la marketing, eu am nevoie de o baza mare de date si statistici dar site- ul celor de la INS e facut parca ...? (mai mult)
Salut, dacă am retras pe cardul de debit niste bani de pe binance din crypto și mi au blocat cardul ce dovezi trebuie sa le dau celor de la banca pentru a-mi debloca cardul?
Prin ce se diferentiaza agentul de vanzari si lucratorul comercial?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!